Gönderen Konu: 1 yıllık ilaç tedavisinin şaşırtıcı sonucu  (Okunma sayısı 9814 defa)

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 yıllık ilaç tedavisinin şaşırtıcı sonucu
« : 19 Şubat 2018, 20:06:41 »
Arkadaşlar selam. Yabancı forumlarda gezerken medikal tedavilerle elde edilen birçok başarılı sonuç gördüm. Beni en çok etkileyenlerden birini burada paylaşmak istiyorum. Belki henüz saçlarını tamamen kaybetmemiş arkadaşlar faydalanabilirler. Açıkçası ben faydalanmayı düşünüyorum.

Eleman bir yıl boyunca Minoxidil, Finasteride ve Nizoral kullanmış. Tedaviye başlamadan önce kendisini 'Seyrek NW2' olarak nitelendiren bu arkadaşımız şimdi NW1 halime döndüm diyor. Sonuçlar aşağıda. Belli ki tedaviye muhteşem yanıt vermiş. Beni en çok şaşırtan şakaklarından saç çıkmış olması. 1 yıllık süreçte gördüğü tek yan etkinin sperm kıvamının sıvılaşması olduğunu onun da birkaç ay sonra düzeldiğini söylemiş.

Konunun orjinal linki: https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/big-3-almost-full-recovery-koseu.87947/

Tedaviden önce

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 1 yıllık ilaç tedavisinin şaşırtıcı sonucu
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2018, 20:07:29 »
1 yıllık tedaviden sonra

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2018, 12:44:14 »
Bu tamamen minox un cıkartığı ama dökülecek olan saçlar hemde dokulmemıs saçlarında dokulmesini hızlandıracak.
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2018, 13:17:29 »
Bu tamamen minox un cıkartığı ama dökülecek olan saçlar hemde dokulmemıs saçlarında dokulmesini hızlandıracak.
.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2018, 13:54:29 »
minox çok etkilidir  çıkardığı saçlar dökülür bırakınca bu net..ama güçlü var olan saçları dökmez bu görüş  bir mit. minoxun mekanizması damar genişleterek kan akışını hızlandırmak ..şimdi minox üzerine araştırma yapan doktorların ortak yorumu şu  minox dökülecek saçı da tutar bıraktıktan sonra hem çıkardığı hem kullanmadan önce dökülecek olan saçlarınız gider yani 1 sene de dökülecek saç  2 3 sene dayanır bırakılınca hem çıkardığı hem tuttuğu saç hızlı bir şekilde dökülür buda sanki minoxun olan saçı döktüğü izlenimi verir işte en çok hataya düşülen konu..minox etkili bir ilaçtır döngüleri vardır asla günlük 10 fıs kullanmamak gereklidir alkol bazlı olduğu için saçı yıpratır .ben 10 yıldır çok az dozlarda kullanırım gece 1 yada 2 fıs bende herhangi bir dökülme olmadı ana saçım da ..

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2018, 14:09:35 »
minoxa  en iyi örnek ikiz deneyi vardı.. sanırım yıllar önce görmüştüm araştırılsa bulunur belki biri minox kullanıyor diğeri kullanmıyor ,yanlış hatırlamıyorsam 3-4 yıl sonra kullanan saçları korurken kullanmayan baya saç kaybı yaşıyordu ..ikisinde ortak nokta ise saçları dökülme evresindeydi minyatürleşme vardı ..

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2018, 15:55:26 »
Minoxidil bazlı ürünlerin çoğunda sabah ve akşam olmak üzere 2 kez kullanılması gerektiği söyleniyor. Acaba sadece akşamları 5 fıs kullanmak etkisini göstermesi için yeterli olabilir mi? Çünkü sabah uygulama yapmak oldukça zor ve bir yerde okumuştum, aslında tek doz ile etki süresi 22 saate kadar devam ediyormuş.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2018, 16:21:42 »
Minoxidil bazlı ürünlerin çoğunda sabah ve akşam olmak üzere 2 kez kullanılması gerektiği söyleniyor. Acaba sadece akşamları 5 fıs kullanmak etkisini göstermesi için yeterli olabilir mi? Çünkü sabah uygulama yapmak oldukça zor ve bir yerde okumuştum, aslında tek doz ile etki süresi 22 saate kadar devam ediyormuş.
o biraz ticari kullanım, satılsın 1 ayda tükensin diye bir söylem ,günde 1 defa sadece akşamları kullanım doğru ben bu konuda kafa yormuş kullanan yorumlarını okumuş biri olarak günde  1-2 fıs geçilmemeli diyorum koruma amaçlı ve kan  akışı hızlandırma amaçlı kullanımda   ,,ben saç çıkarcam  diyen sabah 3 akşam 3 fıs kullansın ama saçı alkol yıpratabilir ve minoxa saç çok fazla alışabilir.sonuç olarak saç çıkar ama ..

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2018, 17:53:30 »
Birde minoxman diye bir ürün var. Min+Fin karışımı gibi farklı tipleri mevcut ama burda satışı yok. Yurtdışından getirtmek lazım ama sitesindeki  sonuçlar başarılı gözüküyor.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Şubat 2018, 18:54:05 »
Minox bence var olan saçlarada zarar veriyor çünkü buraktıktan sonra kılcal damarlarda büzüşme oluyor saglıklı olan kılcal damarlarında yapısını bozuyor sonuçta kimyasal bir ürün.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Şubat 2018, 01:15:47 »
Agresif bir saç dökülmesi olmayan, ama ilerleyen zamanlarda artabilecek potansiyele sahip ve çok ufak seyreklikleri olan saçlar ileriye dönük olarak mevcut saçını korumak için Minoxil'i nasıl kullanmalı?

Böyle bir saçın her gün 2 kere 5 fıs şeklinde değilde, haftada 1-2 kere kullanması nasıl bir sonuç verir? Gereksiz midir yoksa mantıklı bir tedavi midir?
Veya günde 1 kere 2-3 fıs şeklinde de olabilir?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Şubat 2018, 12:48:08 »
eğer kullanmayı kafaya koyduysan bırakmayacaksın ve en az dozla başlaman da fayda var ..günde 1 fıs geceleri yatarken avuç kısmına 1 fıs sık sonra işaret parmağınla avcunda ki minoxdan al açık seyrelen bölge diplerine sür  işaret parmağınla ,saç tellerinin en altına kök kısmına ..yada bir saç bandı yada bir lastikle saçını geriye kaldır saç diplerine kullan saça pek temas etmesin

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Şubat 2018, 16:21:30 »
Bu Minoxidil çeşidi hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://minoxidilmax.com/product_html/minoxidil_15_With_PG_plus.php

İçindekiler
Minoxidil 15%
Finasteride 0.1% (1 mg finasteride in 1 mL)
Azelaic acid 5%
Retinol 0.025%
Caffeine 0.001%
Ethanol
Propylene glycol
Water

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Şubat 2018, 12:44:09 »
riskli bence bunu kullanmak yüzde 15 minox ,çok fazla çarpıntı yapar vücut kıllarını çoşturur bence gerek yok buna

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Şubat 2018, 21:21:32 »
3 yıl kullanıp bıraktım sabah 5 akşam 5 olarak bu şekilde bir saç cikarmadi sadece olan saçlari kalinlastirip dokulmeyi yavaslatti bırakınca dokulecek olanlar gitti . Bana hediyesi olarak sirtimda kazak gibi kıl bıraktı.  Kel kalın ama minox ve finas kullanmayın
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram