Saç Ekimi Sonuçları
İncelen saç tiftiklenme yapar sende öyle bişide yok yani dökülme yoktur bu kafada.
Hocam merhaba buradan mesaj atiyim dedim sana seninle daha önce de konuştuk finasterid kullanıyorum nisanda bir sene dolacak ve halen hatırı sayılır bir şey göremiyorum dökülme devam ediyor ne yapmam lazım bir seneye tamamlayacam da sonrasını bilmiyorum acaba diyorum bir sene sonra haftada bir dutas mi atsam yoksa öyle yapsam bu sefer de daha mi kötü yapar bilmiyorum ilk altı aya kadar cok bir sey beklemiyordum ama 11. Aydayım gözle görülür bir gelişme göremiyorum ya da ben ben çözemedim bu durumu yastıkta günde beş ile on arasında dokulme oluyor bazen bir ya da iki yıkarken de bu sayıda bes on arası namaz kılıyorum ense tarafının üstüne mes yapıyorum bazen hic gelmiyor bazen bir ya da iki tel saç gidiyor saç dökümesini tamamen durdursa ya da bir iki dökülse tamam diyecem ama ilac kullanmama rağmen tatmin edici bir sonuç alamıyorum bir de şu sorum var egzama bazen nuksediyor bazen olmuyor ama rahatsız edici kadar degil eskiden uykudan uyandırırdı simdi eskisi gibi degil uzattım biliyorum şunu da söyleyim eskiden otuz yaş altındayken egzama aşırı şiddetliydi ama dökülme olmazdı cok nadirdi ne olduysa otuzdan sonra hem egzama azdı hem dokulme basladi ama son senelerde siddetli bir egzama yaşamıyorum
Dökülme yok boşuna kuruntu yapma