Merhabalar
Öncelikle Saçta Egzama hastalığına yakalandım ve saçimda dökülüyordu minoxil kullandım bıraktm egzamam varken cok yanlış tedaviler uyguladım ve sonuç resimdeki gibi oldu sonra egzamam düzeldi saçlarımı 1 numara kestirmeye başladım döküntü sorunumu hallettim gibi
kalan saçlarım bunlar saçlarımı uzattiğim zaman şekil veremiyorum kısa tutuyorum ekim yaptirmayi düşünüyorum yoksa saç dökülme tedavileri mi uygalasam bilemiyorum bütçemde koray aydina yetmez ama iyi bir bütçe ayarlabilceğimi düşünüyorum zaten yüksek miktarda greft ektirmeyi düşünmüyorum max 1000 beni mutlu edeceğini düşünüyorum hiç bir takviye kullanmiyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum sizce ne yapmaliyim teşekkürler
Yaş 26
saç için takviye önerleriniz
dermotologa gittim hiç bir talilde sorunum cıkmadı hp 1000mg bitoin ve hp serum önerdi başlamadım takviye kullancaksam önerileriniz varmı teşekkürler şimdiden
saçlarım güçsüz olduğunu düşünüyorum ama dökülme proglemimi halletiğimi düşünüyorum
yeni resimlerde yükledim saçlarım son hali böyle yanliş tedavili egzema ve tekrar yanliş minoxil kullanmı sonuçu suan için egzema ve dökülmeden şikayetçi değilim