Gönderen Konu: 08.03.2025 Dr. Hakan Clinic 5000 Greft yaş 27 Saç Ekimim  (Okunma sayısı 557 defa)

ahmet97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba iyi forumlar öncelikle. Uzun süredir aklımda olan saç ektirme düşüncesini uzun araştırmalarım sonucu Hakan hocanın beşiktaştaki kliniğinde 8 martta gerçekleştirdim. Saçlarım yaklaşık on yıldır yavaş ilerleyen bir süreçte dökülüyordu. Son dönemde artık yok denecek kadar azalınca bende zamanı diyip ektirdim.

Ekim günü gayet rahat geçti, saçlarımın yeterince kalın, greftlerimin kaliteli ve kan dolaşımımın iyi olduğunu ekilen saçların besleneceğini söylediler. ilk gece zordu ense bölgemden çok kan geldi. Ama şu an iyiyim. Yüzüm hâlâ şiş ve alın bölgem hafif yağlı gibi. Sanırım bunlar normal.
Vitamin harici takviye kullanmayı şu an düşünmüyorum.

Ekim öncesi halim, bugünkü durumumu ekliyorum.

ahmet97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 08.03.2025 Dr. Hakan Clinic 5000 Greft yaş 27 Saç Ekimim
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2025, 18:33:29 »
Dün çektiğim daha net fotolar. Tepe bölgeme ekim yapılmadı.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2025, 22:49:19 »
Donör çok kaliteli duruyor dostum.
Greft sayısına göre sık bir Ekim olmuş.
Tahminim; sonucu seni bile şaşırtacak.

Ödem, şişlik vs durumları normal.
Vitamini dışında bende birşey kullanmıyorum. Bu yönüyle sonucunu ayrıca merak ediyorum.
Hayırlı olsun
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia (Başlangıçtan itibaren günde 2 defa). Demir vitamini (3. aydan itibaren günde 1 defa). B12 vitamini (3. aydan itibaren 2 günde 1 defa). D vitamini, (3. aydan itibaren haftada 1 defa).

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2025, 22:56:06 »
Merhaba hocam hayırlı olsun yukarıda arkadaşın dediği gibi ödem normal donor bölgedeki kanamayı ise kafana takma önemli olan ekim bölgesi ilk on gün uykundan olacaksın, donor hassas olacak yıkarken sızlayacak sonra şok dökülme ve kaşıntı sivilcelenme gibi dönemlerin olacak. Kızarıklık ise bünyene bağlı olarak 3 ile 4 ay arasında geçmiş olacak ve 3. aya doğru saç filizlenmelerini göreceksin. 4.ay gibi de ortalama 3 cm uzunluğunda ekilmiş saçların olur diye tahmin ediyorum. Muhtelen ekim yeri söylemiştir lakin bu süreçte saçlarını aşırı sıcak sudan muhafaza edip tuzsuz şampuan kullanmanı öneririm. Takviye olarak şahsım xpecia kullanıyorum.

120. günü devirmiş biri olarak tecrübelerim bu yönde.
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2025, 23:01:37 »
Greft sayısı çok iyi.donör çok iyi duruyor.ekim sıklığı ve planlamada güzel.bu süreçten sonra Alpecin şampuanı kesinlikle tavsiye ederim.kan değerlerini de kontrol ettir eksik varsa takviye alırsın.proscar ilaçtan uzak durmaya çalış yaşın daha genç.çok iyi bir klinik seçmişsin sonuç çok güzel olur inşallah.

ahmet97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Mart 2025, 23:45:08 »
Donör çok kaliteli duruyor dostum.
Greft sayısına göre sık bir Ekim olmuş.
Tahminim; sonucu seni bile şaşırtacak.

Ödem, şişlik vs durumları normal.
Vitamini dışında bende birşey kullanmıyorum. Bu yönüyle sonucunu ayrıca merak ediyorum.
Hayırlı olsun

Teşekkür ederim hocam yorumun için sizin konunuzu takip ediyorum inşallah gönlümüzden geçen sonuçları alırız.

ahmet97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Mart 2025, 23:46:43 »
Merhaba hocam hayırlı olsun yukarıda arkadaşın dediği gibi ödem normal donor bölgedeki kanamayı ise kafana takma önemli olan ekim bölgesi ilk on gün uykundan olacaksın, donor hassas olacak yıkarken sızlayacak sonra şok dökülme ve kaşıntı sivilcelenme gibi dönemlerin olacak. Kızarıklık ise bünyene bağlı olarak 3 ile 4 ay arasında geçmiş olacak ve 3. aya doğru saç filizlenmelerini göreceksin. 4.ay gibi de ortalama 3 cm uzunluğunda ekilmiş saçların olur diye tahmin ediyorum. Muhtelen ekim yeri söylemiştir lakin bu süreçte saçlarını aşırı sıcak sudan muhafaza edip tuzsuz şampuan kullanmanı öneririm. Takviye olarak şahsım xpecia kullanıyorum.

120. günü devirmiş biri olarak tecrübelerim bu yönde.

Bölgesel etkili spreylerden düşündünüz mü regrow gibi propecia içeren hocam? Teşekkür ederim yorumunuz için.

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #7 : 13 Mart 2025, 02:40:00 »
Bölgesel etkili spreylerden düşündünüz mü regrow gibi propecia içeren hocam? Teşekkür ederim yorumunuz için.

Hocam 30.güne kadar ekim merkezinin vermiş olduğu şampuanı kullandım. Sonrasında embeauty diye bir şampuan kullandım 1 ay, şehir değişikliği yaptığım esnada onu unuttum. Eczaneden egzama karşıtı tuzsuz biotinli şampuan aldım. O da bitti şimdi bp nin tuzsuz ve biotin içerikli bir şampuanını kullanıyorum fiyat olarak daha uygundu içeriği tatmin edici bakalım deneme sonrasında tavsiye edilir mi güncelleme yaparım burada .

Ayrıca xpecia kullandım 30.günden sonra ve bu gün son tableti yuttum. Bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum. Bünyeye 129. güne kadar takviyeler yapıldı. Vucudun bunlara alışıp bırakınca saç dökülmesini istemiyorum, alışsın artık. Aralıklı aralıklı kullanarak bıraktım. Üç günde bir dört günde bir gibi düşürdüm. Başka da birşey kullanmadım.

Minoxil gibi spreyler maalesef pek tavsiye edilmiyor genel itibariyle gençlik zamanımda da kullanmıştım çok iyi saç çıkarıyor fakat bırakınca çıkan saçlarla beraber eski saçlar da dökülüyor. Fiyat olarak da hatırladığım kadarıyla oldukça pahalıydı.

Tavsiyem xpecia + tuzsuz biotin içerikli şampuan. Profilime girerek benim süreci izleyebilirsin. Tecrübelerimi iyisiyle kötüsüyle yazdım fikir oluşur.

Haricinde diyebileceğim tek şey umutsuzluğa kapılmaman kendi gelişim sürecini başkaları ile kıyaslamaman stres yapmaman. Malum önümüz yaz saçları terletmemen bol bol havalandırman çünkü tuz gerçekten yaramıyor.

Son olarak 10.günden sonra saçlarına biraz sert davranabilirsin tırnak ile girmeden kabukları iyice dökersen faydana olur. Çünkü ölü derinin altında kalan saç oksijen alamıyor. Çıkış zamanını geciktiriyor vsvs kısacası kabukları iyice dökmek önemli. Canın yanacaktır fakat zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır 🤝👍
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

ahmet97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Mayıs 2025, 13:28:01 »
75.gün itibariyle çektiğim fotoğraflar böyle. Şok dökülme tamamen bitti zaten çok çok azalmıştı. Dün kendim oynayarak uzun zaman sonra bir kökün daha dökülmesini sağladım. Şoktan kurtulanlar uzadı henüz yeni çıkış pek gözlemlemedim. Sizlerin yorumu nedir?

ahmet turan

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 25 Mayıs 2025, 16:14:33 »
Kendi saçların şoka uğramamış bu iyi bir şey ,artık 90 gün civarı çıkışların beklemesini gerek .umarım her şey yolunda gider ve en güzel sonucu alırsın kardeşim.

ahmet97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Mayıs 2025, 19:17:39 »
Kendi saçların şoka uğramamış bu iyi bir şey ,artık 90 gün civarı çıkışların beklemesini gerek .umarım her şey yolunda gider ve en güzel sonucu alırsın kardeşim.

İnşallah hocam sağolun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Mayıs 2025, 19:31:30 »
Güzel devam ediyor saç ekimi sürwcin 75 günde saç ekilen alan hafif hafif tüylenmeler ile hareketlenmeye başlamış görünüyor umarım ilerleyen süreçte çok güzel olur
Global Moderator

ahmet97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Mayıs 2025, 22:43:06 »
Güzel devam ediyor saç ekimi sürwcin 75 günde saç ekilen alan hafif hafif tüylenmeler ile hareketlenmeye başlamış görünüyor umarım ilerleyen süreçte çok güzel olur

İnşallah Hintell hocam sağolun.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 27 Mayıs 2025, 00:49:19 »
75.gün itibariyle çektiğim fotoğraflar böyle. Şok dökülme tamamen bitti zaten çok çok azalmıştı. Dün kendim oynayarak uzun zaman sonra bir kökün daha dökülmesini sağladım. Şoktan kurtulanlar uzadı henüz yeni çıkış pek gözlemlemedim. Sizlerin yorumu nedir?

çıkışlar en erken ufak ufak 80 de başlar dostum ,sürecin sağlıklı ilerlemiş bundan sonrası sabır işi.

Facebook Twitter Instagram