Gönderen Konu: İstanbul'da 50 ve 100 bin tl aralığında hangi merkez tercih edilir.  (Okunma sayısı 125 defa)

Deman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,

Bir süredir saç ekimi için yer araştırıyorum. Sanırım saç ekimine karar verdikten sonraki aşamada en önemli tercih işlemin yapılacağı yeri belirlemek. Araştırma sürecinde bu forumla karşılaştım ve son olarak sizlerin de fikirlerini öğrenmek istedim. Bu imkanı tanıdığı için bu platformda emek veren herkese teşekkürler.

31 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. Şimdiye kadar EsteFavor-Serkan Aydın-Asuman Hair-Asmed-Akl Poliklinik ve EstePlus ile görüşüp fiyat aldım.
Fiyat veren yerler arasında forumda değerlendirmesini göremediğim merkezleri ( EsteFavor ve EstePlus) eledim. Yine de bu iki yer hakkında bir fikriniz varsa bilmek isterim.
Diğer merkezlerden Asmed bütçemi (Max 100 bin tl) aştığı için elendi.
Fiyatlandırmada seçenekler arasından Asuman Hair diğerlerine oranla daha yüksek zaten forumda fiyatlar konusunda bilgiler var bende farklı bir fiyatla karşılaşmadım. Forumda gördüğüm kadarıyla üç seçeneğinde ekimleri başarılı ve işlem yaptıran insanlar memnun. Uygulanacak işlemlerin detayları ,metotlar vb teknik konular birbirine benzer bu yüzden yapılan açıklamaları detaylı paylaşmıyorum sadece Asuman Hair bazı takviye vitaminler, testler ve donör bölge güçlendirmek için kullanabileceğim ürünler olduğundan bahsetti.

Sizlerden ricam Asuman Hair- Serkan Aydın ve Akl Poliklinik arasından daha iyi sonuç elde edebileceğim yeri seçmem için yardımcı olmanız veya bu merkezlere denk olan ,tercih edilebilecek diğer seçenekleri önermeniz.
Teşekkürler.

Yüzde100

• Yeni üye
  • *
  • Mustafa Kemal Atatürk
Yakın donemde medeks Te ektirdim 55.000 tl fiyatlari surecten memnunum ilgi Alaka işlem so rasi olumlu yonde dusunebilirsiniz
  • Ekim Tarihi: 07/03/2025
  • Ekim Merkezi ismi MEDEKS HAİR CENTER
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 43
  • Medikal Tedavi Root 6 Aylık Saç Bakım Seti

reakn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçen ay saç ekimi yaptırdım. Kliniklerle görüştüğümde aldığım teklifler şu şekildeydi:
   •   Dr. Hakan Clinic: ₺110.000
   •   Asuman Hair: ₺90.000
   •   Ahmet Tosun: ₺60.000
  • Ekim Tarihi: 15 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Hakan Clinic
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Finasteride(0.5mg), Xpecia, Omega-3, D3, Probiyotik

Deman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yakın donemde medeks Te ektirdim 55.000 tl fiyatlari surecten memnunum ilgi Alaka işlem so rasi olumlu yonde dusunebilirsiniz

İletişime geçtim. Geri dönüşlerine göre inceleyip diğerleri ile kıyaslarım. Teşekkürler

Deman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçen ay saç ekimi yaptırdım. Kliniklerle görüştüğümde aldığım teklifler şu şekildeydi:
   •   Dr. Hakan Clinic: ₺110.000
   •   Asuman Hair: ₺90.000
   •   Ahmet Tosun: ₺60.000

Dr.Hakan ücret olarak bütçemi biraz geçiyor. Ahmet Tosun u araştıracağım.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asumana git
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Ercan1907

• Sr. Member
Geniş acikliklarda Medeks 1 adim  onde  sizin acikliginizda oldukça geniş Medeks sizi Mutlu eder bence

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
asuman hanım
hakan klinik
serkan aygın
ahmet tosun
medekes
ers

sacekim123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman Hair yılbaşında 120 bin liraydı.

Deman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman hair  90 bin fiyat vermişti. Seçenek olarak da bütçeme göre en iyisi sanırım Asuman hanım olacak .

İstanbullu1905

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Paradan çok hastaların öncesi sonrası resimlerini araştır yüksek para yüksek sonuç değildir

Facebook Twitter Instagram