Gönderen Konu: = ERS CLİNİC = 3800 GREFT SAÇ EKİMİ ÖN VE TEPE BÖLGESİ 10/03/2025  (Okunma sayısı 515 defa)

Amsterdam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar dün Ers clinicte operasyonum yapıldı resimlerde gördüğünüz gibi ön ve tepe bölgelerinde açıklığım vardı planlama Ersan bey tarafından yapıldı 3800 greft ekilen greft kullanılan yöntem fuedir. İşlemden sonrası için biotin mineral vitamin aldım donör bölgesi için fito krem kullanıyorum şuana kadar bir ağrı olmadı ağrı kesici kullanmıyorum  sizce ekimim nasıl olmuş ve önerileriniz var mı ? teşekkürler

Amsterdam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
devamı

Müdür.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sık ve güzel bir ekim olmuş.. Saç çizginiz de gayet başarıli.. İnşallah güzel sonuç alırsınız., kaç yaşındasınız

Amsterdam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sık ve güzel bir ekim olmuş.. Saç çizginiz de gayet başarıli.. İnşallah güzel sonuç alırsınız., kaç yaşındasınız

Teşekkürler inşallah 41 yaşındayım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
maşallah donör sağlam saçlar sağlıklı ekim çok güzel olmuş planlama ön çizgi sıklık gayet güzel

hollanda da mı yaşıyorsunuz ?
Global Moderator

Amsterdam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim Hintell değerlendirmeniz için evet hollandada yaşıyorum ekim için yaklaşık 2 yıldır  forumu takip ediyordum kalktık istanbula geldik  bende işlemden memnun kaldım inşallah sonuçta iyi olacak

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
iyi aksamlar, guncel fiyat nedir acaba? Ben de dusunuyorum. Saygilar

Amsterdam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
iyi aksamlar, guncel fiyat nedir acaba? Ben de dusunuyorum. Saygilar

Selam 35 bin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Rica ederim dostum
Global Moderator

Amsterdam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk yıkama sonrası

Kerimm34

• Hero Member
35 bin çok iyi rakam ,ekimde gayet güzel görünüyor ,devam fotolarını bekleriz kardeşim .umarım en güzel sonucu alırsın.

CONTRA

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
GÜZZEL SIK OLMUS EKİMİNİZ HAYIRLI OLSUN  |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 7 Mart 2024
  • Ekim Merkezi ismi Ers Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Bakım seti 6 aylık

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selam 35 bin

Tesekkurler bilgilendirme icin. Bana nisandan itibaren 40 bin olacak dediler ama euro bazinda yine cok uygun. Doktor hakkinda bilginiz var mi? Bu konularda uzman biri mi degil mi? Klinige direkt olarak sormaya cesaret edemedim ama biliyorsunuz merdiven alti isler de cok oluyor maalesef. Bu arada muthis gorunuyor sac ekim sonucu. Hayirli olsun.

Amsterdam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkurler bilgilendirme icin. Bana nisandan itibaren 40 bin olacak dediler ama euro bazinda yine cok uygun. Doktor hakkinda bilginiz var mi? Bu konularda uzman biri mi degil mi? Klinige direkt olarak sormaya cesaret edemedim ama biliyorsunuz merdiven alti isler de cok oluyor maalesef. Bu arada muthis gorunuyor sac ekim sonucu. Hayirli olsun.

Rica ederim  çok sağolun teşekkürler, evet fiyat uygun
işlem bir iki kişiyle değil ekip halinde yapıldı hepsi pozisyonu farklı uzman kişiler var ve plastik cerrahi doktorların gözetminde yapılıyor güvenilir oldukça
ben randevu öncesinde sormuştum zaten ekipte en yenisi 8 yıldır bizimle sabit kadroya sahibiz denildi  hizmetleri iyi kaliteli ben hizmetten memnunum umarım sonuçta iyi olur ama bir de şu çok önemli günlük benden resim istiyorlar işini takip ediyorlar  profesyonelce işinin arkalarında durmaları iyi
ilgisi alaka güzel merkezin

Gökhan34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel olmus ekiminiz sık ve ön çizgide güzel hayırlı olmasını dilerim

Facebook Twitter Instagram