Gönderen Konu: = ERS CLİNİC = 3800 GREFT SAÇ EKİMİ ÖN VE TEPE BÖLGESİ 10/03/2025  (Okunma sayısı 553 defa)

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Rica ederim  çok sağolun teşekkürler, evet fiyat uygun
işlem bir iki kişiyle değil ekip halinde yapıldı hepsi pozisyonu farklı uzman kişiler var ve plastik cerrahi doktorların gözetminde yapılıyor güvenilir oldukça
ben randevu öncesinde sormuştum zaten ekipte en yenisi 8 yıldır bizimle sabit kadroya sahibiz denildi  hizmetleri iyi kaliteli ben hizmetten memnunum umarım sonuçta iyi olur ama bir de şu çok önemli günlük benden resim istiyorlar işini takip ediyorlar  profesyonelce işinin arkalarında durmaları iyi
ilgisi alaka güzel merkezin

Peki siz kaporayi nasil yatirdiniz? Yurtdisindan havaleyle mi? Ayrica PRP seanslari yaptirdiniz mi? kac gun kaldiniz? Bakim seti de varmis galiba baska bir konuda okumustum. Onu da aldiniz mi?

Amsterdam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Peki siz kaporayi nasil yatirdiniz? Yurtdisindan havaleyle mi? Ayrica PRP seanslari yaptirdiniz mi? kac gun kaldiniz? Bakim seti de varmis galiba baska bir konuda okumustum. Onu da aldiniz mi?

Evet  havle olarak yaptım  3 gece kaldım son gün dönmeden önce prp işini hallettim 6 aylık bakım setim var merkezin önerdigi eğer yurtdışından gidiyorsanız otel dahil paketleri var ben almadım ama sonra pisman oldum hesaplayınca daha uyguna geliyor bide otel ayarlama oradan oraya taksi vs ugrasmaya değmez bilsem öyle yapardım

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet  havle olarak yaptım  3 gece kaldım son gün dönmeden önce prp işini hallettim 6 aylık bakım setim var merkezin önerdigi eğer yurtdışından gidiyorsanız otel dahil paketleri var ben almadım ama sonra pisman oldum hesaplayınca daha uyguna geliyor bide otel ayarlama oradan oraya taksi vs ugrasmaya değmez bilsem öyle yapardım

Cok sagolun, baya yardimci oldunuz verdiginiz bilgilerle. Yarin tekrar irtibata gececem. Otel dahil paket fiyatlarini da bir sorayim.

Facebook Twitter Instagram