Gönderen Konu: Finasterid kullanım sonucu ayrıntılı gelişme  (Okunma sayısı 386 defa)

Kurtarma ekibi

• Full Member
Merhaba arkadaşlar konumda 7 aydır finasterid kullanım sonucu fotoğraflarla gelişmelerimi aktaracağım. Öncelikle her gün 1 mg propecia kullanıyordum son 2 haftaya kadar. Son 2 hafta ise proscar kullanıyorum 5 e bölüp yine günde yaklaşık 1 mg almaya çalışıyorum. Yan etki olarak ilk başlarda kasıkta ağrı ve meni sıvılaşması yaşadım. Kasık ağrısı hemen geçti meni sıvılaşması hemen geçmedi hala da tam toplamış değil eski yoğun kıvamı hala yok. Günlük dökülmeler devam ediyor dökülmeler nispeten azalsa da yoğun şekilde devam. 2 ay 2 güne bir 5000mg biotin kullanıyorum sonra 2 ay kullanmıyorum. Günlük 1 kapsül balık yağı. Haftada 1 dermoroller seborik dermatit olduğu için bazen 2 haftada 1 kullanıyorum. Şampuan karışık kerestase'nin beyaz şampuanı çok iyi geliyor ama aşırı yağlandırıyor sanırım dökülmeye en iyi gelen şampuan bu oldu. Bir ara neredeyse hiç dökülmüyordu ama çok fazla yağlandırdığı için bıraktım. Haftada 2 gün ketoral şampuan geri kalan günler dercos yeşil olanı kullanıyorum. Güncel bir yan etki yok. İlk attığım 3 fotoğraf ilaca başladığım gün 6 ağustosa ait. 4. Fotoğraf 9 ekime ait.

Kurtarma ekibi

• Full Member
Ynt: Finasterid kullanım sonucu ayrıntılı gelişme
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2025, 15:48:35 »
ilk 2  fotoğraflar 29 ekime ait. 3. fotoğraf 14 aralığa ait. 4 ve 5. fotoğraf ise 9 marta ait.

Ensar1.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2025, 23:17:41 »
ilk 2  fotoğraflar 29 ekime ait. 3. fotoğraf 14 aralığa ait. 4 ve 5. fotoğraf ise 9 marta ait.
Muhteşem tek kelimeyle
Son fotoğraf her şeyi anlatıyor
23 yaş
Diffuse thinning tipi dökülme

Proscar 1/5 + Biotin

Kurtarma ekibi

• Full Member
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2025, 09:02:28 »
Şükür genel olarak saçlarım baya hacim kazanıp güzel gözükmeye başladı. Rengi koyulaştı. Şakaklarda ve tepe noktasında gelişim hala az ve yetersiz tabi ama buna da şükür. Tepe noktamda ki açıklık hala var hocam. 2 ve 4. fotoğrafta tepe de bir bölge var açık olan orada hala az da olsa açıklık devam ediyor.

Ensar1.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2025, 12:34:33 »
Şükür genel olarak saçlarım baya hacim kazanıp güzel gözükmeye başladı. Rengi koyulaştı. Şakaklarda ve tepe noktasında gelişim hala az ve yetersiz tabi ama buna da şükür. Tepe noktamda ki açıklık hala var hocam. 2 ve 4. fotoğrafta tepe de bir bölge var açık olan orada hala az da olsa açıklık devam ediyor.
1.yıl sonunda oralar da dolar inşallah
Kapanmazsa da ufak bir saç ekimi ile halledersin
23 yaş
Diffuse thinning tipi dökülme

Proscar 1/5 + Biotin

Kurtarma ekibi

• Full Member
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2025, 16:41:58 »
Ekim yaptıracağımı sanmıyorum şakak bölgesi böyle kalsın kafi tepe ise biraz daha kapansın yeterli. Saçlarımın güçsüzlüğünü ve azalmasını engellemek istiyordum sadece daha fazla beklentim yoktu. Kötü gidişatına dur demeliydim onu da sağladı. Erkek tipi dökülmem olsa da asıl dökülme sebebinin egzama olduğunu düşünüyorum. Biraz üstüne düşüp sürekli bununla ilgili şampuan kullanmanın da etkisi olmuştur muhakkak.

Facebook Twitter Instagram