Saç Ekimi Sonuçları
Abi bu saç güzel olacak şimdiden belli etmiş kendini. Bende Serdar hocayı düşünüyorum. Hem manuel hem fiyat uygun hemde açıklığı 5000 6000 greft ile kapatmayı düşünmüyor. Buda olaya profesyonel olarak yaklaşmasını sağlıyor. Türkiye'de saç ekimini belli bir standarda göre yapan doktorlarımız dan.
3. aya göre epey hızlı ilerleyen bir ekim. Normal şartlarda saçların yeni yeni çıkmaya başlaması gerekiyor, 45 - 50 gün ileriden geliyor şuan. Bir takviye kullanıyor musun acaba? Ayrıca, yaşınızı yazmamışsın ilk posta.
Sonuç güzel olacak ama seyrek olacak bilginiz olsun önerim yinede araştırın xpecia sabah akşam 1 biotin sabah aksam 5000mg toplam procapil sprey ve finanstreid hergün olarak düşündüm çünkü seyrek olacak belli olacak bunlar çok iyi gelir biraz geç kalınmıs ilacların sıklıgını arttırın
Ben yorum yaparken araştırarak yapıyorum günlük biotin ihtiyacı 5000mg dir fazlasınıda alırsan herhangi bir yan etkisi yok vicut fazlasını idrar yoluyla atıyor ama tercih edileni tüketmek en faydalısı iistediğin kadar araştırabilirsin. 10000mg öneren doktorlarda var ama günde 5000mg toplam 2.5 2.5 sabah aksam en doğal öneri bu sekilde araştıralım lütfen 3 5 günde bir biotin kullanımı öneren doktor yok olsada o doktor değildir