Saç Ekimi Sonuçları
İlhan serdaroğlundan beklenmeyecek şekilde temiz bir ekim olmuş ,bende arkadaşlara katılıyorum ekimin çok çok iyi neticelenmemesi için hiç bir sebep yok.
Alıntı yapılan: nofear114 - 06 Mart 2018, 10:42:34Kabuk dökümü sonrası görüntü mükemmel buraya yazıyorum en efsane Serdaroğlu ekimi olacak buKatılıyorum. Kabuk dökümü sonunda harika bir görüntü ortaya çıkmış. Forumda görüyoruz kabuk sonrası çoğu ekimde olmadık aşırı greft kayıplarını.Seni es geçmiş 😀Efsane olabilir bu ekim. Selamlar...
Kabuk dökümü sonrası görüntü mükemmel buraya yazıyorum en efsane Serdaroğlu ekimi olacak bu
Alıntı yapılan: Mrprince - 06 Mart 2018, 18:42:28İlhan serdaroğlundan beklenmeyecek şekilde temiz bir ekim olmuş ,bende arkadaşlara katılıyorum ekimin çok çok iyi neticelenmemesi için hiç bir sebep yok.Alıntı yapılan: PagaroN - 06 Mart 2018, 17:12:05Alıntı yapılan: nofear114 - 06 Mart 2018, 10:42:34Kabuk dökümü sonrası görüntü mükemmel buraya yazıyorum en efsane Serdaroğlu ekimi olacak buKatılıyorum. Kabuk dökümü sonunda harika bir görüntü ortaya çıkmış. Forumda görüyoruz kabuk sonrası çoğu ekimde olmadık aşırı greft kayıplarını.Seni es geçmiş 😀Efsane olabilir bu ekim. Selamlar...Arkadaslar inanın beni cok mutlu ettiniz gerçekten ben bu forumda yeniyim sizler benden kat kat daha bilgilisiniz.Sizlerden bunları duymak cok güzel teşekkür ederim
Alıntı yapılan: mustafabalkis - 06 Mart 2018, 19:51:15Alıntı yapılan: Mrprince - 06 Mart 2018, 18:42:28İlhan serdaroğlundan beklenmeyecek şekilde temiz bir ekim olmuş ,bende arkadaşlara katılıyorum ekimin çok çok iyi neticelenmemesi için hiç bir sebep yok.Alıntı yapılan: PagaroN - 06 Mart 2018, 17:12:05Alıntı yapılan: nofear114 - 06 Mart 2018, 10:42:34Kabuk dökümü sonrası görüntü mükemmel buraya yazıyorum en efsane Serdaroğlu ekimi olacak buKatılıyorum. Kabuk dökümü sonunda harika bir görüntü ortaya çıkmış. Forumda görüyoruz kabuk sonrası çoğu ekimde olmadık aşırı greft kayıplarını.Seni es geçmiş 😀Efsane olabilir bu ekim. Selamlar...Arkadaslar inanın beni cok mutlu ettiniz gerçekten ben bu forumda yeniyim sizler benden kat kat daha bilgilisiniz.Sizlerden bunları duymak cok güzel teşekkür ederimKardeşim doğruya doğru şimdi. Kafa ortada ekim ortada 😀Foto paylaşman ekim sürecin hakkında senin daha da bilgi edinmen için yararlı olacaktır. En geç 10 ar gün ara ile foto paylaşırsan bu ekimi yakından bizlerde takip edebiliriz.Selamlar...
İlhan Serdaroğlu ektiği greft sayısını doğru veren nadir doktorlardan bence. Şu ekimi başka bir klinik yapsa en az 6000 ektik der. Benim kafama da 3100 ektiklerini iddia ediyorlar
Alıntı yapılan: kilian - 06 Mart 2018, 20:01:15İlhan Serdaroğlu ektiği greft sayısını doğru veren nadir doktorlardan bence. Şu ekimi başka bir klinik yapsa en az 6000 ektik der. Benim kafama da 3100 ektiklerini iddia ediyorlar Evet benim ekimim 8 8.30 saat sürdü ve hiç beklemedik aradaki mola bile 5 10 dk sürdü hemen yemek yedim ve ekime devam ettiler.6000 civarı greft benim tahminimce 9 10 saat sürmesi gerekir.cok haklısınız
Alıntı yapılan: mustafabalkis - 06 Mart 2018, 20:09:53Alıntı yapılan: kilian - 06 Mart 2018, 20:01:15İlhan Serdaroğlu ektiği greft sayısını doğru veren nadir doktorlardan bence. Şu ekimi başka bir klinik yapsa en az 6000 ektik der. Benim kafama da 3100 ektiklerini iddia ediyorlar Evet benim ekimim 8 8.30 saat sürdü ve hiç beklemedik aradaki mola bile 5 10 dk sürdü hemen yemek yedim ve ekime devam ettiler.6000 civarı greft benim tahminimce 9 10 saat sürmesi gerekir.cok haklısınızKendi kafanı bu arkadaşınkiyle kıyasla ve ne düşündüğünü söyle bana 3800 ekilmiş. Seninkinden sadece 300 kök az. Yersen https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2480.0
hayırlı olsun güzel olur umarım
Ücret ne odediniz acaba..?
Arkadaslar 3. Aya girdim suanlık bence cok iyi gidiyor 3. Ay olmasına rahmen ilhan hocada aynısını söyledi 4. Aydada ekleyecegim, saygılar.