Gönderen Konu: Saç Ekimi sonrası 7. Ay ve Şok Dökülme-Yardım  (Okunma sayısı 14758 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi sonrası 7. Ay ve Şok Dökülme-Yardım
« Yanıtla #15 : 16 Şubat 2018, 15:38:27 »
olay minoxilden kaynaklı sende işe yaramış donör de kullansan bütün kafaya kanlandırma etkisi var ..bırakınca çıkardıklarını dökmüş ..benim düşüncem bu

Fakat ben hiç tepeye Yada ekim yapılan alana kullanmadım. Sadece donör bölgesine kullandım. Oda donör çabuk toparlasın diye?
ya işte minox damar açar kan akışını hızlandırır sonuçta bütün kafaya etkili hatta vücut kıllarını kalınlaştırır .bunun sebebi de kan dolaşımını hızlandırması .minox etkili güçlü bir ilaçtır öyle pat diye bırakılmaz ..

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 16 Şubat 2018, 15:40:34 »
çünkü minoxil çıkardığı saçı ve koruduğu saçı bıraktıktan  2 -3 ay sonra hemen döker ..şimdi anlaşıldı durum..senin zaten saçlar o bölgede seyrek minoxil oraya baya doping yapmış bırakınca da gitmiş ..başka bir şey arama stres falan bu kadar hızlı dökmez minoxa geri dön sadece akşamları o bölgeye 2 fıs kanlanma amaçlı kullan

Teşekkür ederim. O kısım seyrek doğru fakat oraya da tepeye de ekim yapıldı. Tepe için belki ben aceleci davranıyorum ama minoxil i 3 aydır kullanmıyorum. 15 günde dökmüş olması çok garip geldi sadece. İster istemezde üzdü.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Şubat 2018, 15:43:58 »
E dostum sen daha önceki konunda minox kullanmadım demedinmi??? ben sorunca sana direk bunu sormuştum.. mınoxsil in marifeti bu durum saçlarını döngüye sokmuş kaybetmişssin.
Global Moderator

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 16 Şubat 2018, 15:44:05 »
döker maalesef o çok güçlü bir ilaç bıraktığın anda açtığı kılcal damarlar büzüşür ve çıkardığı hacimlendirdiği saç gidiverir bir anda ..nasıl kullandın dozajın nasıldı kullanırken

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 16 Şubat 2018, 15:46:22 »
E dostum sen daha önceki konunda minox kullanmadım demedinmi??? ben sorunca sana direk bunu sormuştum.. mınoxsil in marifeti bu durum saçlarını döngüye sokmuş kaybetmişssin.

Ben minox. Direk o bölge için düşünerek öyle söyledim yoksa donöre kullanımın oraya etki edeceğini düşünmemiştim. Öyle olduğunu bilseydim tekrar konu açıp ne oldu diye merak etmezdim. Güzel yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim..

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 16 Şubat 2018, 15:47:19 »
döker maalesef o çok güçlü bir ilaç bıraktığın anda açtığı kılcal damarlar büzüşür ve çıkardığı hacimlendirdiği saç gidiverir bir anda ..nasıl kullandın dozajın nasıldı kullanırken

Donör bölge için sabah akşam 3-4 püskürtme şeklinde kullanmıştım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 16 Şubat 2018, 15:47:23 »
Mınoxsu nereye kullanırsan kullan farketmez deri altında yayılıp kana karışır. Okadar kullanmayın diye söledık burda onu gec sana sorunca söyledeydın bunu çözerdik.
Finasterid kullan var olan saçlarını toparlasın suan şoka girmiş gibi düşün var olan saçların ne kadarı toparlar bılemem suan kan akışı zayıflamış durumda mınoxsun lanet etkisi.
Global Moderator

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 16 Şubat 2018, 15:48:58 »
Mınoxsu nereye kullanırsan kullan farketmez deri altında yayılıp kana karışır.

Peki Önerileriniz nedir?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 16 Şubat 2018, 15:56:39 »
benim önerim finas kullanabilirsin ama sen minoxdan sonuç almışsın kullandığın dozaj fazlaymış saçları çoşturmuş bırakınca da gitmiş senin olay bu ...minoxu sadece 2 fıs geceleri kullansan ve bırakmazsan yine sonuç alırsın .. minoxu bilinçli kullanmak gerek hep diyorum 2 fıs sadece yada 1 fıs .ben yıllardır böyle kullanıp saçlarını koruyan kişileri biliyorum finasterid yan etki yapmazsa kullan ama saçların geri gelsin istiyorsan geceleri 2 fıs kullan ve bu dozajı 2 ay sonra 1 fısa indir ve hep kullan bırakırsan yine gider ekilen  saçlarını dökmez merak etme ..ama bırakırsan çıkardığı saçları geri alır..

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 16 Şubat 2018, 16:06:42 »
benim önerim finas kullanabilirsin ama sen minoxdan sonuç almışsın kullandığın dozaj fazlaymış saçları çoşturmuş bırakınca da gitmiş senin olay bu ...minoxu sadece 2 fıs geceleri kullansan ve bırakmazsan yine sonuç alırsın .. minoxu bilinçli kullanmak gerek hep diyorum 2 fıs sadece yada 1 fıs .ben yıllardır böyle kullanıp saçlarını koruyan kişileri biliyorum finasterid yan etki yapmazsa kullan ama saçların geri gelsin istiyorsan geceleri 2 fıs kullan ve bu dozajı 2 ay sonra 1 fısa indir ve hep kullan bırakırsan yine gider ekilen  saçlarını dökmez merak etme ..ama bırakırsan çıkardığı saçları geri alır..

Söylediklerinizi uygulayacağım ve Teşekkür ederim...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 16 Şubat 2018, 16:30:49 »
Mınoxdan uzak dur kardeşim daha kötüsü olmadan finasteridle saçlarını toplarla mınox kullanılma süresinde de  saçı döngüye sokup bu hale getirebilir, bu sende oluyor tekrar 1 fıs olarak kulanırsan bu sıkıntı daha cok büyür.. kaybında artar... çok fazla örnegi var bu durumun. %20 lik bir kısımda devamlılık olarak kullanan olabiliyor sanşlı kişiler ama göründüğü üzere sen o kişilerden biri degilsin.. daha kötü olmadan bırak finasteridle toparla sonra finansı bırakırsın.

Mınox devamlı olarak kullanılacak birşey degil içinde alkol barındırır kafanda yaralar dermatid gibi zor hastalıklara yol açabılır ayrıca. Kullanım sırasında damarları genişletir kan akışını hızlandırır bir nevi tansiyon ilacıdır.. bırakıldıgında damarlar büzüşür haddınden fazla kafan şoka girer.

Aynı şey kullanım aşamasomda da olur %70 ihtımal 2 bir şok daha yaşatma kafana.
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2018, 16:38:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 16 Şubat 2018, 17:54:46 »
Mınoxdan uzak dur kardeşim daha kötüsü olmadan finasteridle saçlarını toplarla mınox kullanılma süresinde de  saçı döngüye sokup bu hale getirebilir, bu sende oluyor tekrar 1 fıs olarak kulanırsan bu sıkıntı daha cok büyür.. kaybında artar... çok fazla örnegi var bu durumun. %20 lik bir kısımda devamlılık olarak kullanan olabiliyor sanşlı kişiler ama göründüğü üzere sen o kişilerden biri degilsin.. daha kötü olmadan bırak finasteridle toparla sonra finansı bırakırsın.

Mınox devamlı olarak kullanılacak birşey degil içinde alkol barındırır kafanda yaralar dermatid gibi zor hastalıklara yol açabılır ayrıca. Kullanım sırasında damarları genişletir kan akışını hızlandırır bir nevi tansiyon ilacıdır.. bırakıldıgında damarlar büzüşür haddınden fazla kafan şoka girer.

Aynı şey kullanım aşamasomda da olur %70 ihtımal 2 bir şok daha yaşatma kafana.

Bana kalsa minox. kullanmak istemem çünkü bir ömür bunu kullanmak zorunda kalacağım. Bırakınca çok kötü oluyor geröekten hemde çok kötü. Tek tesellim tekrar canlanması ama bakalım ne olacak bende bilmiyorum. En kötü ihtimalle ki umarım 12-15 ay sonrasında herşey ortaya çıkacaktır. Sıkılaştırma için bir saç Ekimi daha düşünebilirim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 17 Şubat 2018, 16:00:16 »
6. Ayda dönemsel dökülmeyi bir çok kişi yaşıyor, bende yaşamıştım fakat sizdeki durum biraz fazla... hernekadar donore kullanıyor olsanızda damarlar genişletip kan akışını hızlandırması sebebi ile olumlu bir etki almışsınız, bıraktıktan sonra ise kazanımlarınızı tekrar kaybetmişsiniz.gerçekten zor bir durum yıllardır hayali kurduğunuz saçlara 8 ay gibi sabır gerektiren zorlu bir sürecin sonunda kavuşmak ama kısa sürede kaybetmek..

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 17 Şubat 2018, 17:25:47 »
Evet aynen benim saclar da daha oncesine bu sekikde olmustu minoxil kulanmistim sonrasinda miracle losyon eklemistim sonucu inanilmaz di ekim ile falan o sonucu almak imkansiz di ama ön bolgede sıklasma oluyor ama ahım sahim degildi sonrasi saclar donguye girdi kullanmayida birakinca tepede sac kalmamisti.ardina da proscara basladim ama dokulme hic durmadı son hizla devam etti faydasi olmadi yani bana

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 17 Şubat 2018, 20:00:27 »
bir yakınım sinir hastası idi stresten dokulmuştu saçları onunkine benzettim saçlarını saç için gerekli tahlilleri bir dermotolog gozetiminde yaptır genetik harici saçlar geri geliyor
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram