Gönderen Konu: Saç Ekimi sonrası 7. Ay ve Şok Dökülme-Yardım  (Okunma sayısı 14744 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi sonrası 7. Ay ve Şok Dökülme-Yardım
« Yanıtla #46 : 20 Şubat 2018, 13:23:34 »
ruhi bu işteki hassasiyet kullanıyorlar çok hassas iş .iyi paralar kazanıyorlar.şunu bunu katıolar kakalıyorlar millete.
aynen emekli, adam yekten satıyor forumda millette nasıl inanıyor.dediğin gibi hassas ondan ,umut tacirliği resmen
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2018, 13:33:09 Gönderen: ruhi mücerret »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 20 Şubat 2018, 15:36:11 »
alırsın tasıcılı bir madde içine minoxidil atarsın 2 andacurt cart curt veya baska damar açıcı baska bloker sallarsın bilion minox tepede etkili olabilio önü tuylendirio kişide 2 gram saçında değişiklik oldumu havaya girer dersin ilerde dahda etkili oplcak 4 ay falan kullanman gerek cart curt piyasaları vurup kaçarsın .hassas iş para donen her sektör boyle
saçları ekmeydi dersin

sevimli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 25 Şubat 2018, 09:56:49 »
Merhaba bi sorum olucaktı bu stede yeniyim işleyişi pek blmiyorum.saç ekimimin 49.günündeyim saçımın kenarında anlıma yakım yerinde çizgi halinde saç seyrelmem oldu normalmidir.?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 25 Şubat 2018, 10:04:46 »
ekimden sonra olur bu surecler
saçları ekmeydi dersin

Ahmet34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 27 Mart 2018, 01:37:40 »
Bende Şuan 7. Aydayım benim de aşırı şekilde dökülmeye başladı. Biotin kullanıyordum 1 aydır kesmiştim ara vereyim diye. Fakat geçen ay falan süperdi saçlar. Şimdi solgar biotin aldım tekrar kullanıyorum. Ekilen saçlar o kadar cansız ve inceldi ki san ki tüy gibi. Ne yapacağız bilmiyorum

Muratben

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 06 Eylül 2019, 08:35:21 »
Merhaba arkadaşlar ben ekim ayında ikinci sefer olmak üzere saç ektirdim mayıs ayına kadar saçlarım çok gür ve sıktı  mayıs ayından buyana ekilen saclarim dökülüyor.
Bu normal mi bilgi ve tecrübenizden faydalanmak isterim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 06 Eylül 2019, 13:14:28 »
olay minoxilden kaynaklı sende işe yaramış donör de kullansan bütün kafaya kanlandırma etkisi var ..bırakınca çıkardıklarını dökmüş ..benim düşüncem bu

Sebep bu.. nereye kullandığının pek önemi yok kan akışını hızlandırıp olumlu bir etki yapmış

Facebook Twitter Instagram