Gönderen Konu: Saç Ekimi sonrası 7. Ay ve Şok Dökülme-Yardım  (Okunma sayısı 14746 defa)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi sonrası 7. Ay ve Şok Dökülme-Yardım
« Yanıtla #30 : 17 Şubat 2018, 20:06:53 »
bir yakınım sinir hastası idi stresten dokulmuştu saçları onunkine benzettim saçlarını saç için gerekli tahlilleri bir dermotolog gozetiminde yaptır genetik harici saçlar geri geliyor
tam olarak o gur halden seyrek hale kaç gunde geldi saçlar yada sinsi dokulme vardıda birden sonradanmı  hissettin yoksa sadece şu kadar zamanda bu kadar zamandamı oldu dion

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 18 Şubat 2018, 09:21:12 »
şeyin baslangıcımı dedim daha çok kadın tipi dokulmedir diffusemi ne diolar genel seyrelen dokulme tarzı onun baslangıcıda olmuş olamaz ondan once saçlar mi yaturleşirdi onecki resimle ilk dokulmemiş resimle bunu arasındaki zaman farkı ne kadar ve oneckinde genetik alameti olan minyaturleşme ufalma cılızlaşma goze carpmıo .damarlar zedelendiyse saç saç dokulunce hucre 1 yıl yasıyor diolar damarlara yonelik bir kan dolaşımını hızlandırıcı bişi olabilir oyle bişi deneyebilirisin ama onec dermotogloların saç için istediği tahlilleri yaptırmalısın bir dermotologa bu durumu anlatman gerekli
saçları ekmeydi dersin

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 18 Şubat 2018, 13:35:28 »
6. Ayda dönemsel dökülmeyi bir çok kişi yaşıyor, bende yaşamıştım fakat sizdeki durum biraz fazla... hernekadar donore kullanıyor olsanızda damarlar genişletip kan akışını hızlandırması sebebi ile olumlu bir etki almışsınız, bıraktıktan sonra ise kazanımlarınızı tekrar kaybetmişsiniz.gerçekten zor bir durum yıllardır hayali kurduğunuz saçlara 8 ay gibi sabır gerektiren zorlu bir sürecin sonunda kavuşmak ama kısa sürede kaybetmek..

Kesinlikle haklısın. İstediğimiz uzun süren bir emek sonrası bu sonucu almak yıpratıyor insanı.

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 18 Şubat 2018, 13:38:06 »
şeyin baslangıcımı dedim daha çok kadın tipi dokulmedir diffusemi ne diolar genel seyrelen dokulme tarzı onun baslangıcıda olmuş olamaz ondan once saçlar mi yaturleşirdi onecki resimle ilk dokulmemiş resimle bunu arasındaki zaman farkı ne kadar ve oneckinde genetik alameti olan minyaturleşme ufalma cılızlaşma goze carpmıo .damarlar zedelendiyse saç saç dokulunce hucre 1 yıl yasıyor diolar damarlara yonelik bir kan dolaşımını hızlandırıcı bişi olabilir oyle bişi deneyebilirisin ama onec dermotogloların saç için istediği tahlilleri yaptırmalısın bir dermotologa bu durumu anlatman gerekli

Yaklaşık zaman farkı 25 gün vardır. Çok abartılacak uzan bir süreç değil. Genetik tamam saç dökülmesi ama anlam veremediğim olay kısa sürede bu şekilde dökülmesi oldu. Dermotog nezaretinde gerekli tahlilleri verdim ama sonuçlarda herhangi birşey Yok. Tekrar gitmeyi düşünüyorum

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 18 Şubat 2018, 14:02:53 »
stres tabiki genetiği hızlandırır ama bu kadar asla değil.tahlillerdede bişi çıkmadı ilk defa boyle bişiyle karslaştım saç işinde.stres o zaman stresten dokulen saç geri gelir ama o stresin gecmesi lazım
saçları ekmeydi dersin

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 18 Şubat 2018, 18:48:21 »
stres tabiki genetiği hızlandırır ama bu kadar asla değil.tahlillerdede bişi çıkmadı ilk defa boyle bişiyle karslaştım saç işinde.stres o zaman stresten dokulen saç geri gelir ama o stresin gecmesi lazım

İnşallah o stresli dönemi atlatıyorum ve gelişmelerden sizleri haberdar ederim.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 19 Şubat 2018, 10:36:52 »
Geçmiş olsun kardeşim. Ekilen saçların duruyor var olanı kaybetmişsin ama çok hizli gitmis kafanı takma neyse stres yaşadığın. Allah korusun baska hastalik çıkar sac umrunda dahi olmaZ. Senden muhim değildir hiç birşey insallah hemen anlatırsin.

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 19 Şubat 2018, 12:10:28 »
Geçmiş olsun kardeşim. Ekilen saçların duruyor var olanı kaybetmişsin ama çok hizli gitmis kafanı takma neyse stres yaşadığın. Allah korusun baska hastalik çıkar sac umrunda dahi olmaZ. Senden muhim değildir hiç birşey insallah hemen anlatırsin.

Haklı söylüyorsun. İnşallah sorun çözülecek..

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 20 Şubat 2018, 10:02:18 »
stresten dokulen saç stres gecmeden gelmez.stres kokenli saç dokulmesi içinde losyonlar vardı sanırım
saçları ekmeydi dersin

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 20 Şubat 2018, 10:59:06 »
stres falan değil minox kullanmış 3 ay sonra bırakmış .başka neden aramasına gerek bile yok..

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 20 Şubat 2018, 11:14:36 »
Bir ornek de ben vereyim minoxil ve miracke losyon ile aldigim sonuc ilk resim spot isik altinda cekilmistir ikinci resim ise minoxil miracle yi birakip finasa basladiktan üc dort ay sonraki resimdir bu hale gelmistir yani bana finas hic fayda saglamadi tabiki kisa sure kullandim ama faydasinin olmayacagini anladim cunku kafam da sac kalmamisti gercekten.minox faydasi oluyor 4 ay 5 ay bekliyorsun sonra 1 ayda ucup gidiyor fazlasi ile

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 20 Şubat 2018, 11:39:17 »
Bir ornek de ben vereyim minoxil ve miracke losyon ile aldigim sonuc ilk resim spot isik altinda cekilmistir ikinci resim ise minoxil miracle yi birakip finasa basladiktan üc dort ay sonraki resimdir bu hale gelmistir yani bana finas hic fayda saglamadi tabiki kisa sure kullandim ama faydasinin olmayacagini anladim cunku kafam da sac kalmamisti gercekten.minox faydasi oluyor 4 ay 5 ay bekliyorsun sonra 1 ayda ucup gidiyor fazlasi ile
çok açıklayıcı örnek vermişsin evet minox çok etkilidir. başlandığı zaman bırakmamak gereklidir.işte bu konu çok önemli başlayacaksan bırakma, bazı hocalar minox önerir bazıları önermez .. finasterid  ise herkeste işe yaramaz riskli bir ilaç..kısaca iki ilaçta riskler barındırıyor ama fda onaylı 2 ilaç bu ve bunların harici diğer ilaçlardan losyonlardan sonuç almak bence biraz şans

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 20 Şubat 2018, 11:44:36 »
mesela x forumda bir admim cha...diye bir losyon pazarlamaya başladı o kadar gereksiz ki.. içine alkol minox ve anti andorojenleri koyup millete 100 tl  üzerinde bir fiyatla satıyor..bunlara dikkat edin cidden

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 20 Şubat 2018, 12:27:59 »
Evet o forumu biliyorum ama miracle losyon var duymisinizdur belki onun faydasi oldu bana gercekten bunu gozlemleyebildim dedigim gibi bunkarin kullanimi uzun vadede ve zahmetli bir iş ayrica minoxil de dongu diye bir olay var saclar donguye girdigi zaman tekrar toparlamasi cok zor uzun oluyor kisacasi bu tur ilaclarin yilda 2 ay bilemedin 3 ay mutlu ediyor sonrasinda daha kotu olabiliyor saclar icinde alkol de oldugu icin saclarin renginide aciyor sonucu berbat olabiliyor artik hic birsey kullanmayacagim 50 gun oldu ekime insallah guzel olur sonucum son carem bu kaldi

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 20 Şubat 2018, 13:11:00 »
minoxidil calısma çizelgesine bakarsanız performansı ortada 4.5. aylarmıydı neydi yendein yok oluyopr saçlar sonra bir daha geliyornfalan zhametli iş çok sık dongu yasatıo saça
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram