Gönderen Konu: Saç Ekimi sonrası 7. Ay ve Şok Dökülme-Yardım  (Okunma sayısı 14743 defa)

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi sonrası 7. Ay ve Şok Dökülme-Yardım
« : 16 Şubat 2018, 14:49:41 »
Merhaba değerli arkadaşlar, tam olarak saç ekiminin 7. Ayı doldu fakat son 1 ay da inanılmaz saçlarım döküldü. Bundan 1 ay önce herşey mükemmel derken böyle oldu. Şok dökülme gibi bir durum. Şükürler olsun ki herhangi bir sağlık problemim Yok. Sadece son 2 ay da stresli bir dönem geçirdim. Dökülmeye başlamadan önce elimi attığımda bir tel gelmezken şimdi birçok tane saç teli geliyor. Buda ister istemez moralimi bozdu. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Bilgisi olan?

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi sonrası 7. Ay ve Şok Dökülme-Yardım
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2018, 14:52:01 »
Devam.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2018, 15:14:56 »
prp yaptır birde, onu söylemeyi unuttum .en azından dökülme kansızlık stres vitamin eksikliği ise geri gelebilir. bir şoklat saç köklerini ..ikinci önerim dermoreller al her gece masaj yap hafif kanasın o bölge .ciddi anlamda çok agresif bir dökülme yaşamışsın 2 ayda ..bunun erkek tipi dökülme olduğunu sanmıyorum .o yüzden geri gelebilir eğer kılcal damarlar zarar gördüyse prp yada dermoreller işe yarabilir ..köklerin ölmeden önlem alman lazım gerekirse minoxil kullan ve bırakma..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2018, 15:19:14 »
Ekim öncesi foton varmı? Var olan saçlarını kaybetmıssın.
Global Moderator

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Şubat 2018, 15:20:48 »
prp yaptır birde, onu söylemeyi unuttum .en azından dökülme kansızlık stres vitamin eksikliği ise geri gelebilir. bir şoklat saç köklerini ..ikinci önerim dermoreller al her gece masaj yap hafif kanasın o bölge .ciddi anlamda çok agresif bir dökülme yaşamışsın 2 ayda ..bunun erkek tipi dökülme olduğunu sanmıyorum .o yüzden geri gelebilir eğer kılcal damarlar zarar gördüyse prp yada dermoreller işe yarabilir ..köklerin ölmeden önlem alman lazım gerekirse minoxil kullan ve bırakma..

Prp yaptırdım tam 2 hafta önce, şuanlık faydası yada zararını görmedim. Evet hemde çok stresin dökülme oldu ki bu zaten benim psikolojimi de etkiledi. Minoxil için önerilerini dikkate alacağım. Biotin 5000 de kullanıyorum 2 haftadır.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2018, 15:21:32 »
valla benim tahminim oraya kan gitmiyor damarlar zarar görmüş olabilir..o yüzden kan akışı hızlandırman lazım bu saç geri gelir bence ..hintelin de dediği gibi detaylı fotolar yükle öncesinden ..

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Şubat 2018, 15:22:49 »
Ekim öncesi foton varmı? Var olan saçlarını kaybetmıssın.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Şubat 2018, 15:24:25 »
uzun hali varmı ekim öncesi onu yüklersen daha iyi olur

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Şubat 2018, 15:26:15 »
sana  sorularım var  ekimden sonra prp yaptırdınmı?ekimden önce ve sonra  minoxil forte yada finasterid her hangi saç ilacı kullandın mı ? ve bunları bıraktın mı ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Şubat 2018, 15:27:00 »
Var olan saçlarını kaybetmıssın bu goruntuye gore kanal açarken zararmı gördü acaba saçlar diye düşünüyorum.
Global Moderator

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Şubat 2018, 15:29:34 »
sana  sorularım var  ekimden sonra prp yaptırdınmı?ekimden önce ve sonra  minoxil forte yada finasterid her hangi saç ilacı kullandın mı ? ve bunları bıraktın mı ?

Uzun hali yok. Hep kısa tutuyordum saçlarımı. Ekimden sonda prp ilk kez geçen hafta yaptırdın. Monoxil sadece donör için kullandım oda 3 ay sadece. Sadece biotin 5000 mg ekimden 1 ay sonrasında 2 şişe kullandım.

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Şubat 2018, 15:31:57 »
Var olan saçlarını kaybetmıssın bu goruntuye gore kanal açarken zararmı gördü acaba saçlar diye düşünüyorum.

Var olan saçları kaybetmiş olsam bile şok dökülme olayı bu kadar kısa sürede kuvvetli olur mu?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 16 Şubat 2018, 15:33:23 »
olay minoxilden kaynaklı sende işe yaramış donör de kullansan bütün kafaya kanlandırma etkisi var ..bırakınca çıkardıklarını dökmüş ..benim düşüncem bu

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Şubat 2018, 15:35:17 »
olay minoxilden kaynaklı sende işe yaramış donör de kullansan bütün kafaya kanlandırma etkisi var ..bırakınca çıkardıklarını dökmüş ..benim düşüncem bu

Fakat ben hiç tepeye Yada ekim yapılan alana kullanmadım. Sadece donör bölgesine kullandım. Oda donör çabuk toparlasın diye?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Şubat 2018, 15:36:42 »
çünkü minoxil çıkardığı saçı ve koruduğu saçı bıraktıktan  2 -3 ay sonra hemen döker ..şimdi anlaşıldı durum..senin zaten saçlar o bölgede seyrek minoxil oraya baya doping yapmış bırakınca da gitmiş ..başka bir şey arama stres falan bu kadar hızlı dökmez minoxa geri dön sadece akşamları o bölgeye 2 fıs kanlanma amaçlı kullan

Facebook Twitter Instagram