İyi günler
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=22227.0Bu benim ikinci ekimim arkadaşlar yukarıya sonuç linkini bırakıyorum. 4 sene önce 21 yaşındayken yine Asuman Hairde 2500 greftlik bi ön çizgi ekimi olmuştum.
Ekimden 1 sene sonra falan proscarı bırakıp 2 sene hiç kullanmadığım için ekim bölgesinin bi tık arkası dökülmeye ve ekin bölgesindeki saçlarda dökülmese bile inceldiği için artık saçlarımdan memnun değildim.
Dışardan daha önceden ekim yapıldığını farkedenler çoğalmıştı ve saçlarımı yukarıya kaldırdığımda seyreklik aşırı derecede belli oluyordu bende asuman hanımla görüştüm ekim tavsiye etmedi ilk başta fakat biraz ısrar üzerine 1600 greftlik bi sıklaştırma operasyonu oldum bugün itibariyle.
Proscarı ekim öncesi tekrar başladım 3-4 aydır kullanıyorum ve bu sefer artık yan etki görmüyorum , ilk ekim sonrası gördüğüm yan etkiler sanırım psikolojikmiş şuan daha rahatım o yüzden ömür boyu kullanmayı düşünüyorum en azından 3.ekimi 30-35 li yaşlara ertelemeyi düşünüyorum.
Ekim Günü
26 Şubat 2025 tarihinde saat 07.30 gibi hastaneye geldim,ilk başta kan alımı yapıldı daha sonra asuman hanım bi inceleme yaptı çizgi vs çizgi.
Sonrasında saç traşı yapılıp asuman hanım kanalları açtı 1500 kanal açtığını söyledi alım yapılırken 1600 greft alındığını söylediler bazı kanallara çiftli yerleştirdiler.
Kök alımı ve ekim yapıldı ekim boyunca Enes bey,gülcan hanım ve zehra hanım vardı, asuman hanım sadece kanalları açtı ve ekimin bitişinde 50 greftlik falan son dokunuşları yaptı.
Bütün ekibe teşekkür ederim umarım sorunsuz bir ekim süreci geçiririm,enes bey bu sıklaştırma ekimi ile birlikte saçlarımın çok sık olacağını söyledi umarım öyle olur

Şimdilik Kullandığım Takviyeler:
Prozinc Plus Şampuan günde 1
Konazol Şampuan 3 günde 1
Xpecia
Proscar
Hastanenin verdiği:
Fito Krem Dönör bölgeye
Monodoks antıbıyotık
Coraspin Kan sulandırıcı
Öncelikle şuan düşündüğüm ekimde nekroz oluşmaması.Bu 2.ekimim dediğim gibi arkadaşlar 2500 greft + 1600 greft ile birlikte totalde 4100 greftlik bir ekim yapılmış oldu.
Genel olarak ön bölgeye ve bi tık ortalara ekim yapılmış oldu umarım orta ve tepe bölgesini de 3. ekimle kapatabilirim ilerde bu yüzden proscarı ömür boyu kullanmayı düşünüyorum,3. ekim vaktini de 30-35 li yaşlara çekebilirim inşallah.