Herkese selamlar arkadaşlar sonunda bende saç ekimimi gerçekleştirdim.
2 ay sonra 27 yaşıma gireceğim. Yaklaşık 16 yaşımdan beridir saçlarım dökülüyordu ama çok agresif değildi. 3 yıldır forumda araştırma yapıyordum. Asuman Hanımın ekimlerini beğendiğimden dolayı kendisinde karar kıldım.
Ekim Günü
21 Şubat 2025 tarihinde saat 07.30 gibi merkezde olmam söylendi.Olumsuz hava koşullarından dolayı 08.00 de varabildim.
Öncelikle saç yapım incelendi ikinci bir ekimin şart olduğu ve max 4000 greft çıkabileceği söylendi.(3800 çıktı ) Ayrıca minoxil kullanmam gerektiğini söyledi. Ön çizgi konusunda, ben ön çizginin şakaklara girinti değilde daha düz olması gerektiğini düşündüm ama kendisiyle konuştukça orta noktada hem fikir olduk.
Saç traşı yapıldı. Asuman Hanım ön bölge ve arka bölgeye sık , tepeye ise kalanı ekebileceğini söyledi ( tepeye greft kalırsa şayet ) ancak ben tepeden de muzdarip olduğum ve arka bölgemde zaten idare edecek saçlarım olduğu ıcın öne ve tepe bölgesine Ekim konusunda anlaştım.
Enes Bey Atakan Bey ve Zehra Hanım dönör bölgesinde alım işlemini gerçekleştirdi.
Benim acı eşiğim çok düşük olduğu için kafama vurulan iğneler beni mahvetti diyebilirim.Başkalarını bilmem ama bitse de kurtulsam dedim yani.
Uyutarakta Ekim yapıldığını da biliyorum öyle bir opsıyonda var bilginize…
Sonrasında Asuman Hanım Kanal açma işlemi uyguladı ve ekipçe saçları yerleştirdiler bu esnada saat 20.30 olmuştu bile.
Refakatçim yoktu Taksi ile eve gittim.
Burdan Asuman Hanım’a Enes Beye Atakan Beye ve Zehra Hanıma çok teşekkür ediyorum.Çok naziktiler ve her soruya cevap verdiler.
Şimdilik Kullandığım Takviyeler:
Prozinc Plus Şampuan günde 1
Konazol Şampuan 3 günde 1
Xpecia
Hastanenin verdiği:
Fito Krem Dönör bölgeye
Monodoks antıbıyotık
Coraspin Kan sulandırıcı
İlerleyen günlerde Lüzum görüldüğünde
Finasterid ,Dutasterid ve minoxil kullanacağım.
Sadece önce 3 ay gibi finasterid kullandım yan etki görmedim.