Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba ! Simdiki durumu ekliyorum.
Vallah cok iyi. Koraycilar nerde:) koray erdoganin ve zekeriya kulun her yoruma satirlarca yorum yazanlarida yazmayi bekliyorum @jokey35 @hintell ve baskalari bu ekim hakkinda yorumunuzu alsam...
Alıntı yapılan: Gurbet - 07 Şubat 2017, 00:16:37Vallah cok iyi. Koraycilar nerde:) koray erdoganin ve zekeriya kulun her yoruma satirlarca yorum yazanlarida yazmayi bekliyorum @jokey35 @hintell ve baskalari bu ekim hakkinda yorumunuzu alsam... istisnalar kaideyi bozmaz hocam forumda dokuz sayfalık ekimden cımbızla bi kaç ekimi çıkartıp nerde koraycilar demeyi doğru bulmuyorum koray hoca dışında yapılan bütün ekimler kötü olur diyende yok ama bu neyin çamur atma mantigidir anlamış degilm emeğe saygı biraz bu ekimi çok güzel diyerek örnek gösterip koray hocayı elestiri noktasına getireceğine kötü bir ekimini gösterip eleştirmeni tavsiye ederim
@hintell Valla bir kac ekim sonuclarini gordukten sonra bende Erkan Vural hastasi oldum. Arkadas gule gule kullansin.K erdoganin bu sitede en basarili ekimin linkini yazabilirmisin? Hastasi olduguna gore en cok begendigin ekim vardir bu sitede..