Gönderen Konu: Saç ekimi korkunç ve riskli bi operasyon mu ?  (Okunma sayısı 426 defa)

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi korkunç ve riskli bi operasyon mu ?
« : 21 Şubat 2025, 18:04:20 »
Saç ekimi sırasında kullandıkları adrenalin kalp üzerinde yoğun etkilere sahipmiş
haliyle bizde panik oluncada bu genel sağlığımız üzerinde herhangi bi etkisi olabilir mi  diye düşünüyor insan

sizce saç ekimi sağlık riskleri doğurabilen bir operasyon mudur ?
düşüncelerinizi belirtirmisiniz ?

Kayser Soze

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi korkunç ve riskli bi operasyon mu ?
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2025, 18:43:06 »
Ne kadar adrenalin veriyorlar ki?
Bence çok değil. En azından kendi ektirdiğim Asuman hair için öyle söyleyebilirim. Tabi çıkarımım doğru mudur bilemem ancak benim ekimimdeki kafa şişikliği diğer Ekim merkezlerine göre daha azdı. Bu da adrenalinin az verilmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca ekim sırasında serum takıyorlar. 3 serum bitiriyorsun, heralde riskleri aza indirecek takviyedir diye düşünüyorum.

Bu arada, saç ekiminde kalpten ölen var mı ki? Neden böyle bişey aklına geldi
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia (Başlangıçtan itibaren günde 2 defa). Demir vitamini (3. aydan itibaren günde 1 defa). B12 vitamini (3. aydan itibaren 2 günde 1 defa). D vitamini, (3. aydan itibaren haftada 1 defa).

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2025, 18:45:52 »
Ne kadar adrenalin veriyorlar ki?
Bence çok değil. En azından kendi ektirdiğim Asuman hair için öyle söyleyebilirim. Tabi çıkarımım doğru mudur bilemem ancak benim ekimimdeki kafa şişikliği diğer Ekim merkezlerine göre daha azdı. Bu da adrenalinin az verilmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca ekim sırasında serum takıyorlar. 3 serum bitiriyorsun, heralde riskleri aza indirecek takviyedir diye düşünüyorum.

Bu arada, saç ekiminde kalpten ölen var mı ki? Neden böyle bişey aklına geldi
evet ölen varmış ama çok nadiren denk geliyolar altında yatan gizli kalp hastalığı olan kisilerde oluyo genelde
Taurin / Gotu kola / yeşil çay özü / kafein / allantoin serum (fibrosis)

Topikal finasterid & dutasterid dönüşümlü (dht)

Ketokonazol %2 (fibrosis / inflamasyon)

Dermaroller & scalp massage (fibrosis)

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2025, 18:47:22 »
Dostum, sende benim gibi evhamlısın sanırım.
Gerçi ben bile bunu düşünememiştim. Daha önce haberim olsaydı daha çok kafaya takar, Ekim öncesi daha çok korkardım :)
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia (Başlangıçtan itibaren günde 2 defa). Demir vitamini (3. aydan itibaren günde 1 defa). B12 vitamini (3. aydan itibaren 2 günde 1 defa). D vitamini, (3. aydan itibaren haftada 1 defa).

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2025, 01:03:17 »
Dostum, sende benim gibi evhamlısın sanırım.
Gerçi ben bile bunu düşünememiştim. Daha önce haberim olsaydı daha çok kafaya takar, Ekim öncesi daha çok korkardım :)
saç ekimi zaten saatlerce süren bi işlem ve tek riski adrenalin ve anestezi sanırsam ama anestezi olmadan saç ekimi mümkün mü onu bilmiyorum acısı ne kadar fazla olabilir tahminen kafa derisine 3000 delik açmanın acısı
Taurin / Gotu kola / yeşil çay özü / kafein / allantoin serum (fibrosis)

Topikal finasterid & dutasterid dönüşümlü (dht)

Ketokonazol %2 (fibrosis / inflamasyon)

Dermaroller & scalp massage (fibrosis)

Facebook Twitter Instagram