Gönderen Konu: 20 Şubat 2025 Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi A Grubu(İlk günden itibaren)  (Okunma sayısı 3098 defa)

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
21 nisanda tam iki ay oldu saç ekimi yaptıralı.Çıkan saçların tamamı kendi saçlarım. Şu aşamada çok öyle minik saç vs da gözükmüyor. Sürecin güzel gittiğini kaçıncı ayda anlarız ve şuanki durum hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekilen alanda hacim artışı var baya erken gelişim başlamış
Kendi saçlarında çok sağlıklı toparlamış süreç çok güzel harika bir sonuç gellecek
Global Moderator

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hintel yorumun için çok teşekkür ederim. Umarım sonuç ön gördüğün gibi güzel olur. Ancak şakaklarda şuana kadar bir hayat belirtisi yok bu durum beni biraz düşündürüyor. Şuan için orda herhangi bir bebek saç görmemek olağan mı?kaçıncı aydan sonra çıkışları hissetmeye başlarım. Şuan  hiç çıkış belirtisi yok şakak bölgesinde.
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekim öncesi resimlerini eklememişsin
O yüzden karşılaştırma yapamadım şakaklardaki yeni gelişim gibi duruyor
Zaten saç ekimi çıkış sürecinde değilsin 2 ay dasın ama bence bu kadar erken sürede şakaklarda gelişim var gibi duruyor

Lütfen saç ekim öncesi resimlerini ekle ki karşılaştırma yapabilelim.

Rica ederim..
Global Moderator

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hintel geri dönüşlerin için çok teşekkür ederim. Ekim öncesindeki saçların durumuna ilişkin bir kaç resim ekledim aşağıya. Bebek saçları kaçıncı aydan sonra görmeye başlarım acaba.
  • Yaşınız 37

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Benim saç ekim süreciyle ilgili muhtemel gelişim aşamaları..Sizce bu takvim mantıklı mı?
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şakaklar öncesinde boş gibi şakaklarda çıkan sanıyorum ekilen saçlar hızlı bir süreç bence tabi resimden analiz ediyoruz sen daha iyi bilirsin hocam
Global Moderator

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hintel sol şakak tarafında çıkışlar var ve dediğin gibi saçın genelinde yoğunluk artışı var ancak sol şakakta henüz bir çıkış yok. Ama senin öngörün iyi bir sonuç geleceği yönünde galiba.
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Zaten 2 ay da beklediğimiz bir gelişim değil erken olduğu için + bir gelişim evet ben sizin saçlarınızın harika olacağını ön görüyorum umarım öyle de olur.
Global Moderator

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim Hintel, senin tecrübelerin ve paylaşımların gerçekten motivasyon kaynağı oluyor. Henüz erken ama dediğin gibi gelişmelerin olumlu yönde olması güzel bir başlangıç. İnşallah senin tahminlerin doğru çıkar ve istediğimiz sonuçlara ulaşırız. Desteğin için tekrar teşekkürler.
  • Yaşınız 37

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
21 Şubat’ta gerçekleştirdiğim saç ekiminin bugün itibarıyla 3. ayındayım. Sürece ilişkin son durumu değerlendirebilmeniz adına güncel bir fotoğrafımı paylaşıyorum.
Şu ana kadarki gelişimi ve mevcut görünümü genel olarak nasıl değerlendirirsiniz? Beklenen ilerleme düzeyinde miyim?
  • Yaşınız 37

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi kendi saçların çok iyi toparlamış 3 ayda demekki saçların köklerden iyi besleniyor 135 140 gün civarı çok güzel bi görüntü olur
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Mesut yavuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim son durum.nedir.birde ne kadar ucreti acaba

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bir önceki paylaşımımdaki görsel bir hafta önce çekilmiş resim zaten. 4000 kök ekildi. A grubu seçeneği 4000* 3 Euro=12.000,00 euro Euro kuru Google yazan o tarihteki kur esas alınıyor. O tarihte Euro kuru 38,02 tl idi. toplamda 456.000 tl Ekim işleminin fiyatı.
  • Yaşınız 37

Facebook Twitter Instagram