Gönderen Konu: 20 Şubat 2025 Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi A Grubu(İlk günden itibaren)  (Okunma sayısı 3705 defa)

Kayser Soze

• Hero Member
Bugün saç ekimininin birinci haftası doldu. Saç derimde çatlaklar oluştu. Ekim merkezinin verdiği bepanthol derma  temel nemlendirici günlük vücut losyonunu hergün saçıma sürüp 20 dk beklettikten sonra yıkıyorum. Nemlendirme konusunda dikkatli davranmama rağmen bu çatlaklar normal midir ?

Nemlendirmeyi 1 saate çıkar dostum. Her gün yarı saat artır ve günde iki kez yap

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim merkezinin verdiği bepanthol derma temel nemlendiriciyi saç yıkamadan önce sürüp 20 dk bekletiyordum. Şimdi günde iki kere yapsam iki kere yıkamam gerekecek. Bu problem oluşturur mu? Birde yıkama sonrası divoque nemlendirici sprey var onu kullanıyordum. Saç yıkama rutinimi ikiye mi çıkartayım. Saç ekim merkezi bu bir haftalık süreçte benden hiç fotoğraf istemedi ve bugün forumda sorduğum soruyu Ekim merkezine Whatshaptan saat 16.30’ da sordum bir cevap alamadım henüz. Bu durum biraz üzdü beni.
Siz daha hızlı dönüş sağladınız çok teşekkür ederim. Umarım çatlaklara önlem almak için geç kalmamışımdır. Keyfim kaçtı açıkçası
  • Yaşınız 37

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayır olmaz hocam daha kolay dökersin kabukları

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu cevabı almak beni sevindirdi. Endişe etmiştim. Çok teşekkür ederim 🙏
  • Yaşınız 37

Kayser Soze

• Hero Member
Saç ekim merkezinin verdiği bepanthol derma temel nemlendiriciyi saç yıkamadan önce sürüp 20 dk bekletiyordum. Şimdi günde iki kere yapsam iki kere yıkamam gerekecek. Bu problem oluşturur mu? Birde yıkama sonrası divoque nemlendirici sprey var onu kullanıyordum. Saç yıkama rutinimi ikiye mi çıkartayım. Saç ekim merkezi bu bir haftalık süreçte benden hiç fotoğraf istemedi ve bugün forumda sorduğum soruyu Ekim merkezine Whatshaptan saat 16.30’ da sordum bir cevap alamadım henüz. Bu durum biraz üzdü beni.
Siz daha hızlı dönüş sağladınız çok teşekkür ederim. Umarım çatlaklara önlem almak için geç kalmamışımdır. Keyfim kaçtı açıkçası

Dostum, beşinci günden sonra yıkama ikiye çıkar.
Kabuklar sert ise be hatta çatlaklar oluşmuşsa daha çok nemlendirmen gerekir. Bepantol losyonu günde iki kez çıkar.
Çatlaklar gitmiyorsa bekletme sürelerini uzat.
Çatlaklık, kuruluk mevzusunda korkulacak bişey yok.
Kafayı kolla yeter
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia (Başlangıçtan itibaren günde 2 defa). Demir vitamini (3. aydan itibaren günde 1 defa). B12 vitamini (3. aydan itibaren 2 günde 1 defa). D vitamini, (3. aydan itibaren haftada 1 defa).

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed sabah çok erken saatte dönüş yaparak fotoğraflarımı dermetologlarına gönderdiler. Herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Sizin önerinizi de sordum bu şekilde yapmak daha iyi olur mu diye verilen cevap “ Hayır kesinlikle böyle bir şey yapmayın. Sadece günde bir kez saçınızı bizim gösterdiğimiz şekilde yıkayın. Ayrıca 20 dk bekletmenize gerek yok, 15 dk yeterli. Sadece konuştuğumuz gibi saçınızı avuç içinizle yıkarken uyguladığınız basıncı gün geçtikçe arttırmanız gerekli.” şeklinde cevap verdiler.
  • Yaşınız 37

Kayser Soze

• Hero Member
Asmed sabah çok erken saatte dönüş yaparak fotoğraflarımı dermetologlarına gönderdiler. Herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Sizin önerinizi de sordum bu şekilde yapmak daha iyi olur mu diye verilen cevap “ Hayır kesinlikle böyle bir şey yapmayın. Sadece günde bir kez saçınızı bizim gösterdiğimiz şekilde yıkayın. Ayrıca 20 dk bekletmenize gerek yok, 15 dk yeterli. Sadece konuştuğumuz gibi saçınızı avuç içinizle yıkarken uyguladığınız basıncı gün geçtikçe arttırmanız gerekli.” şeklinde cevap verdiler.

Kesinlikle felan diyince şimdi bende tedirgin oldum. Yani, dünyada böyle bir uygulama yokmuş gibi… Hayatta ilk defa duymuşlar gibi cevap vermişler.

Neyse, dediklerini yap bakalım dostum. 10. Gün dökebilecek misin kabukları.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia (Başlangıçtan itibaren günde 2 defa). Demir vitamini (3. aydan itibaren günde 1 defa). B12 vitamini (3. aydan itibaren 2 günde 1 defa). D vitamini, (3. aydan itibaren haftada 1 defa).

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Banada kabuk dökümü kolay olmayacak gibi geliyor ama Asmed olunca bir bildikleri vardır diye de düşünmüyor değilim :-)
  • Yaşınız 37

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel ekmişler boşluk yok
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Banada kabuk dökümü kolay olmayacak gibi geliyor ama Asmed olunca bir bildikleri vardır diye de düşünmüyor değilim :-)

Gayet kolay dökersin saç ekimi sonrası kabukları merak etme
Global Moderator

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yarın 10. Gün ve kabuk dökümü için Asmed gidecem. Ancak tepe bölgesinde ekim seyrek olmuş gibi. Kendi saçlarım uzadığında farkkediliyor.
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör olan harika duruyor daha da toparlayacak çok daha iyi olacak ama şu an bile müthiş bir alım yapılmış kabuklar güzel oluşmuş bence çok kolay dökülecek bu kabuk dökümünden sonra çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak görüntünüzü merakla bekliyoruz hayırlısı olsun
Global Moderator

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 10 uncu gün bitti. Kabuk dökümü sorunsuz çok kolay bir şekilde oldu. Şuan tepe bölgesindeki açıklık hiç kapanmamış gibi gözüküyor  sanki.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2025, 19:04:34 Gönderen: alp06 »
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuklar dökülrken malum biraz da saç telleride dökülüyor
Kabuklarla birlikte ciddi oranda saç yönleri ve kabuk sonraki durumunuz gayet güzel ve sağlık hayırlısı olsun bundan sonra şok dökülme
Global Moderator

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hintel geri dönüşlerin için çok teşekkür ederim. Bu süreçte sayende stresim azalıyor ve rahatlıyorum. Yine sen haklı çıktın kabuk dökümü için günde iki kere nemlendirici sürmeye , 15 dk dan daha uzun süre bekletmeye gerek yokmuş. İnanılmaz rahat oldu kabuk dökümü
  • Yaşınız 37

Facebook Twitter Instagram