Gönderen Konu: 20 Şubat 2025 Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi A Grubu(İlk günden itibaren)  (Okunma sayısı 2133 defa)

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar gruptaki değerli paylaşımlarınızdan oldukça istifade ettim ve bu paylaşımlarınız saç ekim sürecimde aklıma takılan kararsız kaldığım bir çok noktada karar almamı kolaylaştırdı. Bu sebeple bende katkı sunabilmek adına saç ekim sürecimin her aşamasını sizlerle paylaşmayı planlıyorum. Koray Erdoğan A grubu seçeneği seçtim ve 4.000 greft Ekim planlandı Bugün(20 Şubat 2025) gerekli kan tahlilleri, saç kesim işlemleri yapılarak saç çizgisi çizildi.21 Şubat 2025(yarın) Ekim yapılacak.Burdaki ilgiden şuan oldukça memnunum.Umarım herşey yolunda gitmeye devam eder benim için. Saç çizgisi aşamasıyla başlıyorum süreci sizlere aktarmaya
Not: Bugün Ekim işlemi yapıldı aşşağıya fotoğrafları ekledim düşüncelerinizi merak ediyorum. Hintell  özellikle senin düşünceni çok merak ediyorum.🙏🙏

Kayser Soze

• Hero Member
Dostum, Türkiye’nin bir numaralı Ekim merkezindesin. Sonucunun da bir numaralı olmasını dilerim.
Takipteyim.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia (Başlangıçtan itibaren günde 2 defa). Demir vitamini (2. aydan itibaren günde 1 defa). B12 vitamini (2. aydan itibaren 2 günde 1 defa). D vitamini, (2. aydan itibaren haftada 1 defa).

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 4000 kök Ekim işlemi yapıldı.Yarın saç yıkaması yapılacak gelişmeleri sizle paylaşmaya devam edecek.
  • Yaşınız 37

Kayser Soze

• Hero Member
Koray hoca bir günde 4.000 ekiyor mu?
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia (Başlangıçtan itibaren günde 2 defa). Demir vitamini (2. aydan itibaren günde 1 defa). B12 vitamini (2. aydan itibaren 2 günde 1 defa). D vitamini, (2. aydan itibaren haftada 1 defa).

Kayser Soze

• Hero Member
Bu arada, merkezden fotoğrafları alıp yüklesen güzel olur
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğrafları en kısa sürede istiyecem kendilerinden. Bugün benle beraber başka bir kişiye daha 4000 greft ekimi yapıldı. Bildiğim kadarıyla 5000 greft olunca iki güne ekim işlemini bölüyor
  • Yaşınız 37

Kayser Soze

• Hero Member
Fotoğrafları en kısa sürede istiyecem kendilerinden. Bugün benle beraber başka bir kişiye daha 4000 greft ekimi yapıldı. Bildiğim kadarıyla 5000 greft olunca iki güne ekim işlemini bölüyor
3500’ü dahi ikiye bölüyorlardı
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz çok güzel bir ekim olmuş ön çizgi ve sıklık çok iyi duruyor maşallah umarım güzel sonuç alırsınız
Global Moderator

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım hintel sonuç ta çok güzel olur. Ben  ekim odasından çıkarken Ekim işlemini yapanlar çok güzel oldu gerçekten diye kendi aralarında konuşarak çıkarttıkları işle gururlandıklarını duydum ve gördüm.
  • Yaşınız 37

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün saç ekimi üzerinden üç gün geçti. Görünen bir problem varmı sizce ❓ Gerçekten bu süreç inanılmaz sabır gerektiriyormuş
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Koray hoca bir günde 4.000 ekiyor mu?

ekiyor gerekirse uygun görürse analizleri
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ggörüntü olması gerektiği gibi hocam evet kolay süreç değil ama sizin operasyonunuz diğer saç ekimleri gibi değil çok üst düzey rahatlık ve kalitede
o yüzden sizin için süreç daha kolay
Global Moderator

Kayser Soze

• Hero Member
Bugün saç ekimi üzerinden üç gün geçti. Görünen bir problem varmı sizce ❓ Gerçekten bu süreç inanılmaz sabır gerektiriyormuş

Dostum, bu ekim merkezinin ekiminde problem olmaz. Daha hiç rastlamadık yani. Keza sizinkinde de bir sorun görünmüyor.
Bugünden itibaren ağrı, sızı pek olmaz. Ama donör bölge ile ekim bölgesinde hassasiyet olabilir.
Ödemin varsa o da en geç 5. 6. güne kadar devam eder.
Sabır gerektiren kısmı, 10. güne kadar. 10. gün kabuk dökümü ile rahatlarsın.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

erich von

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun Asmed imkanı olan için saç ekim alanında tercih edilebilecek en üst seviye saç ekim merkezi
sizin ekiminizde çok güzel olmuş  tabi süreç öyle kolay değil sabır gerektirir hayırlısı olsun

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün saç ekimininin birinci haftası doldu. Saç derimde çatlaklar oluştu. Ekim merkezinin verdiği bepanthol derma  temel nemlendirici günlük vücut losyonunu hergün saçıma sürüp 20 dk beklettikten sonra yıkıyorum. Nemlendirme konusunda dikkatli davranmama rağmen bu çatlaklar normal midir ?
  • Yaşınız 37

Facebook Twitter Instagram