Anket

SİZCE SÜREÇ GERİDEN Mİ GELİYOR?

Gönderen Konu: ARENAMED EKİMİ 5200 GREFT  (Okunma sayısı 16752 defa)

Paskali61

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ARENAMED EKİMİ 5200 GREFT
« Yanıtla #15 : 15 Şubat 2018, 13:15:25 »
Teşekkür ederim insallah dediğiniz gibi olur süreç yavaş gibi geliyor biraz tedirginlik oluyor ama yorumlarını görünce  ferahlıyor. Suan yeni teknikler var zaten karın yaglarindan alip kafaya enjekte ediyorlar. Vucudundan bile toplayip ekim yapiyorlar. Hayırlısı olsun her seyin

Paskali61

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 19 Şubat 2018, 21:20:01 »
148 gün oldu ama saçlar halen daha aynı hiç bir atak yok endişeleniyorum ya çıkmazsa diye boşluklar dolmuyor. Var mı anlayan birisi yorum yapsın?

Swag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2018, 09:31:58 »
148 gün oldu ama saçlar halen daha aynı hiç bir atak yok endişeleniyorum ya çıkmazsa diye boşluklar dolmuyor. Var mı anlayan birisi yorum yapsın?
selam , benden bir ay geriden geliyorsun sakin ol panik yapma , 6.ayı bekle şuan ki görüntünden daha farklı olacaktır.
hem ekimden önce baya saçınız varmış , ekilenlerde çıktığında baya gür saça sahip olursunuz , relax

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2018, 09:54:37 »
sürecte sorun yok normal seyrinde.ama ekim planlamasında sorun var gelecek planı yapılmamış sayı çok tutulmuş kendi saçındada minyaturleşme var yani ufalma genetikte onun sonu kellik olur .normal bir ekimciye gitsen olanı korumaya al oyle gel demesi gerekirdi.yasın kaç bilmiom ama gelecek adına saçlarını korumaya almalısın ekilen çıkar orda sorun olmaz .biotinlede kalınlaştırmalısın saçlarını.finasterid yan etkili şu bu kullanmam diyorsan spiro veya baska bloker losyon ne olabilir folixir oabilir aga losyon olabilir şu bu.en etkili ru isimli losyondan sonra spiro sanırım bunun çakmasını yapıp evde kullanırsın dokulme konusunda fimnasterid kadae etkili olmasada boş deil .ru isimli ilacı internetten ortak alıyorlar dısardan geliyor ama gumrukte takımla olayı falan var sanırım.çok sayıda ekilmiş artık olan olmuş gelecek dusunulmeliydi ama çıkış sureci normal bir seneye kadar gelişir saçların sen olanı korumaya bak finasterid kullanmak istemiyorsan dht ile lokal olarak mucadeleyi arastır biotinde işe yarayan markasını bulursan genetik dokulmeyle mucadele etmez ama saçında kalınlış gurluk olarak değişiklik yapar
saçları ekmeydi dersin

Paskali61

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Şubat 2018, 13:01:26 »

Paskali61

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 20 Şubat 2018, 13:03:10 »
Yorumun için teşekkür ederim ins dediğiniz gibi olur çünkü gerçekten sabır noktasındayım suan, ya çıkmazsa diye korkuyor insan bi kac kisiyi gördüm forumda ondan kafaya takmaya başladım

Paskali61

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 20 Şubat 2018, 13:06:06 »
Emeklikel vakit ayırıp bilgilendirdigin için teşekkür ederim. Ilac olarak sadece xpecia tablet kullanıyorum 5 aydir. 6. Ay kullanip birakcam daha kullanmicam. Sonradan doğal yollarla tabikide saclara takviye yapmayi düşünüyorum

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 20 Şubat 2018, 13:17:21 »
xpecia etkili değil.fuede saç çıkışı 1 seneyi bulur bazı erken çıkanları ölçü alma.yolun yarısına gelmedin daha
saçları ekmeydi dersin

Paskali61

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 20 Şubat 2018, 17:39:37 »
20 yaşında saçlarımı kaybetmeye başladım her türlü ilacı da kullandım ama hiç bir faydasını görmedim. Xpeciayda kullanmak için kullanıyorum

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 20 Şubat 2018, 18:10:20 »
Bu yaşta hastaya 5200 ekmek bu planlama çok doğru olmamış . Bunun dışında ekilen greftin max. 4000 olduğunu düşünüyorum Arenamed abartıyor biraz. TV de turabinin saçı gördüm o güzel olmuş bayağı .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Paskali61

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Şubat 2018, 21:01:00 »
Zaten kafasında hiç saç olmayana da 5000 greft falan ekiyor genelde. Ben kel değilim alnım seyrek ve tepeler açılmıştı ama bana da aynı sayıyı ekme sebebini daha sıkı olmasına bağlıyorum. Sıkılaştırmak için yapıyor olabilir yani

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 21 Şubat 2018, 21:13:31 »
Zaten kafasında hiç saç olmayana da 5000 greft falan ekiyor genelde. Ben kel değilim alnım seyrek ve tepeler açılmıştı ama bana da aynı sayıyı ekme sebebini daha sıkı olmasına bağlıyorum. Sıkılaştırmak için yapıyor olabilir yani

Şöyle ki, zaten ekime girmişsin, donör nedir, nekadar önemlidir, açıklığın İçin nekadar bu donorden sarf etmeli gibi soruların cevabını bilmiyorsun,  neden fazla ekmesin ki?  Kendini garantilemek içinde yapıyor olabilirler, biri tutamasa biri tutar hesabı... 3000 greft ile 5000 greft arasında harcayacakları mesai maksimum 2 saat.. kimsede demiyor birader neyin 5000 i neyin 7000 i ben daha 25 yaşındayım, bunun 35 i var, 45 i var.. herkez “.Maximum greft , peruk sıklığında saç” diye tutturmuş , hamama giren terler misali vur gitsin abi... nerden mi biliyorum? Kendimden biliyorum 5600 greft tek seans yapıştır gitsin... şimdiki aklım olsa 6 ayda bir gider 1500 1500 ektirirdim..
bir ekimin başarısı önem sırasına göre;

- donörün ve hastanın metabolik durumu
- açıklık alanın şekli ve durumu
- ekimcinin el mahareti
- planlamanın dogru yapılması şeklinde yorumlanmalıdır. Az açıklık çok greft sonuç güzel olsa dahi operasyonun yada operatörün başarılı olduğu anlamı taşımaz.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 21 Şubat 2018, 21:28:00 »
Ekim sonucu seni kısa vadede mutlu edecektir ama pro-pecia kullanmassan dht tekrar saldırı yaparsa ikinci bi dalga gelirse planlamanın yanlışlıgından dolayı donör alanın seni kurtalamayabilir.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 21 Şubat 2018, 21:57:36 »
Ekim sonucu seni kısa vadede mutlu edecektir ama pro-pecia kullanmassan dht tekrar saldırı yaparsa ikinci bi dalga gelirse planlamanın yanlışlıgından dolayı donör alanın seni kurtalamayabilir.
genetik dokulme varsa bana gore var gıbı vertexıde acılmaya baslamıs benım dokulme gıbı arkadasın dokulmesı o yaslarda bende oyleydım.. Erkeklık hormonu hergun salgılanıyo vucut tarafından yavas yavas  kendı saclarını mınyature edıp yok etcek kel kalmak ıstemıyorsa surecı yavalaslatmak ıcın  sacsızkelın dedıgı gıbı malesef tek care proscar
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2018, 22:00:42 Gönderen: recklai85 »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 21 Şubat 2018, 22:59:21 »

Sen kullanıyormusun Saçsızkel ? Pro pecia?

Facebook Twitter Instagram