Gönderen Konu: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft  (Okunma sayısı 45481 defa)

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft
« Yanıtla #91 : 01 Mart 2018, 10:17:17 »
Arkadaşlar vertex bölgesi ekimden sonraki gibi gözükmüyor; seyreklik var gibi! Düşüncelerinizi alabilir miyim?Galiba uykuda biraz kaşıdım orayı bu etken olabilir mi? Birşey yaptırmak gerekiyorsa şimdiden gideyim diye düşünüyorum...
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 01 Mart 2018, 13:45:23 »
Yorum yok mu arkadaşlar! Bekleyip göreceğiz mi diyorsunuz?

erkndinc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 01 Mart 2018, 14:05:12 »
Kaşıyıp döktüğünüzü düşünüyorsanız yastıkta saçlar olması gerekirdi

Esperanza

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 01 Mart 2018, 14:34:20 »
kaşıma etkisi ile köklere zarar verseydiniz mutlaka o bölgede bir kanama meydana gelirdi..fakat ekim üzerinden yaklaşık 20 gün geçtiğini varsayarsak olayı şok dökülme safhası olarak dikkate almanız mantıklıdır ..verteks bölgesinde  bu tarz bir şok dökülme gayet normaldir diye düşünüyorum ..forumdaki tecrübeli arkadaşların fikirlerini alman ayrıca faydalı olacaktır ..sadece stres yapma ve süreç sağlıklı bir şekilde devam etsin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 01 Mart 2018, 14:43:41 »
Var olan saçlarınızdanmı bahsediyorsunuz ekimin seyreklıgınden mi eğer ekim ise zaten çok sık bır vertex ekimi olmamış planlamada..
« Son Düzenleme: 01 Mart 2018, 15:14:43 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 01 Mart 2018, 16:14:35 »
haklısınız erkndinç by yastıkta saçlar yoktu... bir nevi teselli oldu teşekkürler...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 01 Mart 2018, 16:16:05 »
Herhangibir kanama olmadı esperanza by..bu da ikinci teselli olsun bana 😁 teşekkürler ... şok dökülme olsa; hiç kıl tüy göremedim bilemiyorum...
« Son Düzenleme: 01 Mart 2018, 16:24:43 Gönderen: Zahnarzt »

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 01 Mart 2018, 16:18:17 »
Ekimden bahsetmiştim hintell by... vertex yoğun saçlar var kapatır yeteri kadar ektim demişti doktor... ilk günler bende öyle düşündüm... sabah baktığımda seyrek gibi geldi; zaten sabah akşam bakıp duruyoruz kafayı saçla bozduk azizim...sizlere danışayım istedim...teşekkürler...
« Son Düzenleme: 01 Mart 2018, 16:26:22 Gönderen: Zahnarzt »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 02 Mart 2018, 02:54:20 »
Ekimden bahsetmiştim hintell by... vertex yoğun saçlar var kapatır yeteri kadar ektim demişti doktor... ilk günler bende öyle düşündüm... sabah baktığımda seyrek gibi geldi; zaten sabah akşam bakıp duruyoruz kafayı saçla bozduk azizim...sizlere danışayım istedim...teşekkürler...

hocam  inceledim fotograflarınızı  bana ekim öncesi verteksinizde yogun bir saç var gibi gelmedi önceki fotolarınıza bakınca tabi siz önceki halınızı daha ıyı bılırsınız?
ekim sıklıgıda bu açıklıga  göre cok zayıf çok seyrek diye düşünüyorum  vertex sonucunuz sızı cok tatmın etmeyecek gıbı duruyor
« Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 03:02:31 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 02 Mart 2018, 09:53:36 »
Hintel bey sizin zoom yaptığınız bölgenin şuanki hali aşağıdaki gibi... Anladığım vertex bölgesi gerek doku elastikiyeti gerek kanlanması açısından ekimciler tarafından zor bölge olarak değerlendiriliyor... Topun taça atıldığı bir konu galiba... görüştüğümde kapanır merak etmeyin dendi; kapatmaz ise 500 greft daha atarız önemli değil dendi;tabii süreci yaşayacak olan bizleriz!!! vertex bölgesinde başarı oranı yüzde elli olsa 250 greft tuttuğunu varsaysak ortalama 600-700 tel saç yapar diye düşünüyorum bunun da görüntüde anlamlı fark yaratıp yaratmayacağı hususunda pek anlam katmayacağını düşünüyorum!! Sizlerin düşüncelerini de merak ediyorum bu anlamda... iyi günler arkadaşlar...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 03 Mart 2018, 19:33:46 »
 Arkadaşlar şok döneminde saçların dökülmesi berberden sonra kalan kırık kırık saç telleri gibi mi oluyor?

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 04 Mart 2018, 09:19:57 »
Kırık kırık saç telleri demiştim arkadaşlar normal mi ?

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 04 Mart 2018, 14:03:08 »
Arkadaşlar şok döneminde saçların dökülmesi berberden sonra kalan kırık kırık saç telleri gibi mi oluyor?
Valla Zahnarzt, ne yalan söyleyim.... dediginden bisey anlayamadim!!!! Sok dökülmenin neye benzedigini görmek istiyorsan, senin konuna, benim ilk sac ekimimden bir adet sok dökülmeye ugramis foto yükleyim...gör kiyasla!!

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 04 Mart 2018, 16:00:47 »
Hataylı demek istediğim şu; şok dökülmede  dökülen saçlar  kırık kırık sanki berberde traş olduktan sonra olur ya alnımızda  kulağımızda falan onun gibi?!? Sen dökülen alanı göstermişsin azizim 😁 tahminim senin foto 2-2,5 ay arasındaki gibi... ben daha oralara gelemedim... zormuş beklemek ... hayırlı günler....

Facebook Twitter Instagram