Gönderen Konu: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft  (Okunma sayısı 45470 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft
« Yanıtla #60 : 23 Şubat 2018, 13:37:39 »
Arkadaşlar kafadaki bu bidon hissi ne zaman geçecek? Ekilen yer kaşıntılı; alınan yer karıncalı;bıçak saplantı hissi...
Adam akilli iyilesme hissi ortalama 60. gün civarlarinda baslar ( ki olay bitmistir anlaminda degil tabi ). Bidon hissi, bidondan bidona, yani adamdan adama fark eder! Ilk ekimimdeki hissizlik ( tepe bölgesinde ) bayagi uzun sürmüstü!!! Ikinci ekimimde ise, tepe bölgesinde hic bir his problemi yoktur suan!!! Merak etme gelecek!

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 23 Şubat 2018, 16:03:58 »
1 yılı bulmaz inşallah ruhi mücerret...Teşekkür ederim yanıt verdiğin için; forum sayesinde süreçte yalnız hissetmiyorsun kendini... sağ olun arkadaşlar...
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 23 Şubat 2018, 16:05:51 »
Bidondan bidona 👍 iyiymiş... teşekkür ederim yanıtın için Hataylı...  Buarada ikinci ekime katlanmak; bilemiyorum; helal olsun sana diyorum...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 24 Şubat 2018, 12:48:25 »
Bu ekilen saçlar şok dönemine kadar uzayıp mı dökülecek yoksa uzamadan bu haliyle mi dökülecek arkadaşlar? Şöyle bir öngörü için ne düşünürsünüz: ekilen saçlar uzuyorsa şok hafif geçer; uzamıyorsa normal seyreder... ya da herhangibir korelasyon yok; dökülecek arkadaşım mı dersiniz?

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 24 Şubat 2018, 13:06:46 »
Zahnarzt (dogru yazilisi). Kabuklarin dökülmesi takriben 10 gün sürüyor ya.... kabuklarin döküldükten sonraki saclarin uzunlugu ile, ekilen günün uzunlugu bir mi???? Kesinlikle degil!!!! Yani saclarin uzamasi, ekildigi günden itibaren, az cok ilerliyor!!!! Buda demektir ki, soka ugrayan saclar, tabiki uzayip dökülüyor!!! Tepe bölgesine ekilen saclarin uzamasi, ön ve sakaklara nazaran ücte bir (1/3) diyebilirim. Önler ve sakaklar 3cm yi bulunca, tepe ancak 1 cm. yi buluyor!!!! Dörte bir bile olabilir.....

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 24 Şubat 2018, 14:43:12 »
Doğru yazılışı kabul etmedi forum hataylı; ben de böyle çözüm buldum... 😁 düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim... çekeceğiz şok dönemini anladığım... İyi akşamlar...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 26 Şubat 2018, 09:42:42 »
İkinci hafta arkadaşlar...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 26 Şubat 2018, 09:46:14 »
İkinci hafta sonuna göre; ekim alanı ve donör için düşünceleriniz nedir arkadaşlar... ekim alanı kaşıntı ve donör alanı bıçak saplantıları devam bu arada... 😪

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 26 Şubat 2018, 14:11:17 »
Yok mu yorum arkadaşlar? Belki şok öncesi önerileriniz vardır ekstra; şunlara dikkat et gibi !?!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 26 Şubat 2018, 14:14:52 »
Alım biraz orantısız olmuş gibi duruyor ama toparlar çok daha iyi bir görüntü olusur 6 ay sonra. Onun dısında bir şok tavsiyemiz yok belki var olan saçlarını güçlendirmek için finasterid tavsiyesi olabilir.
Global Moderator

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 26 Şubat 2018, 14:20:27 »
Teşekkürler yorumun için hintell...Alın orantısız derken saç yoğunluğu açısından mı düşündün acaba? Yoksa ön çizgi açısından mı düşündün ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 26 Şubat 2018, 14:33:19 »
Teşekkürler yorumun için hintell...Alın orantısız derken saç yoğunluğu açısından mı düşündün acaba? Yoksa ön çizgi açısından mı düşündün ?

Emin olmamak ile birlikte sankı bazı bölgelerden daha fazla alınmıs orantılı bir alım degil gibi duruyor tabi fotograflardan konuşuyoruz yanılabilirimde ama kafanı takma tabiki toparlar zaten
Bu arada  eklemek istiyorum donör bölgendeki saçların çok sağlıklı durumda ve kalın telli tahmini 65 mikron sonucun bu donör ile çok güzel olması gerek aski olmasını düşünmek istemiyorum bu harika donör ile
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2018, 14:36:41 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 26 Şubat 2018, 15:01:51 »
Anladım; alım bölgesi derken donör sahayı kastetmişsiniz... Haklısınız orantısız bir alım olduğunun farkındayım; zaten donör sahada hassas olan, planlı proğramlı çalışan tek hekim var: Koray bey... ancak benim için randevu alması sıkıntıydı... 5 ay sonrasına randevu alsam vazgeçerdim gibime geliyor; karar alır almaz uygulanmalı bende....

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 26 Şubat 2018, 15:11:09 »
Anladım; alım bölgesi derken donör sahayı kastetmişsiniz... Haklısınız orantısız bir alım olduğunun farkındayım; zaten donör sahada hassas olan, planlı proğramlı çalışan tek hekim var: Koray bey... ancak benim için randevu alması sıkıntıydı... 5 ay sonrasına randevu alsam vazgeçerdim gibime geliyor; karar alır almaz uygulanmalı bende....
Evet donör bölgesini kast ettim. Koray hocanın alımları olagan üstü aynı zamanda hakan doğanay ve keser hocada keza öyle.

Neyse bu konulara girmeye  konuşmaya gerek yok ekımınız ile ilgili umarım sonucunuz sizi çok mutlu eder takip de olacağım saç kalitenizi beğendiğim için :) 12 aya kadar paylaşımlarınızı yaparsınız umarım.
Global Moderator

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 26 Şubat 2018, 18:05:13 »
İyi dileklerin için teşekkürler hintell; Allah herkesin gönlüne göre versin...Donör iyi ise; saçlar güçlü ise finasterid  kullanmayayım o zaman arkadaşlar ne dersiniz ? Şu dönemde yanımda olan forumu yalnız bırakmayacağım elbet, naçizane yaşadıklarımı tecrübelerimi paylaşacağım... iyi akşamlar ...
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2018, 21:38:37 Gönderen: Zahnarzt »

Facebook Twitter Instagram