Gönderen Konu: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft  (Okunma sayısı 45561 defa)

Sportmen 777

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft
« Yanıtla #300 : 01 Mayıs 2022, 23:04:58 »
Bu konuda herhangi bir case var mı paylaşabileceğiniz? Şu an için şoktan kurtulanlar uzamaya başlar diyor literatür. Ancak tabii ki saçın fazı gereği döngüsü mevcut.
Hayırlı bayramlar sportmen
Amerikalı bir cerrahin makalesini okudum, şok dökülme saçların genelinde oluyor. Faz değişimi değil. Dalgalı dökülme oluyor.mesala 15 günden 30 günde yüzde 30, 30 günden 60 güne 50 sonrasında 3 ayda yüzde 70. Yüzde otuz kalıyor gibi oluyor ama diğer yüzde 30 bölümde 4,ve 5 ayda dökülüyor. Fakat erken dökülen saçlar çıkınca bu sürecin gözlemlenmesi Zor oluyor.  Zaten sürecin makalede doktor saç çıkış sürecinin 10,12 bazı Özel durumlar da vartex ekimleride saç çıkışlarının 15 ayı bulmasını Buna bağlıyor. Tabiki başarısız saç ekimleri, kişinin dikkatsiz davranması vb etkiler bunun dışında.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #301 : 02 Mayıs 2022, 18:02:31 »
super fikirmis.  arjinin hergun kullaniyormusun?

teserkkuler paylasimin icin
Selam global günde bir L- arjinin alıyorum. İlaçlar ile beraber. Esasında arjinin vejeryan bireylerin kullandığı bir destek; herhangi bir yan etkisi de yok kilo yapması harici...
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #302 : 02 Mayıs 2022, 18:04:17 »
Amerikalı bir cerrahin makalesini okudum, şok dökülme saçların genelinde oluyor. Faz değişimi değil. Dalgalı dökülme oluyor.mesala 15 günden 30 günde yüzde 30, 30 günden 60 güne 50 sonrasında 3 ayda yüzde 70. Yüzde otuz kalıyor gibi oluyor ama diğer yüzde 30 bölümde 4,ve 5 ayda dökülüyor. Fakat erken dökülen saçlar çıkınca bu sürecin gözlemlenmesi Zor oluyor.  Zaten sürecin makalede doktor saç çıkış sürecinin 10,12 bazı Özel durumlar da vartex ekimleride saç çıkışlarının 15 ayı bulmasını Buna bağlıyor. Tabiki başarısız saç ekimleri, kişinin dikkatsiz davranması vb etkiler bunun dışında.
Makale ile case farklı kavramlar... Anladığım Hekim rutin döngüyü faklı istatistikler ile ifade etmiş.

toygar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #303 : 04 Mayıs 2022, 14:33:36 »
3. Ay arkadaşlar.
Şoktan kurtulanlar uzamaya devam ediyor.
Ekim bölgelerinde; ön-orta-vertex batmalar başladı.

Öncelikle süreç bomba olmuş, tebrikler.
Herkesin bayramını da bu vesile ile kutlarım.

Sac ekimim sonrası 75. gune geldim. Darısi basima

Turkıyede satılmadıgından yurt dısından bunlari g
getirtmeye calısıyorum. Yan etkısı olma ıhtımalı olan haplardan kullanmayı dusunmuyorum. Sızce hangisi daha faydalı olur. Yoksa pek anlamı yok mu.
1) rogaine minoxidil sprey
2) ds laborateries ndnc nanoxidel sprey
3) kirkin minoxidil sprey

Bir de bunlar niye Turkıyeye getirilmiyor. Turkıyede neden yasaklar.
Tesekkurler
  • Ekim Tarihi: 17/02/2022
  • Ekim Merkezi ismi Transmed
  • Greft Miktarı 3250
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Solgar 5000mq 1 tablet ,haftada 6gün Bioxcin biotin aqua termal sampuan, 1 gün ketoral sampuan

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #304 : 05 Mayıs 2022, 09:58:16 »
Öncelikle süreç bomba olmuş, tebrikler.
Herkesin bayramını da bu vesile ile kutlarım.

Sac ekimim sonrası 75. gune geldim. Darısi basima

Turkıyede satılmadıgından yurt dısından bunlari g
getirtmeye calısıyorum. Yan etkısı olma ıhtımalı olan haplardan kullanmayı dusunmuyorum. Sızce hangisi daha faydalı olur. Yoksa pek anlamı yok mu.
1) rogaine minoxidil sprey
2) ds laborateries ndnc nanoxidel sprey
3) kirkin minoxidil sprey

Bir de bunlar niye Turkıyeye getirilmiyor. Turkıyede neden yasaklar.
Tesekkurler
Selam Toygar
Süreç sabır dönemi; çıkışlar için 4-5-6 ayları bekliyoruz. Hayırlısı; hepimiz dilediğimiz saçlara kavuşuruz inşallah.
Saç ekiminde yara iyileşmesi dönemi hariç lokal uygulamaların faydalı olsa bile geçici olduğunu düşünenlerdenim. Senin adına yaş faktörünü de düşünürsek DHT sana fazla uğramaz diye düşünüyorum. Bahsettiğin yan etkisi olan ilaçlar da zaten DHT bloker. ilaç kullanmama ile bir kaybının olacağını düşünmüyorum. İyi günler.

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #305 : 05 Mayıs 2022, 10:33:30 »
Selam Toygar
Süreç sabır dönemi; çıkışlar için 4-5-6 ayları bekliyoruz. Hayırlısı; hepimiz dilediğimiz saçlara kavuşuruz inşallah.
Saç ekiminde yara iyileşmesi dönemi hariç lokal uygulamaların faydalı olsa bile geçici olduğunu düşünenlerdenim. Senin adına yaş faktörünü de düşünürsek DHT sana fazla uğramaz diye düşünüyorum. Bahsettiğin yan etkisi olan ilaçlar da zaten DHT bloker. ilaç kullanmama ile bir kaybının olacağını düşünmüyorum. İyi günler.

Hocam selam, L-arjinin olayını araştıracağım ilgimi çekti :)

Bu dht konusunda ben de çok endişeliyim, yıllar önce dökülmem başladığı ve hızlandığı zamanlarda gittiğim doktor bana dökülmenin ileri yaşta durma meselesine çok güvenmemem gerektiğini söylemişti. Burada sanırım önemli olan saçlarımızın DHT ye ne kadar duyarlı olduğu. Eğer genetik olarak DHT ye çok duyarlı saçlarımız varsa yaş ilerlese bile az miktardaki DHT bile dökülmeyi devam ettirebiliyor. Bu nedenle henüz başlamamış olsamda DHT bloker ilaçlara mecbur kalacağım sanırım.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

toygar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #306 : 05 Mayıs 2022, 10:41:40 »

Bu dht konusunda ben de çok endişeliyim, yıllar önce dökülmem başladığı ve hızlandığı zamanlarda gittiğim doktor bana dökülmenin ileri yaşta durma meselesine çok güvenmemem gerektiğini söylemişti. Burada sanırım önemli olan saçlarımızın DHT ye ne kadar duyarlı olduğu. Eğer genetik olarak DHT ye çok duyarlı saçlarımız varsa yaş ilerlese bile az miktardaki DHT bile dökülmeyi devam ettirebiliyor. Bu nedenle henüz başlamamış olsamda DHT bloker ilaçlara mecbur kalacağım sanırım.
Sac dökülmesi beyazlama veya ileri yaşlarda durur diye bende duymuştum. Benim saçlar da epey beyaz. Benim gördüğüm gözle görünür bir dökülme yok ama daha ileri yasdakilere baktığımda gene dokulmelerin hissedilmese de yıllar içinde devam ettiğini fark ediyorum. Ama bunu engellemek için  ölene kadar ilaclar kullanmak çok doğru degil. Çünkü yan etkileri ve vücudu ilaca alıştırmak bir süre sonra farklı ve kalıcı yan etkilere neden olabilir. Ayrıca bırakıldığı an gene gerçekleşmesi cokk anlamlı olmuyor. 5 yıl kullan bırakınca 6. Yıl gene hızla dökülsün.
Sürme veya sprey tarzı ilaçlarda aynen hap gibi etki edip yan etki yaratabiliyor mu? Bunu bilmiyorum. Çünkü sırf o bölgeye uygulanıyor gibi geliyor bana
  • Ekim Tarihi: 17/02/2022
  • Ekim Merkezi ismi Transmed
  • Greft Miktarı 3250
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Solgar 5000mq 1 tablet ,haftada 6gün Bioxcin biotin aqua termal sampuan, 1 gün ketoral sampuan

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #307 : 05 Mayıs 2022, 17:44:21 »

Selam berbatov;
L-arjininin ciddi faydasını gördüm; ilk ekim ile bu ekim arasında finas yan etkisi açısından...
Vejeteryanlar için protein desteği zaten. Herhangi bir yan etkisi olmadığı için kullanıp gözlemleyebilirsin bence.
İyi akşamlar

Global

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #308 : 05 Mayıs 2022, 18:10:57 »
Selam berbatov;
L-arjininin ciddi faydasını gördüm; ilk ekim ile bu ekim arasında finas yan etkisi açısından...
Vejeteryanlar için protein desteği zaten. Herhangi bir yan etkisi olmadığı için kullanıp gözlemleyebilirsin bence.
İyi akşamlar

arjinin gercekten super fikir. paylastigin icin tesekkurler. finasteride faydasini gordun mu?

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #309 : 05 Mayıs 2022, 18:52:18 »
arjinin gercekten super fikir. paylastigin icin tesekkurler. finasteride faydasini gordun mu?
Selam global
Arjinin konusu bir fikir değil; bu konuda bilimsel çalışmalar mevcut. Caselerini incelemiştim.
Finas her zaman  saçlara faydalı; ikinci ekimde de faydasını görüyorum.
İyi akşamlar

Global

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #310 : 05 Mayıs 2022, 19:56:35 »
Selam global
Arjinin konusu bir fikir değil; bu konuda bilimsel çalışmalar mevcut. Caselerini incelemiştim.
Finas her zaman  saçlara faydalı; ikinci ekimde de faydasını görüyorum.
İyi akşamlar

tesekkurler. iyi aksamlar.

hiaXi

• Full Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #311 : 06 Mayıs 2022, 21:21:11 »
2. ekiminiz hayırlı olsun hocam. İnş gönlünüze göre sonuçlanır. İlk ekim sonucunuz çok güzelmiş. İkinci ekiminiz de güncel sonuca göre gayet güzel olacağa benziyor.
  • Ekim Tarihi: 02/07/2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair Center
  • Greft Miktarı 5800
  • Yaşınız 36

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #312 : 07 Mayıs 2022, 11:34:14 »
hiaxi merhaba;
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz inşallah

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #313 : 01 Haziran 2022, 11:34:00 »
4. Ay bitti arkadaşlar...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #314 : 01 Haziran 2022, 11:36:31 »
Sabır dönemi sonrası çıkışları beklediğimiz döneme girmiş bulunuyorum. Rutin takviyeler yanında haftada iki dermoroller ile mossi serum kullanıyorum. Hepimizin dilediği saçlara kavuşması ümidiyle...

Facebook Twitter Instagram