Gönderen Konu: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft  (Okunma sayısı 45527 defa)

Trevor

• Hero Member
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft
« Yanıtla #241 : 01 Mart 2022, 21:04:57 »
1 ay bitti arkadaşlar. Ekim ve donör alan aşağıdaki gibi...
Şok azalarak devam ediyor.
Hayırlı günler.

çoğunluğu ilk ekimden kalanlarmı yoksa ikinci ekimdekilermi ayırt etmek zor gibi ama görüntü şu an için fena değil hocam.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #242 : 01 Mart 2022, 21:21:40 »
çoğunluğu ilk ekimden kalanlarmı yoksa ikinci ekimdekilermi ayırt etmek zor gibi ama görüntü şu an için fena değil hocam.
Merhaba trevor
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.
Kayıpların hepsi kendi saçımdan oldu ne yazık ki.
Ekim sonrası saçları korumamız gerekiyor bunu tecrübe etmiş bulunmaktayım ne yazık ki. Gerçe ikinci ekim sonrası DHT duyarlılığı azalacak saçların; başarı oranının artacağını ve kalıcılığının olacağını düşünüyorum ikinci ekimle beraber.
Hepimizin istediği saçlara kavuşması dileğiyle iyi akşamlar...
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Sportmen 777

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #243 : 02 Mart 2022, 01:47:15 »
Benim anlamadığım konu 1 ekimden sonra yakaladığınız  yoğun saçları nasıl bu kadar kısa sürede döktünüz; şaşırma sebebim 40 dan sonra saç dökülmesi oldukça yavaşlar. Herhangi bir hastalık, stres vb durum mu yaşadınız. Yoksa bana çok normal gelmedi bu durum.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #244 : 02 Mart 2022, 09:03:23 »
Benim anlamadığım konu 1 ekimden sonra yakaladığınız  yoğun saçları nasıl bu kadar kısa sürede döktünüz; şaşırma sebebim 40 dan sonra saç dökülmesi oldukça yavaşlar. Herhangi bir hastalık, stres vb durum mu yaşadınız. Yoksa bana çok normal gelmedi bu durum.
Günaydın Yalçın
Herhangi bir sağlık problemim veya stres durumum olmadı çok şükür.
Azgın teke sendromu diyebiliriz belki 😊
Şaka bir yana bendeki sebep hormonal. Testosteron hormonunun DHT ye dönüşümü ve ne yazık ki saç kaybı.
40 yaşından sonra DHT azalıyor elbette ama bende azalmadı. Dolayısıyla ilk ekimden sonra saçları korumayı bırakınca kendi saçlarımı kaybettim.
Bir önceki sayfada kendime göre matematiksel bir hesap yapmıştım; ekilen saçlarında dökülme yüzdesini düşünerek.
İkinci ekimle beraber başarının yakalanabileceğini düşünüyorum. Tabii ki bundan sonra saçların bakımını yapmak kaydıyla.
Hepimizin istediği saçlara kavuşması dileğiyle
İyi günler...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #245 : 02 Mart 2022, 09:21:46 »
Aşağıda ekimden bir hafta on gün önceki saçlarımın görüntüsü arkadaşlar.
Ben karşılaştırma yapmak adına saçlarımı kenarlara taşıyarak çekmiştim fotoğrafımı ilk ekim öncesi ve şuanki durumu görmek adına. Günlük uzun saç kullanan biriyim. Bu da fikir verebilir diye paylaşmak istedim. Şu durumda ikinci ekim düşünmeyen arkadaşlar da olabilirdi. İyi günler

toygar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #246 : 02 Mart 2022, 12:17:28 »
selam,
Hep yeni ekilen saclar degil de eskı sacların dokuldugu konusuluyor. bilmediğimden soruyorum.
yeni ekilen saclar DHT den etkilenmiyor mu?
Ölene kadar bizimle mi kalıyor
  • Ekim Tarihi: 17/02/2022
  • Ekim Merkezi ismi Transmed
  • Greft Miktarı 3250
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Solgar 5000mq 1 tablet ,haftada 6gün Bioxcin biotin aqua termal sampuan, 1 gün ketoral sampuan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #247 : 02 Mart 2022, 14:26:16 »
Artık saçlarını daha sert yıkaya bilirsin
İlk ekimden kalma saçların 2 ekimde biraz etkilenecek gibi dökülme anlamında umarım toparlar

Bu durumda destek alman en mantıklı adım olacaktır
Global Moderator

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #248 : 02 Mart 2022, 16:31:13 »
selam,
Hep yeni ekilen saclar degil de eskı sacların dokuldugu konusuluyor. bilmediğimden soruyorum.
yeni ekilen saclar DHT den etkilenmiyor mu?
Ölene kadar bizimle mi kalıyor
Selam toygar
Eski saçlar DHT ye daha duyarlı olduğu için konuşuluyor. Ekilenler  daha az duyarlı oluyor. Zaman içinde ekilen saçlardan da %15-20 kayıp oluyor. Daha önce kendime göre matematiksel bir hesap yapmıştım; buna göre de başarıyı yakalamış oluyoruz hayatımızın geri kalan döneminde.
Tabii bakımını ihmal etmezsek...
İyi günler.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #249 : 02 Mart 2022, 16:34:52 »
Artık saçlarını daha sert yıkaya bilirsin
İlk ekimden kalma saçların 2 ekimde biraz etkilenecek gibi dökülme anlamında umarım toparlar

Bu durumda destek alman en mantıklı adım olacaktır
Selam hintell
Sert yıkıyorum; dökülmelerim azalmaya başladı. Bugün 20 kadar sayabildim. Finas ve multivit. ile saçları destekliyorum şimdilik. İkinci ay itibariyle mossi serum ve dermoroller başlamayı düşünüyorum. İlk ekim saçlarımda şimdilik bir etkilenme gözlemlemedim bakalım süreçte nasıl bir değişim olacak.
İkinci ekimi yorumlamanı rica edebilir miyim?
İyi günler...

toygar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #250 : 02 Mart 2022, 18:51:54 »
Selam toygar
Eski saçlar DHT ye daha duyarlı olduğu için konuşuluyor. Ekilenler  daha az duyarlı oluyor. Zaman içinde ekilen saçlardan da %15-20 kayıp oluyor. Daha önce kendime göre matematiksel bir hesap yapmıştım; buna göre de başarıyı yakalamış oluyoruz hayatımızın geri kalan döneminde.
Tabii bakımını ihmal etmezsek...
İyi günler.
Selam, yeni ekilen saclardaki yüzde 15- 20 kayıp zamanini anlamak icin soruyorum.Ekilen saçlar ilk çıktıktan sonra 1 ay civari dökülüyor. O dökülmeden sonra mi yüzde 80 olarak yeniden çıkıyor.
Yoksa tekrar full çıkıyor ama birkaç sene içinde mi yüzde 15-20 sac dökülüyor.
  • Greft Miktarı 3250
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Solgar 5000mq 1 tablet ,haftada 6gün Bioxcin biotin aqua termal sampuan, 1 gün ketoral sampuan

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #251 : 03 Mart 2022, 09:06:45 »
Selam, yeni ekilen saclardaki yüzde 15- 20 kayıp zamanini anlamak icin soruyorum.Ekilen saçlar ilk çıktıktan sonra 1 ay civari dökülüyor. O dökülmeden sonra mi yüzde 80 olarak yeniden çıkıyor.
Yoksa tekrar full çıkıyor ama birkaç sene içinde mi yüzde 15-20 sac dökülüyor.
Günaydın Toygar;
Ekilen saçların şok dönemi sonrası çıkış yüzdesi kişiden kişiye değişiyor. Burada etmen olarak ekim merkezinin tecrübesi; bünyesel özellikler sayılabilir. Ekim sonrası çıkan saçlarda %15 kendi ekimim için benim gözlemimdi ki ben şahsen bunu başarılı olarak tanımladığım için aynı yere ikinci ekimimi yaptırdım.
Şok sonrası çıkan saçlar ise hayatımızın geri kalan döneminde %15-20 kayba uğruyor. Herhangi bir sağlık problemimiz olmaz ise tabii.
İyi günler...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #252 : 10 Mart 2022, 11:01:34 »
35. Gün şok bitti arkadaşlar. Şok dönemi yaklaşık 3000 civarı saç teli kayıp olarak saydım. Gözlemlediğim saçlar ikinci ekimden sonra daha yavaş uzuyor.
Şok sonrası takviyelere ek olarak mossi prohair serum iki günde bir başladım.
Şok dönemi son haftasında kepeklenme artmış idi. Serum ilk kullanımdan sonra kepeklenmeyi kesti.
İyi günler.

toygar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #253 : 10 Mart 2022, 11:57:49 »
35. Gün şok bitti arkadaşlar. Şok dönemi yaklaşık 3000 civarı saç teli kayıp olarak saydım. Gözlemlediğim saçlar ikinci ekimden sonra daha yavaş uzuyor.
Şok sonrası takviyelere ek olarak mossi prohair serum iki günde bir başladım.
Şok dönemi son haftasında kepeklenme artmış idi. Serum ilk kullanımdan sonra kepeklenmeyi kesti.
İyi günler.

Merhaba,
Hayirli olsun sok dökülme işlemi de bitmiş. Benim 20. Gun. Banyo sonrası ortalama 20 tane dökülmüş sac görüyorum. Normal mi acaba yoksa sok dokulmede çok daha fazla mi dökülür. Bana GF serum söylemişti doktorum. Hem sampuan hem de serumdan siparis.ettum. Siz daha önce ilk ekimde onu da kullanmissiniz. Faydasını görmüş muydunuz?

Tesekkurler
« Son Düzenleme: 10 Mart 2022, 13:25:28 Gönderen: toygar »
  • Greft Miktarı 3250
  • Yaşınız 49

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #254 : 10 Mart 2022, 15:19:30 »

Merhaba,
Hayirli olsun sok dökülme işlemi de bitmiş. Benim 20. Gun. Banyo sonrası ortalama 20 tane dökülmüş sac görüyorum. Normal mi acaba yoksa sok dokulmede çok daha fazla mi dökülür. Bana GF serum söylemişti doktorum. Hem sampuan hem de serumdan siparis.ettum. Siz daha önce ilk ekimde onu da kullanmissiniz. Faydasını görmüş muydunuz?

Tesekkurler
Selam Toygar
Şok dökülmen başlamış seninde; sabır ile geçecek günler... 20,50 işte dökülecek gidecek sayısı önemli değil yani...
ben hiç GF serum kullanmadım; ekimden sonra serum fizyolojik ile kabuklar gidene kadar nemli tuttum hem kaşıntıyı aldı hemde iyileşmeye katkı verdi.
Şok bittikten sonra da kepeklenme olduğu için ki normal; mossi ozone serum ile iki günde bir uygulama yaptım.
İyi günler

Facebook Twitter Instagram