Gönderen Konu: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft  (Okunma sayısı 45515 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft
« Yanıtla #196 : 10 Kasım 2018, 12:22:49 »
Greft sayısı Ve Alan darlığına ek olarak saçlarında kıvırcık dalgalı olmasına bakılırsa daha sık bir sonuç olabilirdi bence  ama güzel beklentim daha yüksek sadece :)

Tepe normal bence  biraz daha gelişir 15 aya kadar bi sıklastırma daha düşüne bilirsin tepe ve ön cizgiye tam tatmin etmediyse
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2018, 11:11:03 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 17 Kasım 2018, 04:52:28 »
Özellikle vertex durumu ile ilgili düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim...
Selam Zahnarzt. Vertexle ilgili paylasilacak bir durum yok ki. Donörün saglam, greftler donörde aylak aylak dolasacagina, yukari transfer et ki bir ise yarasinlar. Cok samimi söylüyorum, ben yerinde olsam, hic düsünmeden yapardim. Hic ise yaramayan yerde ömürlerini gecireceklerine, cikar da, bari isine yarayacak bir yerde vakitlerini gecirsinler. Sac ektirdikten sonraki halinle, önceki haline baksana... otomatikmen moral süper oluyor!! Böyle güzel bir morali parayla satin alamazsin ki. Yani durma, bismillah de, ikinci bir ekime saliver kendini bence. Tabiki maddi durum & is ve özel hayatin buna müsade ediyorsa. Hoscakal

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 17 Kasım 2018, 13:38:32 »
Başarılı bir ekim. Bence revizyona ihtiyacın yok. İlerde  başka bölgelerden dökülme ihtimaline karşı elinde 2000-3000 greftlik bir rezerv kalsın derim. Saç yapın, ekimin başarısını artırmış bu arada. Güle güle tara;)

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 21 Kasım 2018, 10:11:14 »
Selam Zahnarzt. Vertexle ilgili paylasilacak bir durum yok ki. Donörün saglam, greftler donörde aylak aylak dolasacagina, yukari transfer et ki bir ise yarasinlar. Cok samimi söylüyorum, ben yerinde olsam, hic düsünmeden yapardim. Hic ise yaramayan yerde ömürlerini gecireceklerine, cikar da, bari isine yarayacak bir yerde vakitlerini gecirsinler. Sac ektirdikten sonraki halinle, önceki haline baksana... otomatikmen moral süper oluyor!! Böyle güzel bir morali parayla satin alamazsin ki. Yani durma, bismillah de, ikinci bir ekime saliver kendini bence. Tabiki maddi durum & is ve özel hayatin buna müsade ediyorsa. Hoscakal
 Selam Hataylı; ilk hafta yorum gelmeyince dedim Hataylı gitmiş 😁 nasılsın? Keyifler iyidir inşallah... Vertex de hareketlilik var bakalım bekleyip göreceğiz Hataylı... Yeni Ekim gerekirse ilki gibi zor olmayacağını düşünüyorum... Sağlıcakla...
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 21 Kasım 2018, 10:13:28 »
Başarılı bir ekim. Bence revizyona ihtiyacın yok. İlerde  başka bölgelerden dökülme ihtimaline karşı elinde 2000-3000 greftlik bir rezerv kalsın derim. Saç yapın, ekimin başarısını artırmış bu arada. Güle güle tara;)
 Selam kel... düşüncelerin için teşekkür ederim... Bakalım bekleyip göreceğiz...Bu arada rezerv konusunda şöyle söyleyeyim; 50 sinden sonra rezervi ben ne yapayım! Yaş faktörünü de gözetmek lazım diye düşünüyorum... Sağlıcakla...

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 21 Kasım 2018, 10:20:47 »
Görüntü güzel ama bunda sacin kivircik olmasi müthis etkili :)
Verteks umarim kapanir....

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 10 Aralık 2018, 09:09:29 »
11. Aya girerken donör ve ekim alanı aşağıdaki gibi arkadaşlar... Halen elime bulgur gibi kabuklar geliyor; batmalar mevcut...Halen gelişmeler mevcut gibi... saç tellerinde tam anlamıyla kalınlaşma henüz yok...Güzel günleriniz olsun...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 10 Ocak 2019, 10:51:57 »
1 yıla 1 ay kala... Ekim ve Donör saha aşağıdaki gibi arkadaşlar... Durum hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim... Güzel günleriniz olsun...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 11 Şubat 2019, 11:28:28 »
Bir yıl bitti arkadaşlar...Donör ve ekim alanı aşağıdaki gibi...Daha gelişme olacağını düşünmüyorum... Herkese güzel günler diliyorum...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 11 Şubat 2019, 11:30:47 »
Bir yıl sonundaki değişim ise aşağıdaki gibi...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 11 Şubat 2019, 11:31:40 »
Herkesin istediği saçlara kavuşması dileğiyle...Herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar...

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 11 Şubat 2019, 11:33:22 »
Ekilenlerin hepsi çıkmış, gayet başarılı bir ekim. Hayırlı olsun.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 11 Şubat 2019, 12:15:02 »
geriye saçı boyamak kaldı hocam , güzel görünüyor :)

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 11 Şubat 2019, 14:39:32 »
Saçlar o kadar kaliteli ki bu sonucu almamak elde değildi zaten. Çok hoş bir görüntü olmuş. Özellikle dalgalı olması hoş durmuş. İstenildiği zaman fön ile düzleştirilebilinir.
Şu da bi gerçek süreç halen devam etmekte. 18. Aya kadar saçlarda gürleşme, kalınlaşma devam edecektir. Belki bir tık belki iki tık ama illaki şuan ki durumdan farklı olacaktır. Hayırlı olsun. Güle güle tarayın.

Facebook Twitter Instagram