Temennilerin için teşekkürler Hataylı...Bu arada senin saçlarda olmuş güle güle tara...Hepimiz dilediğimiz saçlara biran önce kavuşuruz inşallah...Nasılsın? Nasıl keyifler? İş temposuna alıştın mı ! 🙃 Benim tatilim sadece bayramlar Hataylı; o yüzden bayramı iple çekiyorum... Batan saçlar mevcut hala bende; sence bunlar çıkacak olanlar mı? Kimisi de batma hissi 3 yılı buluyor sonra geçiyor diyor ve çıkacak saçlar değil diyor! Hataylı ne düşünür bu konuda? İyi akşamlar...
Tesekkür ederim Zahnarzt. Ben iyiyim, keyifler hos cok sükür. Ben iki ayda bir izine ayrildigim icin, ne is temposuna, nede izin temposuna ayak uydurmakta zorlaniyorum. Yilda 6 hafta iznimiz var.. iki ay calisip, bir hafta tatile gidiyorum anlayacagin. Bence bu saatten sonra batan saclarla kafani pek yorma. Nedenini aciklayayim: Sac ektirmemis bile olsak, sacin dogal döngüsü...simdi...bu batanlar...yeni ekilen saclarin cikisimi??? yoksa, var olanlarin döngüsümü?? Kafayi yersin, bu bir! Ikinci nedeni: Altinci ayda, diyelim, saclarin yüzde 60-70´i cikmis... geriye kalmis % 30-40.... genelde %15´lik fire cek... Kalir sana %15-25´lik bir artis (kabataslak). Yani batanlarin arasinda bunlarda var
Bunlar daha cikip gelisinceye kadar zaman alir. Atiyorum, en az üc, dört ay hatta bir yilini dolduruncaya kadar gelisme sürer. Sana iyi bir haberim var, sen %25´likleri beklerken... cikmis olan %60´liklarin gelismesi ve kalinlasmasi, gece gündüz devam ediyor, ve her gecen ay kafayi doldurup örtüyor. Sana, müsadenle, benim takriben 6. ayin (6. aya 1 hafta kala) ve 7. ayin fotosunu yükleyecegim konuna...gör bak ne demek istedigimi!!! Hoscakal, kendine iyi bak!