Gönderen Konu: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft  (Okunma sayısı 45505 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft
« Yanıtla #165 : 10 Ağustos 2018, 17:23:32 »
Selam Zahnarzt arkadasim. Senin saclar ortaligi yakar!! Nazar degmesin, cok harika, cok yakismis. Bide hafiften dalgali saclar... 10. birde 12. ay kendini taniyamayacaksin... söylemedi deme :) . Sen kimlik kartini degistirmeye bak bence...tanimazlar artik seni ! Hayirli olsun.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #166 : 10 Ağustos 2018, 18:54:29 »
  Temennilerin için teşekkürler Hataylı...Bu arada senin saçlarda olmuş güle güle tara...Hepimiz dilediğimiz saçlara biran önce kavuşuruz inşallah...Nasılsın? Nasıl keyifler? İş temposuna alıştın mı ! 🙃 Benim tatilim sadece bayramlar Hataylı; o yüzden bayramı iple çekiyorum... Batan saçlar mevcut hala bende; sence bunlar çıkacak olanlar mı? Kimisi de batma hissi 3 yılı buluyor sonra geçiyor diyor ve çıkacak saçlar değil diyor! Hataylı ne düşünür bu konuda? İyi akşamlar...
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 11 Ağustos 2018, 19:20:51 »
  Temennilerin için teşekkürler Hataylı...Bu arada senin saçlarda olmuş güle güle tara...Hepimiz dilediğimiz saçlara biran önce kavuşuruz inşallah...Nasılsın? Nasıl keyifler? İş temposuna alıştın mı ! 🙃 Benim tatilim sadece bayramlar Hataylı; o yüzden bayramı iple çekiyorum... Batan saçlar mevcut hala bende; sence bunlar çıkacak olanlar mı? Kimisi de batma hissi 3 yılı buluyor sonra geçiyor diyor ve çıkacak saçlar değil diyor! Hataylı ne düşünür bu konuda? İyi akşamlar...
Tesekkür ederim Zahnarzt. Ben iyiyim, keyifler hos cok sükür. Ben iki ayda bir izine ayrildigim icin, ne is temposuna, nede izin temposuna ayak uydurmakta zorlaniyorum. Yilda 6 hafta iznimiz var.. iki ay calisip, bir hafta tatile gidiyorum anlayacagin. Bence bu saatten sonra batan saclarla kafani pek yorma. Nedenini aciklayayim: Sac ektirmemis bile olsak, sacin dogal döngüsü...simdi...bu batanlar...yeni ekilen saclarin cikisimi??? yoksa, var olanlarin döngüsümü?? Kafayi yersin, bu bir! Ikinci nedeni: Altinci ayda, diyelim, saclarin yüzde 60-70´i cikmis... geriye kalmis % 30-40.... genelde %15´lik fire cek... Kalir sana %15-25´lik bir artis (kabataslak). Yani batanlarin arasinda bunlarda var :) Bunlar daha cikip gelisinceye kadar zaman alir. Atiyorum, en az üc, dört ay hatta bir yilini dolduruncaya kadar gelisme sürer. Sana iyi bir haberim var, sen %25´likleri beklerken... cikmis olan %60´liklarin gelismesi ve kalinlasmasi, gece gündüz devam ediyor, ve her gecen ay kafayi doldurup örtüyor. Sana, müsadenle, benim takriben 6. ayin (6. aya 1 hafta kala) ve 7. ayin fotosunu yükleyecegim konuna...gör bak ne demek istedigimi!!! Hoscakal, kendine iyi bak!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 11 Ağustos 2018, 19:30:26 »
fotolarin ikiside bahcede, terasta, gün isigi altinda...kafanin acisi, hemen hemen ayni.... bu bir aydaki fark, cikmis olanlarin gelismesi, kalinlasmasi ile alakali...Araya %25´likler de katilir... onlarda 12. ayda olayi tamamlarlar!!

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 12 Ağustos 2018, 09:54:43 »
Çok güzel açıklamışsın Hataylı... Emeğine sağlık... Çıkan saçlara özel bir bakım yapıyor musun? Maşallah, Allah nazardan saklasın; saçlar müthiş...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 12 Ağustos 2018, 10:40:51 »
Günaydin Zahnarzt. Inan hicbir özel bakim yapmiyorum saclara. Yaptigim tek sey, her aksam uyumadan önce kafami, yani saclarimi yikiyorum. Bütün gün disarida, toz, duman, spray, jöle derken, kafa derisi temizlenip solusun...rahatlasin amacim! Okadar. Iyi pazarlar sana.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 12 Ağustos 2018, 13:37:19 »
Ben de ilave birşey yapmayacağım artık Hataylı...Dediğin gibi yatarken yıkamak yeterli diye düşünüyorum...İyi pazarlar Hataylı

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 12 Ağustos 2018, 21:44:52 »
Sonucunuz çok güzel. Hayırlı olsun.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 13 Ağustos 2018, 08:46:50 »
Düşüncelerin için teşekkürler kelman... Fotoğraflarımı hep aynı yerde çekip paylaşımda bulunuyorum ki kıyaslanabilsin... Ancak havanın açık yada kapalı olması bile farklılık yaratıyor; bende daha açık alanlar mevcut; süreç devam ediyor ve kapanacaklar diye bekliyorum... İnşallah hepimiz biran önce istediğimiz saçlara kavuşuruz... İyi günler...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 11 Eylül 2018, 08:23:43 »
7. Ay arkadaşlar; donör ve ekim alanı aşağıdaki gibi... 6.ay ile 7.ay arası pek bir gelişme yok gibi...     iyi günler...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 11 Eylül 2018, 22:46:44 »
Selam Zahnarzt. Senin 6. ve 7. ayin, ön profilden yüklemis oldugun fotolari kiyasladim. Bence gelisme var. Belkide sen kendini, saclarini hergün gördügün icin degisikligi pek farketmiyorsun ama bence arada fark var. Bundan ayri, senin donörünün masallahi var hakkaten... sanki ekilen greftler senin donöründen degil de, komsunun donöründen alinmis gibi :) . Valla rahat enaz iki yada üc ekim cikar bu donörden :) . Hayirli aksamlar.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 11 Eylül 2018, 23:33:02 »
ekiminiz hayirli olsun.. cok cok avantajli bir aciklik, yillardir bosa kel gezmissiniz.Aksilik olmaz ise bu ekim cok konusulur.. guzel olur kanaatindeyim

Bilmiş  :)

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 12 Eylül 2018, 17:13:47 »
Donörün maşallahı var derken Hataylı; yine mi ekim yolları gözüküyor bana 🤯 tepe kısmı düşündürüyor beni Hataylı!!! Bekliyorum bakalım gelişme olacak mı diye... sen işi bitirdin maşallahın var... Allah nazardan saklasın...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 12 Eylül 2018, 17:17:23 »
Dikkat ettiysen Hataylı tepe kısmım basık duruyor; elimle dokunduğumda çok batan saç var... gelişimi 1 yılı bulur diyorlar...senin ikinci ekimin vertex e idi; bir yıl dolmadan toparladı diye biliyorum...Bu 1 yıl yaklaşımı hava mı acaba ne dersin ?!? İyi akşamlar...

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 12 Eylül 2018, 17:18:45 »
Bilmiş  :)

Bizde boş yok..

bundan sonra tahminleri ücretli yapacağım .
Çıkarmı çıkmazmı nasıl olacak diye 6 ay içinizi kemirmeyin, uykularınızı kaçırmayın, 50tl karşılıgında 6 ay sonraki halinizi size söyleyeyim:)

Facebook Twitter Instagram