Gönderen Konu: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft  (Okunma sayısı 45502 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 gref
« Yanıtla #150 : 11 Temmuz 2018, 21:01:06 »
Şükür Hataylı; ne olsun koşturmaca işte... sen nasılsın? Tatilini yaptın enerjini depoladın...
Sagol Zahnarzt, iyiyim cok sükür. Yalniz bizim buradada kosturmaca, tatil yapmis oldugumu bile unuttum neredeyse. Saclarinin görüntüsü cok güzel, hayirli olsun, dahada iyi olacak eminim. Kendine iyi bak.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft
« Yanıtla #151 : 11 Temmuz 2018, 21:18:02 »
ekiminiz hayirli olsun.. cok cok avantajli bir aciklik, yillardir bosa kel gezmissiniz.Aksilik olmaz ise bu ekim cok konusulur.. guzel olur kanaatindeyim

Dediydim zamanında.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 11 Temmuz 2018, 22:16:46 »
Sagol Zahnarzt, iyiyim cok sükür. Yalniz bizim buradada kosturmaca, tatil yapmis oldugumu bile unuttum neredeyse. Saclarinin görüntüsü cok güzel, hayirli olsun, dahada iyi olacak eminim. Kendine iyi bak.
     Bildiğim sizler 4-6 hafta kadar tatil yapıyorsunuz Hataylı... Bu kadar süre dinlendikten sonra tatili değil işleri unutman lazım değil mi 😁😁😁 şaka bi yana Allah güç versin hepimize.... Saçlarımı  bilmiyorum Hataylı bazen olacak gibi bazen olmayacak gibi.... Boşluklar mevcut moral veren yanı o bölgelerde batmalar çok...  senin saçlar bitmiş daha da gelişecektir herhalde.... İyi bak kendine sende... İyi akşamlar ....
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #153 : 11 Temmuz 2018, 22:20:18 »
Dediydim zamanında.
   Selam sloocer; demiştin ama daha tamamlanmadı süreç; yer yer boşluklar  mevcut ama batan saçların olması ümit veriyor... Vertex i merak ediyorum ben açıkçası bir de ilaç kullanımını bırakınca neyle karşılaşacağımı... Bu konuda da fikirlerini paylaşırsan sevinirim sloocer!! İyi akşamlar....

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 11 Temmuz 2018, 22:55:32 »
   Selam sloocer; demiştin ama daha tamamlanmadı süreç; yer yer boşluklar  mevcut ama batan saçların olması ümit veriyor... Vertex i merak ediyorum ben açıkçası bir de ilaç kullanımını bırakınca neyle karşılaşacağımı... Bu konuda da fikirlerini paylaşırsan sevinirim sloocer!! İyi akşamlar....

Dostum sürecin baslayalı 30-40 gün olmus daha bekle  2 aya memnuniyetin artacaktır.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 12 Temmuz 2018, 09:37:28 »
İnşallah sloocer...İnşallah herkes tez zamanda (vakit geçmek bilmese de ) istediği saçlara kavuşur... İyi günler...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 13 Temmuz 2018, 14:24:09 »
     Bildiğim sizler 4-6 hafta kadar tatil yapıyorsunuz Hataylı... Bu kadar süre dinlendikten sonra tatili değil işleri unutman lazım değil mi 😁😁😁 şaka bi yana Allah güç versin hepimize.... Saçlarımı  bilmiyorum Hataylı bazen olacak gibi bazen olmayacak gibi.... Boşluklar mevcut moral veren yanı o bölgelerde batmalar çok...  senin saçlar bitmiş daha da gelişecektir herhalde.... İyi bak kendine sende... İyi akşamlar ....
Dogru söylüyorsun, bizim burada yilda 6 hafta iznimiz var, ama ben hepsini birden kullanmiyorum, bölüstürmüsüm. Ya inan bana, okadar cok takma saclari kafana. Cikan cikacak, cikmayanlar da.... strese girsen bile cikmayacak! Rahat ol, baktin ki, bir yil doldugunda, bazi acik bosluklar var, gidip bir rütus, ufaktan bir takviye... olur biter! Saglik ve huzur yerinde olsun, gerisi halledilir. Hoscakal.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 14 Temmuz 2018, 07:46:01 »
Haklısın Hataylı... sağlıklı huzurlu günlerimiz olsun; hoşçakal...

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 22 Temmuz 2018, 17:37:42 »
Haklısın Hataylı... sağlıklı huzurlu günlerimiz olsun; hoşçakal...

Merhaba hocam

Hayırlı olsun saçınız inşallah istediğiniz sonucu alırsınız. Bir kaç soru sormak istiyorum çünkü doğan bey ilgilendiğim doktorlar arasında.
1) Micro motor mu manuel mi kök alımı yaptı doğan bey?
2) kökleri bizzat kendi mi alıyor? Ekimi bizzat kendi mi yapıyor? Tepe kanal açımını bizzat kendi mi yapıyor? Doktorun bu işleri kendisinin yapıp yapmadığı konusu önemli benim için.
3) Prp uyguladı mı?
4) Uygulama esnasında acı oldu mu?
5) Nerede yapıyor ameyatlarını? Sanırım bahçeşehir civarındaymış...

Yardımcı olursanız çok iyi olur. Malum süreçte karar vermek çok zor bilirsiniz:)Teşekkür ederim.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 23 Temmuz 2018, 08:24:26 »
  Merhaba Akadian...Öncelikle temennilerin için teşekkür ederim; inşallah hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz... Süreç çok yorucu ve sıkıcı...Sabır;sabır;sabır diyorsun hergün...Gelelim sorularına:

# Greft alımı micromotor ile yapılıyor;gözlemlediğim micromotor iyi kullanılırsa manuel alımla arasında çok ciddi bir fark olmadığı...

# Alım işleminin tamamını ekibi yapıyor;ekimin ise bir kısmını kendisi yapıyor Doğan bey...DHI teknik olduğu için kanal açımı yok;tekniğe özel kalemlerle alınan greft direk sahaya yerleştiriliyor...

# PRP uygulanmadı bana;Doğan bey PRP uygulaması yapıyor mu?Bilmiyorum! Ancak bildiğim PRP uygulamasının bilimsel anlamda saç ekimi sonucunda  etkin rol oynadığını gösteren bir case bulunmamakta...

# Uygulama lokal anestezi altında yapılıyor...İğneler biraz acı verebilir;kişinin ağrı eşiğine göre farklı hissedilebilir; sonrasında ağrı,acı duymuyorsun...Sabırla uzanıp bekliyorsun sadece...

# Doğan bey müdahalelerini anlaşmalı olduğu farklı kurumlarda yapabiliyor;dediğin gibi bunlardan birisi de Bahçeşehir’de...Doğan bey ile iletişime geçtiğinde bu konuda yönlendirir diye düşünüyorum...

Süreçte karar vermek zor haklısın...Karar aşamasında kendini tanımalısın Akadian: Greftlerin durumu;ekim yapılacak sahanın boyutları; greft saç kalınlığı gibi unsurları değerlendirmelisin... Bu kriterlerin başarı sonucunda %85-90 gibi yüksek bir oranda etkisi olduğunu düşünüyorum...

Naçizane paylaşmış olduğum düşüncelerimin ve yaşadıklarımın  bir nebze de olsa fikir vermesini dilerim Akadian...İyi günler...
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 09:01:05 Gönderen: Zahnarzt »

drejan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 24 Temmuz 2018, 01:11:26 »
Ekime ne odedin abi

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 24 Temmuz 2018, 09:52:19 »
Ekime ne odedin abi
   Benim yapmış olduğum ödeme sizi yanıltabilir... Bu konuda bildiğim;  Doğan beyin greft sayısını önemsemeksizin o zamanlarda 7500 tl fiyat veriyor olduğu... Kendisi ile telefonla irtibata geçerseniz daha net bilgi alabilirsiniz bu konuda... İyi günler...

Roberto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 24 Temmuz 2018, 18:29:08 »
Hayırlı olsun bence çok güzel ekim olmuş açıklığın çok aşırı olmamasıda avantaj tekrar hayırlı olsun.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 25 Temmuz 2018, 11:18:04 »
Temennilerin için teşekkürler Roberto... Süreç devam ediyor bende; bazen karamsarlığa kapılarak... İnşallah hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz... İyi günler...

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 10 Ağustos 2018, 12:07:18 »
6.ay donör ve ekim alanı aşağıdaki gibi arkadaşlar...Yarın itibariyle kademeli olarak finasterid’i bırakıyorum... Batmalar devam ediyor; yeni çıkışların habercisidir inşallah... Güzel günleriniz olsun...
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2018, 12:14:16 Gönderen: Zahnarzt »

Facebook Twitter Instagram