Gönderen Konu: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft  (Okunma sayısı 45523 defa)

şimşirtarak

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft
« Yanıtla #271 : 08 Nisan 2022, 14:27:43 »
hocam maşallah ekim gayet iyi duruyor, ektirdiğiniz ismi hiç duymamıştım araştırayım biraz.

günlük hayatta attığınnız fotoğraftaan göründüğü kadarıyla ektirmeseymişsiniz bile aslında fark edilen bir durumunuz yokmuş, en azından önden.

tepe kısmı da tamamen kapatırsınız artık bu ekimle. hayırlı olsun.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #272 : 08 Nisan 2022, 16:17:59 »
hocam maşallah ekim gayet iyi duruyor, ektirdiğiniz ismi hiç duymamıştım araştırayım biraz.

günlük hayatta attığınnız fotoğraftaan göründüğü kadarıyla ektirmeseymişsiniz bile aslında fark edilen bir durumunuz yokmuş, en azından önden.

tepe kısmı da tamamen kapatırsınız artık bu ekimle. hayırlı olsun.
İlk ekimde vertexe fazla girilmemişti; ikinci ekimde homojen bir dağılım yapıldı. Hayırlısı bakalım.
Saçların olup olamayacağını tahmin edebiliyoruz; sonrasında korumayı sağlayamıyoruz genellikle.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Siz henüz ekim yaptırmayıp araştırma içerisindesiniz galiba?
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Hakko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #273 : 10 Nisan 2022, 04:26:06 »
2. Ekinde hayirli olsun Zahnarzt. Ilk ekiminin sonucu zaten cok güzeldi. 2. Ekimde tamamlanirsa artik seni kimse tutamaz insaallah. Basarilar diliyorum
  • Ekim Tarihi: 21/22 Mart 2022
  • Ekim Merkezi ismi AHD
  • Greft Miktarı 3000
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Biotin 10.000

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #274 : 10 Nisan 2022, 13:58:10 »
Bakalım hayırlısı hakko...
Saçların olacağını kestirebiliyoruz. Sıkıntı korumak... iki ekim olduğu için ayrıca yaş faktörünü de düşünürsek bu sefer koruyabileceğimi düşünüyorum.
Teşekkür ederim

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #275 : 10 Nisan 2022, 14:20:23 »
Şuan saç konusunda bir bilince sahipsiniz, bu bilinç herkeste yok malesef. O yüzden saçı korumanız için elinden gelen her türlü özeni gösterirsiniz. Süreç sonunda inşallah yüzünüz güler ve ömür boyu bu saç sorununu rafa kaldırırsınız.

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #276 : 10 Nisan 2022, 16:47:47 »
Bende  Dr. Dogan  Turana ekdirdim.1800  er  greft  ucer  defa. Yani  3 ekim  yapdirdim.  Cok  dogal ve SIK  soylemesem  kimse  bilmez  ekim  yapdirdigimi. Aslinda  sac ekdirenler  Dokdurlarin  uzerinde  baski kuruyorlar  bir  defa  olsun  cok  SIK  olsun.  Bu  cok  yanlis  iki  defa ekim  olsun  daha  iyi  bir  is  ciksin  diyen yok.  Ben  3  defa ekdirdim   iyikide  oyle  yapmisim. Seninkide  bir  defada  SIK  olmayacak  bir yil  sonra  ikinci  ekimi  yapdir. DHI  ekimi   dogal  oluyor  tek ekimde  seyrek  kaliyor.  Dr  Dogan  Turan  iyi bir  secim.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #277 : 10 Nisan 2022, 20:42:52 »

DHI tekniğini komplikasyonlardan kaçınma amacıyla tercih ettim. Belli yaş sonrası vertex ekimlerinde de DHI başarı oranının yüksek olduğunu biliyordum.
Ekimin iki aşamalı olduğunu düşünenlerdenim ancak üçüncüsü söz konusu ise şahsen ekimlerden birinde eksik var derim.
Bu benim ikinci ekimim Atakan; greft ve açık alanı değerlendirdiğimde yeterli olacağını düşünüyorum kendi adıma.
Doktor veya merkez önerme konusunda ise kişinin kendisini bilmesi ( greft durumu; açık alan vs...) araştırması ve en doğru teknik ile ekimini yaptırması gerektiğini düşünüyorum.
İyi akşamlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #278 : 10 Nisan 2022, 20:44:57 »
Selam hintell;
Şok dönemi sayabildiğimi saymıştım. 😁 3500 civarı kayıp saç saydım. Galiba %35-40 kaldı gibi...
hayırlı akşamlar

Umarım kalır onlar kardeşim güzel avantaj olur
Global Moderator

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #279 : 10 Nisan 2022, 20:49:41 »
Şuan saç konusunda bir bilince sahipsiniz, bu bilinç herkeste yok malesef. O yüzden saçı korumanız için elinden gelen her türlü özeni gösterirsiniz. Süreç sonunda inşallah yüzünüz güler ve ömür boyu bu saç sorununu rafa kaldırırsınız.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim loess.
Hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz inşallah.
Esasında konu bilinçten ziyade korumak için yapmamız gerekenlerin yan etkilerinden kaçabilmek. Şunu söyleyebilirim: Topikal uygulamaları kesinlikle aksatmayacağım bu sefer. Yaş olarak da DHT etkisinin azalacağını düşünüyorum. Hayırlısı artık.
İyi akşamlar

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #280 : 10 Nisan 2022, 20:53:18 »
Umarım kalır onlar kardeşim güzel avantaj olur
DHI tekniğinin belli yaş sonrası vertex bölgesi için başarı oranının yüksek olduğunu biliyordum Hintell.
 Şoktan kurtulanları buna bağlıyorum. Şu an için duruyorlar 🙏
Ekimin az çok sonucunu tahmin edebiliyoruz.
Araştırdığın gibi kök hücre de korumak adına bize şans verirse çok iyi olur.
Site ve emeklerin için teşekkür de etmek isterim.
İyi akşamlar

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #281 : 10 Nisan 2022, 23:22:26 »
Senin adına iddialı konuşuyorum abi saç sorunun ortalama 1 yıl içerisinde bitecek. Koruma konusunda bence artık çok sert tedavilere başvurmasan bile seni 60,65 lere kadar rahat götürecek saça sahip olacaksın. Sonrası zaten artık yavaş yavaş yaşlılık oluyor, saç pek çok insanın aklına gelmez sanırım artık o yaşlarda :)
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #282 : 11 Nisan 2022, 00:09:20 »
DHI tekniğinin belli yaş sonrası vertex bölgesi için başarı oranının yüksek olduğunu biliyordum Hintell.
 Şoktan kurtulanları buna bağlıyorum. Şu an için duruyorlar 🙏
Ekimin az çok sonucunu tahmin edebiliyoruz.
Araştırdığın gibi kök hücre de korumak adına bize şans verirse çok iyi olur.
Site ve emeklerin için teşekkür de etmek isterim.
İyi akşamlar

Öyle bir durum yok dostum
İşlemi düzgün yapmakla alakası var her ekimde :)
Global Moderator

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #283 : 11 Nisan 2022, 02:10:30 »
Öyle bir durum yok dostum
İşlemi düzgün yapmakla alakası var her ekimde :)
Belki yanlış anlaşıldım hintell; greftlerin bölgede beslenebilmesi ve tutunabilirliği açısından söylememiştim;  esasında aynı düşünüyoruz. Yaşa bağlı özellikle vertexde kalsifikasyon ve doku elastikiyeti kaybı ekimin düzgün yapılabilirliğini zorlaştırıyor. DHI slite göre bu olumsuzluğu bir tık kompanse ediyor. Katılır mısın  ?
İyi geceler

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #284 : 11 Nisan 2022, 02:14:55 »
Senin adına iddialı konuşuyorum abi saç sorunun ortalama 1 yıl içerisinde bitecek. Koruma konusunda bence artık çok sert tedavilere başvurmasan bile seni 60,65 lere kadar rahat götürecek saça sahip olacaksın. Sonrası zaten artık yavaş yavaş yaşlılık oluyor, saç pek çok insanın aklına gelmez sanırım artık o yaşlarda :)
Güzel dileklerin için teşekkür ederim saçlı olma vakti; hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz inşallah...
 Senin gibi düşünüyorum; DHT nin etkisinin bir on sene önceye göre azalacağını biliyorum. Gerçe biliyorum desemde ilk ekimim için 40 yaşı beklemiştim sırf bu nedenle; ancak DHT devam etti. Bu sefer durur umarım.
Söylediğin gibi 60-65 sonrası zaten artık sıra ambalaja geliyor. 😊

Facebook Twitter Instagram