Gönderen Konu: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft  (Okunma sayısı 45525 defa)

toygar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft
« Yanıtla #256 : 31 Mart 2022, 17:03:46 »
2. Ay arkadaşlar. Şok yaklaşık iki hafta önce bitti. Takviyelere devam ediyorum. Sabır ile bekleme dönemi...

Selam,
Yen cikislar icin yaklasik ne kadar beklenir?

• Ekim Tarihi: 17/02/2022
  • Ekim Merkezi ismi Transmed
  • Greft Miktarı 3250
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Solgar 5000mq 1 tablet ,haftada 6gün Bioxcin biotin aqua termal sampuan, 1 gün ketoral sampuan

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #257 : 31 Mart 2022, 18:54:22 »
Selam,
Yen cikislar icin yaklasik ne kadar beklenir?
Selam Toygar
Üçüncü ay kalıp oturmaya başlar. Dördüncü ay çıkışlar başlar beşinci ve altıncı aylarda devam eder. Bazen süreç geriden gelebilir o zaman da iki ay ötelenir. Sonrası saçlar hacim kazanmaya başlar yıl dönümünde de süreç hemen hemen tamamlanır.
Vertex için bir buçuk yılı bulduğu çıkışların geç olduğu söylenir ama ben yedinci; sekizinci aydan sonra çıkış gözlemlemedim incelediğim ekimlerde.
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Sportmen 777

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #258 : 01 Nisan 2022, 13:23:48 »
Selam Toygar
Üçüncü ay kalıp oturmaya başlar. Dördüncü ay çıkışlar başlar beşinci ve altıncı aylarda devam eder. Bazen süreç geriden gelebilir o zaman da iki ay ötelenir. Sonrası saçlar hacim kazanmaya başlar yıl dönümünde de süreç hemen hemen tamamlanır.
Vertex için bir buçuk yılı bulduğu çıkışların geç olduğu söylenir ama ben yedinci; sekizinci aydan sonra çıkış gözlemlemedim incelediğim ekimlerde.
Aynen 8 ayda bu iş biter haklısın.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #259 : 01 Nisan 2022, 20:53:46 »
Hocam sizin branş neydi doktor olarak?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #260 : 01 Nisan 2022, 21:29:12 »
Hocam sizin branş neydi doktor olarak?
Ortognatik cerrahi (çene yüz kompleksini kapsayan cerrahi müdahaleler) ; uzman diş hekimi

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #261 : 01 Nisan 2022, 21:44:32 »
Ortognatik cerrahi (çene yüz kompleksini kapsayan cerrahi müdahaleler) ; uzman diş hekimi
Jawline tarzı şeyler de yapıyorsunuz o vakit öyle mi hocam?
Maşallah her telden var. Çift anadal mı yaptınız hem diş hem çene yüz?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #262 : 01 Nisan 2022, 21:53:20 »
Jawline tarzı şeyler de yapıyorsunuz o vakit öyle mi hocam?
Maşallah her telden var. Çift anadal mı yaptınız hem diş hem çene yüz?
Jawline; botoks uygulaması fraksiyonu; çeşitli branş hekimlerinin seminerler sonucu uygulayabileceği  bir konu 😁
Ortognatik cerrahi için anlaşılabilecek dilden şöyle açıklayayım; Ortodonti ile beraber ağız; diş ve çene cerrahisini içeren bir branş.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #263 : 01 Nisan 2022, 21:55:10 »
Anladım hocam. Gayet güzel.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #264 : 01 Nisan 2022, 21:59:22 »
Zweig; gözlemlediğim kadarıyla okuyan araştıran ve girişken birisin. Çok güzel özellikler maşallahın var.
Nasıl gidiyor benim süreç sence ?

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #265 : 01 Nisan 2022, 22:05:40 »
Bence gayet iyi hocam. 2.ay olmasına rağmen sağlıklı ve sanki erken sonuç verecekmiş gibi.

Forumda nerede diş doktoru varsa cool oluyor. Saçlar yakıyor.

Hintell en ön örnek
mctnky (adamı övmekten ciğerim soldu, benden sıkılmıştır belki :D)
Sen de onlardan biri olacaksın diye düşünüyorum.

İnşallah, hayırlısı bakalım.
Teşekkür ederim.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #266 : 02 Nisan 2022, 09:41:05 »
Teşekkür ederim zweig...
Greft ortalaması 2.2; saçlar kıvırcık bunlar avantaj sağlıyor.
Ekim sonrası kanlanma arttığı içinde birşeyler oluyor kafada; bunu az çok tahmin edebiliyoruz.
Problem; sonrasında saçları korumada; aşağıda ilk ekim sonrası bir foto paylaştım.
Bu fotoğraf sonrası da saçları öyle kendi haline bıraktım.
 Halen nasıl korurum ikinci ekim sonrasını net bir fikrim de yok.
 Sizlerin fikirleri var mı?

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #267 : 02 Nisan 2022, 10:30:39 »
Hocam öncelikle ekiminiz çok kaliteli görünüyor, zaten ilk  ekiminiz de öyle olmuş ve çok güzel bir sonuç almışsınız ikinci ekimde de güzel sonuç alacağınız aşikar.

Fakat sizin durumunuz gerçekten tez konusu olacak nitelikte. İlk ekiminizde de gözlemlediğim kadarıyla aslında saçlarınız gayet güçlü, kalın durumdaymış. Aynı şekilde donör bölgeniz de çok kaliteli. Böyle bir saçın ekimden sonra 3 sene içinde ilk haline dönmesi hem üzücü hem de beni oldukça şaşırttı. Ben de 39 yaşında ilk ekimini yeni yaptırmış biri olarak , herhalde artık bu saatten sonra dökülme çok olmaz havasındaydım. Hele ki sağlam donörden alınan saçlar hayatta dökülmez diyordum ki sizi gördükten sonra ne yapmam lazım endişesi başladı.

Benim merak ettiğim siz ilk ekimden sonra ara sıra da olsa biotin , multivitamin  serumlar vs hiç kullanmadınız mı? Bu 3 sene içerisinde sadece normal şampuanlarla yıkama rutini mi gerçekleştirdiniz? Aslında saçları koruma mevzusu biraz kişiye göre değişiyor sanırım , yani kişinin hormonal hareketliliğinin durumuna göre basit vitamin , biotin ve düzgün şampuan- serumlar ile saçlar sağlıklı kalabilirken bazen de sanırım finasterid gibi benim hiç hazetmediğim ilaçlara mecbur kalıyoruz.

Ben kendi adıma ekim süreci tamamlandıktan sonra öncelikle sürekli olmamak kaydı ile belli aralıklarla biotin , multivitamin takviyelerine ve saçları yıpratmayan düzgün bir şampuanla devam edip saçların durumunu gözlemleyeceğim. Dökülmenin var olması ya da dökülme hızının durumuna göre sanırım ağlaya ağlaya da olsa finasterid kullanmam gerekecek.

Siz de daha önce kullanmışsınız ve sanırım bırakmak zorunda kalmışsınız , şu anda bu konuda görüşleriniz nedir. Tekrar kullanmayı düşünüyor musunuz?

• Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #268 : 02 Nisan 2022, 11:51:04 »
Şok dökülmeden baya saç kalmış gidi duruyor resimlerde dostum sence?
Global Moderator

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #269 : 02 Nisan 2022, 19:38:50 »
Hocam öncelikle ekiminiz çok kaliteli görünüyor, zaten ilk  ekiminiz de öyle olmuş ve çok güzel bir sonuç almışsınız ikinci ekimde de güzel sonuç alacağınız aşikar.

Fakat sizin durumunuz gerçekten tez konusu olacak nitelikte. İlk ekiminizde de gözlemlediğim kadarıyla aslında saçlarınız gayet güçlü, kalın durumdaymış. Aynı şekilde donör bölgeniz de çok kaliteli. Böyle bir saçın ekimden sonra 3 sene içinde ilk haline dönmesi hem üzücü hem de beni oldukça şaşırttı. Ben de 39 yaşında ilk ekimini yeni yaptırmış biri olarak , herhalde artık bu saatten sonra dökülme çok olmaz havasındaydım. Hele ki sağlam donörden alınan saçlar hayatta dökülmez diyordum ki sizi gördükten sonra ne yapmam lazım endişesi başladı.

Benim merak ettiğim siz ilk ekimden sonra ara sıra da olsa biotin , multivitamin  serumlar vs hiç kullanmadınız mı? Bu 3 sene içerisinde sadece normal şampuanlarla yıkama rutini mi gerçekleştirdiniz? Aslında saçları koruma mevzusu biraz kişiye göre değişiyor sanırım , yani kişinin hormonal hareketliliğinin durumuna göre basit vitamin , biotin ve düzgün şampuan- serumlar ile saçlar sağlıklı kalabilirken bazen de sanırım finasterid gibi benim hiç hazetmediğim ilaçlara mecbur kalıyoruz.

Ben kendi adıma ekim süreci tamamlandıktan sonra öncelikle sürekli olmamak kaydı ile belli aralıklarla biotin , multivitamin takviyelerine ve saçları yıpratmayan düzgün bir şampuanla devam edip saçların durumunu gözlemleyeceğim. Dökülmenin var olması ya da dökülme hızının durumuna göre sanırım ağlaya ağlaya da olsa finasterid kullanmam gerekecek.

Siz de daha önce kullanmışsınız ve sanırım bırakmak zorunda kalmışsınız , şu anda bu konuda görüşleriniz nedir. Tekrar kullanmayı düşünüyor musunuz?
Selam Berbatov;
İlk ekimden altı ay sonra tüm takviyeleri bıraktım. Ekilen saçların DHT den etkilenmeyeceğini; kalan saçlarıma ise bu saatten sonra ne kadar vücut DHT üretebilir ki diye düşünüp birşey olmayacağını varsaydım. Ancak ne yazık ki vücudum üretmeye devam etti 🤦🏻♂ Ekim öncesi kalan saçlarımı ekimden iki yıl sonra kaybettim. Esasında uzun saç kullandığım için çevreme ikinci ekimden bahsettiğimde anlamsız buldular. Ne gerek var mantığındaydılar.
 ( bizi ancak biz anlarız azizim)
Saçlarımı gözlemlediğimde ekilen saçların durduğunu ve ilk ekimin çıkış başarısının %85 gibi olduğunu gözlemledim. Yani haklısın donör güçlü ise etkilenmiyor. Ancak saçlarımdan kayıp olduğu zaman diliminde ekilen saçlarımın bakmadığım için tel gibi durduğunu söyleyebilirim. O dönem sadece şampuana dikkat ediyordum. ( prozinc vs)
 Ekim sonrası için haklısın berbatov korumamız gerekiyor. Ben bu ekim sonrası biotin 1000 mg kullanmayı düşünüyorum zaten herhangi bir yan etkisi olmayan bir vitamin ve dermoroller ile evde mezoterapi ayda bir yapmayı düşünüyorum.
 İlk ekimde finas yan etki yapmıştı dördüncü ay gibi bırakmıştım. Şu anda finas alıyorum yanında da L arjinin alıyorum. Birkaç makale görmüştüm finas yanetkisine karşı arjinin diye. şimdilik yan etki görmedim berbatov.
Hayırlı akşamlar...

« Son Düzenleme: 02 Nisan 2022, 19:45:41 Gönderen: Zahnarzt »

Facebook Twitter Instagram