Gönderen Konu: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft  (Okunma sayısı 45507 defa)

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft
« Yanıtla #211 : 24 Şubat 2022, 10:58:02 »
Merhaba arkadaşlar...
 Öncelikle foruma tekrar katılabilmemi sağladığı için forum moderatörlerine teşekkür ederim.
  İlk ekim ve sonrası süreç ayrıca ikinci ekim ve gelişimini gözlemlemek; naçizane bu konuda araştırma yapan arkadaşlar ile tecrübelerimi paylaşmak istedim.
 İlk ekimimden dört yıl geçti. İlk ekimde 6 ay propecia kullandıktan sonra bırakmıştım. İlk 3 yıl herhangi bir problem yoktu saçlarımda ancak sonrasında var olan saçlarımın kaybını gözlemledim.
 SAÇ EKİMİ SONRASI SAÇLARA BAKMAK GEREKTİĞİNİ TECRÜBE ETMİŞ BULUNMAKTAYIM 😔
 Aşağıdaki üst kısımdaki fotoğraf ilk ekim öncesi fotoğrafım; alt kısımdaki ise ikinci ekim öncesi fotoğrafım.
 Saçlarımı gözlemlediğimde ilk ekimimin başarılı olduğunu ve tahmini %80 saç çıkışı olduğunu düşündüm.
Bu yüzden ikinci ekimimimde de Doğan bey beyi tercih ettim. 1-2 Şubat tarihlerinde DHI ile 4000 greft  verteks ve ön sıkılaştırma işlemi yapıldı.
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 24 Şubat 2022, 11:00:05 »
İkinci ekim süreci; ilk ekime göre anastezi harici oldukça kolay geçtiğini söyleyebilirim.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 24 Şubat 2022, 11:03:06 »
Saç ekimi sonrası fotoğraflarım da aşağıdaki gibi arkadaşlar

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 24 Şubat 2022, 11:07:32 »
Kabuk dökme ilk ekime göre daha kolay oldu. Bir hafta sonraki ekim bölgesi ve donör alan aşağıdaki gibi arkadaşlar

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 24 Şubat 2022, 11:13:43 »
Konu başlığımı düzenleyemedim; nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
 Özellikle ilk ekim ve ikinci ekim arasındaki tecrübelerimi paylaşmak istiyorum arkadaşlar...
Bu ekimde destek olarak
-propecia 1 mg
-kerozan
- Arginin 1000mg
-omega 3
Alıyorum.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 24 Şubat 2022, 11:17:55 »
Şuan ekimden yaklaşık 3 hafta geçmiş bulunmakta ve şok dönemi içerisinde  saçlar...
 Aylık olarak değişim fotoğraflarını atmak ve süreç hakkında forumla  beraber yol almak istiyorum.
Hayırlı günler arkadaşlar...

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #217 : 24 Şubat 2022, 12:21:10 »
Sanki ekim saçlarınızdan da bayağı bir kayıp olmuş gibi duruyor.
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 24 Şubat 2022, 12:28:58 »
Selam saçlıolmavakti
Aşağıda sarı çizgilerle oluşturduğum alanlarda saç kaybı olduğunu düşünmüştüm. Finasteridi bıraktığım için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 24 Şubat 2022, 12:30:24 »
Saç ekimi öncesi süreci ve sonrası saçları korumak gerektiğini her zaman söylüyoruz ama bazı bu konuda bilgisi olmayan kişiler aaa ilaçsız sonuç alındı gibi ya da ilaç kullanıcaksak neden ekim yaptırıyoruz gibi konuşan arkadaşlar güzel bir örnek kaldı ki ilk örnek değil 100 lerce var ama araştırmadan konuşup duran insanlara dil tüketmekten de yorolduk umarım insanlar bu konuları örnek alır araştırır doğruyu görür.

Geçmiş olsun
Global Moderator

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 24 Şubat 2022, 12:37:16 »
Teşekkür ederim hintell...
Evet korumak gerektiğini tecrübe etmiş bulunuyorum lakin nasıl yapacağım konusunda hala bir fikrim yok... bu sefer en azından ayda bir dermoroller ve serum gibi uygulamalar yapılabilir mi faydası olur mu ? Bu işin temeli finasterid olduğunu biliyorum ama bu ilaçta da süreklilik doğru mu? Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum hintell?
İlk ekimde yorumlarını zaman içinde yaşamıştım. Bu ekimi de yorumlarsan sevinirim... galiba foruma ulaşmamda seninle iletişime geçtim yardımcı olduğun için tekrar teşekkür ederim.
Sağlıcakla

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #221 : 24 Şubat 2022, 12:37:46 »
Selam saçlıolmavakti
Aşağıda sarı çizgilerle oluşturduğum alanlarda saç kaybı olduğunu düşünmüştüm. Finasteridi bıraktığım için.

Evet hocam işaretlediğiniz alanlardaki ekim harici saçlarınız onlarda kayıp olmuş ama fotoğrafınıza göre sanki genel ciddi bir kayıp var gibi duruyor. Belki fotoğraf açısı ile öyle gelmiş olabilir ama sanki 4 yıl önce ektirmeden ki halinize dönmüşsünüz tekrar. Tekrar geçmiş olsun bu ekim ile beraber saç sorununuz biter inşallah.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 24 Şubat 2022, 12:43:09 »

Evet hocam işaretlediğiniz alanlardaki ekim harici saçlarınız onlarda kayıp olmuş ama fotoğrafınıza göre sanki genel ciddi bir kayıp var gibi duruyor. Belki fotoğraf açısı ile öyle gelmiş olabilir ama sanki 4 yıl önce ektirmeden ki halinize dönmüşsünüz tekrar. Tekrar geçmiş olsun bu ekim ile beraber saç sorununuz biter inşallah.

İlk haline simetrik dönüş gibi oldu haklısın saçlıolmavakti... korumak gerektiğini tecrübe ettim ancak halen nasıl yapabileceğim hakkında fikrim yok!!!
 Temennilerin için teşekkür ederim saçlıolmavakti... hepimizin saç sorunu bitsin inşallah...

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #223 : 24 Şubat 2022, 13:09:57 »

İlk haline simetrik dönüş gibi oldu haklısın saçlıolmavakti... korumak gerektiğini tecrübe ettim ancak halen nasıl yapabileceğim hakkında fikrim yok!!!
 Temennilerin için teşekkür ederim saçlıolmavakti... hepimizin saç sorunu bitsin inşallah...

Bildiğimiz en etkili yol finasterid dutasterid maalesef şuan. Daha önce deneyimlemişsiniz. Bende yeni ektirdim ve maalesef bu ilaçlara en azından yan etki görmeyene ve yeni bir tedavi çıkana kadar bağımlıyız gibi hocam.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #224 : 24 Şubat 2022, 13:11:14 »
Ekimciniz ilk ekiminizi de gerçekleştirdiği için kendisinin görüşü ne oldu saçların dökülmesi ile ilgili acaba?
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Facebook Twitter Instagram