Simdi bir rakam vermek pek dogru olmaz. Yüzdelik birseyler söyleyebilmek icin kafa derisinde, ekimden önce olan greft sayisini, ve ekimden sonra olan greft sayisini belirleyebilmek gerekir ki, saglikli bir oran tespit edelim. Ben sana sadece sunu söyleyebilirim, benim ilk ekimden önce olan saclarimi, ve ikinci ekimden sonra olan saclarimi senin konuna yüklüyorum... ve bana soracak olursan %110 cikmis derim valla. Önlerle, tepe veya vertekse degisik oran olmadan cikti diye görüyorum. Nereye ne ekildiyse cikmis sanki. Senin vertekse 500 greft daha ekilirse, sonuc tatmin edermi, diye soruyorsun. Senin verteksin capini tahminen 8 cm. olarak kabullensek, eder 50cm2. Yani cm2 basina 10´ar greft eklenecek. Bu vertekste var olan saclarin üzerine, cm2 basina 10´ar greft eklenince, haliyle görüntü güzellesecek, dahada tatmin edecektir seni. Baska yerlere ihtiyacin kalmadiysa, kalan yer sadece verteks ise, sor bakalim cm2 basina 15 greft ekleme imkani varmidir diye? Busefer yüzde 20 fire hesaplasan bile, cm2 basina 12 greft garantilemis olursun!! Neyse senin konuna benim fotomu yüklemeye gerek yok. Gir benim ilk sayfaya, ikinci fotoya bak.... ve en son fotolara bak, ne demek istedigimi anlarsin. Hoscakal Zahnarzt