Gönderen Konu: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft  (Okunma sayısı 45498 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Doğan TURAN DHI teknik iki gün 4500 greft
« Yanıtla #180 : 12 Eylül 2018, 20:36:10 »
Donörün maşallahı var derken Hataylı; yine mi ekim yolları gözüküyor bana 🤯 tepe kısmı düşündürüyor beni Hataylı!!! Bekliyorum bakalım gelişme olacak mı diye... sen işi bitirdin maşallahın var... Allah nazardan saklasın...
Aynen, donörün masallahi var derken ekim yollarindan bahsediyorum ama, olayi pozitif görmeni istiyorum dostum. Senin yerinde olmak isteyen birsürü insanlar var " keske donörüm bukadar saglam olsaydi da, 5 ekime bile razi olurdum diyenler var. Sende cok sükür kapasite ve kalite hazir durumda. Simdiki görünüm bile yeter ( olayi distan takib edenler icin ), senin icin yetmeyebilir, cünkü sen ince noktalari bizedn daha iyi ve daha yakindan görüyorsun. Bu sac olayi 12 ay, hatta tam oturmasi icin 15 ayi bile bulabilir, ama iskele artik kabataslak oturmustur. Sendede bendede azicik degisim olacaktir, ama o tepenin hafif basik kaldigi yer, böyle ahim sahim dolmaz, hafiften hacimlesir. Foto 1 ve Foto 2... foto 1 de acikligin önden, tepeden vertekse dogru ayni seyreklikte.... foto 2´ye bak... ayni serleklige, ayni sikligimi ekmisler?? ön siki bir ekim ( beyaz cigi cercevesinde ) tepeden arkaya dogru ( sari cizgi ) cok daha seyrek ekilmis... Yani buna dayanarak diyorum ki, tepelerden olan beklentin, önlere ekilen greftler gibi yüksek olmasin, cünkü mümkün degil! Ben de ikinci ekimimi buyüzden yaptirdim ya!!! Inan ikinci ekim, birincisi gibi zahmetli degil... cünkü birinci ekimden var olan saclarin, ikinci ekimi cok daha güzel kamufle edip, bekleme sürecini negatif etkilemiyor... cünkü 30 gün sonra, sok dökülme yasasan bile, ana saclarin herseyi örtbas ediyor!!

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #181 : 13 Eylül 2018, 08:51:02 »
  Hataylı sana bir soru: ön bölge ile vertex i kıyaslayacak olursan ekimde yüzde kaç ekilen saçlar çıkıyor? Bir oran farkı mevcut diye biliyorum...Sen de durum bu bağlamda nasıl? Ekim sonrası doktora vertex seyrek kalmayacak mı dediğim de sanmıyorum ama kalırsa 500 greft ekeriz demişti... Sence 500 greft görüntüyü anlamlı değiştirir mi ?
  Bu arada  analizin için teşekkürler... İyi bak kendine...
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 13 Eylül 2018, 20:22:04 »
Simdi bir rakam vermek pek dogru olmaz. Yüzdelik birseyler söyleyebilmek icin kafa derisinde, ekimden önce olan greft sayisini, ve ekimden sonra olan greft sayisini belirleyebilmek gerekir ki, saglikli bir oran tespit edelim. Ben sana sadece sunu söyleyebilirim, benim ilk ekimden önce olan saclarimi, ve ikinci ekimden sonra olan saclarimi senin konuna yüklüyorum... ve bana soracak olursan %110 cikmis derim valla. Önlerle, tepe veya vertekse degisik oran olmadan cikti diye görüyorum. Nereye ne ekildiyse cikmis sanki. Senin vertekse 500 greft daha ekilirse, sonuc tatmin edermi, diye soruyorsun. Senin verteksin capini tahminen 8 cm. olarak kabullensek, eder 50cm2. Yani cm2 basina 10´ar greft eklenecek. Bu vertekste var olan saclarin üzerine, cm2 basina 10´ar greft eklenince, haliyle görüntü güzellesecek, dahada tatmin edecektir seni. Baska yerlere ihtiyacin kalmadiysa, kalan yer sadece verteks ise, sor bakalim cm2 basina 15 greft ekleme imkani varmidir diye? Busefer yüzde 20 fire hesaplasan bile, cm2 basina 12 greft garantilemis olursun!! Neyse senin konuna benim fotomu yüklemeye gerek yok. Gir benim ilk sayfaya, ikinci fotoya bak.... ve en son fotolara bak, ne demek istedigimi anlarsin. Hoscakal Zahnarzt

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 17 Eylül 2018, 20:37:35 »
    Dışarıda spontane çekilmiş eski ve yeni fotoğrafları paylaşmak istedim...Direkt saç focuslu fotoğraflara nazaran daha iyi kıyaslama yapılabileceğini gözlemledim... İyi akşamlar arkadaşlar...
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2018, 21:19:29 Gönderen: Zahnarzt »

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 09 Ekim 2018, 09:11:55 »
8. Ay sonuna bir iki gün kaldı... Daha gelişme olacak diye düşünüyorum...İkili,üçlü greftlerin çıkma dönemlerinin başlayacağına inanıyorum 😰 Özellikle vertex bölgesinde sivilcelenmeler elime geliyor...Ekim alanı ve donör saha aşağıdaki gibi... İyi günler arkadaşlar...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 09 Ekim 2018, 11:57:55 »
Selam Zahnarzt. Bence Gayet dogal, ve mükemmel görünüyor. Hayirli olsun!!

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 09 Ekim 2018, 12:02:23 »
Abi daha ne olsun:)

Cidden gayet verimli bir ekim olmuş. Saclar daha oturaklı olacaktır senin kivircik saç avantajında var kapaticilik da iyi duruyor.

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #187 : 09 Ekim 2018, 17:09:24 »
FİNANS NE ZAMAN BIRAKTINIZ VE BIRAKTIGINIZDA NE GİBİ DEĞİŞİKLER OLDU

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 09 Ekim 2018, 17:27:57 »
Teşekkürler Robbie fowliver... Vertex ve tepe de sıkıntılar var bakalım bekliyoruz...Belki revizyon gerekebilir ... İyi akşamlar...
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2018, 21:57:47 Gönderen: Zahnarzt »

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 09 Ekim 2018, 17:29:54 »
Merhaba Sakaryalı... finasterid i 6 ay kullandım... İlacın uzun dönem etkisi meçhul; şu an gözlemlediğim vertex’in toparladığı...İlaç bırakıldıktan 6 ay sonra saçlar eski döngüsüne dönüyor diye biliyorum... İyi akşamlar...
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2018, 21:57:18 Gönderen: Zahnarzt »

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #190 : 09 Ekim 2018, 17:31:57 »
Selam Hataylı...Elime  çok sivilceler geliyor daha gelişecektir diye umut ediyorum... Vertex bölgesi batmalar ve sivilceler keza mevcut... Sence gelişecek mi daha?! ... Hala revizyon gerekir diye mi düşünüyorsun yoksa 🤨 İyi akşamlar...
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2018, 21:59:26 Gönderen: Zahnarzt »

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 14 Ekim 2018, 13:41:57 »
Selamlar Zahnarzt. Herkesin dedigi gibi daha 12. aya kadar gelismeler olacaktir da, benden söylemesi, bundan sonra, hali sahanin dokusu gibi böyle kapatmaz kafayi cikacak olanlar. Simdi 8. aydan 12. aya kadar olan gelisme, saclarinida uzatacagindan dolayi, gözümüze " oooo bayagi bir gelisme olmus" gibi görünsede (eee olacak tabi, saclar 4 ay icinde uzamis tabi ), gelisip gelismedigini, veya verim alip almadigini, ancak, saclarini 15 numaraya vur, neyin nerede ciktigini, veya cikmadigini görürsün. Ben saclarimi 9 ay boyunca, yanlari+arka tarafi kisalttim, üstleri uzatmistim. 3 hafta önce üstleri 18 numaraya vurdum. Ekimden önceki haliyle, simdiki hali arasinda fark var kesinlikle, ama bi 3000 greft daha eklerim yani :)

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : 15 Ekim 2018, 16:33:26 »
Ciddi misin Hataylı?!? Bi 3000 daha mı ektireceksin?!? Ben revizyon olacağımı düşünüyorum bir yılın sonunda o da herhalde maksimum 1000 grefte tekabül eder tahminim...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #193 : 18 Ekim 2018, 11:58:08 »
Selam Zahnarzt. Yani ektirecegimden degil de, lafin gelisi 3000 greft daha ektirebilirim dedim. Insanoglu ac gözlüdür derler ya... oldumu, daha da iyisi olsun ister. Ben cok memnunum... ama ileride neler olur bilemeyiz??!!

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #194 : 10 Kasım 2018, 12:12:10 »
9.ay arkadaşlar... donör ve ekim alanı aşağıdaki gibi... Vertex bölgesi sivilceli ve batmalı; bu bölge için çıkışların devam ettiğini gözlemliyorum...Umarım bir revizyon ihtiyacım olmaz bu bölge için... İyi günler...

Facebook Twitter Instagram