Gönderen Konu: HLC 3500 Greft Saç Ekimi  (Okunma sayısı 36305 defa)

balerion

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
HLC 3500 Greft Saç Ekimi
« : 16 Ocak 2016, 11:35:39 »
İlk resim 2 veya 3. Gün diğer resimler 10. Güne aittir bütün kabukları 10. Gün dusta tatlı sert masaj yaparak döktüm kabuklarla dökülen saç telleri oldu ama sanırım bu durum normalmiş önemli olan köklerin tutunmasıymıs 10. Gündede hepsi tutunmus olması gerekiyormus bu forumdan faydalanmıs biri olarak bende baskarına fayda sağlamak amaçlı süreci forumda paylaşma kararı aldım.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3500 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2016, 12:02:25 »
Geçmiş olsun. Ekim öncesi fotolarınızıda koyarsanız daha iyiolur. Ekim zannedersem ön hat ve çevre şakalara doğru ekim yapılmış Ekimin sıklığı çok çok iyi bence. SAç ekim yönleride gayet güzel zaten saçlarınız kalın ve siyah telli şuan bile mevcut saçlarınızla ayırmak gerçekten zor. Güzel ekim olmuş. Fiyat ne ödediniz ? Birde ekim öncesi fotolarınızı da koyarsanız iyi olur.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2016, 12:04:08 »
Birde HLC diğer ekim yerlerine göre saçı 0 numaraya vurmuyor biraz uzunken ekiyor bu görüntü birazda ondan öyle görünüyor. Orta kısımda saçlarınız varmış zannedersem ama orayada ekim yapılmış gibi duuruyor.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2016, 12:30:57 »
HLC, harbiden bu işte fark yaratmaya başladı, şuan ki görüntü muazzam..Koray Erdoğan'ın ardından 2. sıraya yükselecek gibi duruyor ekim merkezi olarak.

Acaba ekimde kanlı bir işlem yapmak saçların beslenmesi ve tutunması için şart mı diye düşünürken, HLC ekimlerinde tam tersi kanlanma pek yok..Demekki kanla bir ilgisi yok..

Hayırlı olsun sizin için, ekim öncesi fotoğraflarınızı da bekliyoruz.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

balerion

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2016, 12:55:34 »
Saçlarım bi anda döküldüğü seyrek halinin pek resmi yok yanlarım dökülmüştü ortalar seyrekti attıgım resimde görüldüğünden baya bi seyrekti orta kısımda

balerion

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2016, 13:00:29 »
Buda ekim oncesi trastan sonra bunları bulabildim

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2016, 13:03:16 »
Buda ekim oncesi trastan sonra bunları bulabildim

Hocam saclari 1 numarami yapiyolar 0 mi ? Kac gun surdu senin ekimin hangi doktor girdi fiyat ne verdin ? Sana ektikleri gun baska ekimde varmiydi merkezde ?

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Ocak 2016, 13:10:11 »
Benim sacları 0 a kesmişlerdi. Lakin Hlc öyle yapmıyor sanki 1 ve 2 numara çünkü saclar şuan bile uzun. Ekim muazzam harbi yanı bu kadar olur sacların yönü sıklığı herşeyi bence cok güzel olacak. 2. Ekime ihtiyacım olursa bu Koray olmaz Hlc olur artık eminim

balerion

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Ocak 2016, 13:10:51 »
Ekim ve alımı dr. Kaan bey son gün sadece ekimi dr. Akif bey girmişti sanırım ismini tam hatırlayamadım 3 gün sürdü ben yılbaşından önce konusup anlastım greft bası 1,5 euro ödedim yılbasından sonra zam gelmiş sanırım. Saçlar 0 dan birazcık uzun oluyo heralde pek dikkat etmedim ekim öncesi trastan sonra resim yolladım yukarda
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 13:12:44 Gönderen: balerion »

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Ocak 2016, 13:12:52 »
ekilenler çıkarsa ki hlc nin ektiklerinin büyük çoğunluğu çıktı, çok güzel olacak..ön çizgi özellikle kafa yapınla çok iyi uyum sağlamış..

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 16 Ocak 2016, 13:15:33 »
Ekim ve alımı dr. Kaan bey son gün sadece ekimi dr. Akif bey girmişti sanırım ismini tam hatırlayamadım 3 gün sürdü ben yılbaşından önce konusup anlastım greft bası 1,5 euro ödedim yılbasından sonra zam gelmiş sanırım. Saçlar 0 dan birazcık uzun oluyo heralde pek dikkat etmedim ekim öncesi trastan sonra resim yolladım yukarda

Neden hep ayni doktor girmiyorki ? Herkesin el ayari farkli degilmi ?

balerion

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Ocak 2016, 13:17:53 »
Ben  özellikle bi hoca istemedim şansıma Kaan hoca denk geldi ben kendısındende ekibindende cok memnum kaldım süreç boyunca.

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 16 Ocak 2016, 13:19:37 »
Ben  özellikle bi hoca istemedim şansıma Kaan hoca denk geldi ben kendısındende ekibindende cok memnum kaldım süreç boyunca.
Hangi hocayo istersiniz diye soruyolarmi ? 1 gun baska 1 gun baska doktor gelirse herkesin elinin ayari farkli saclar karmakarisik olmazmi kafamk cok karistiriyor bu ?

balerion

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Ocak 2016, 13:22:22 »
Görüşmede ben herhangi bi hocayı ıstemedm onlarda sormadı suan benım sacımda bı farklılk göremiyorum ben açıkcası sade son gun ekimi başka hoca gerçekleştirdi 550 greft ekti diğer hoca

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2016, 13:24:44 »
Görüşmede ben herhangi bi hocayı ıstemedm onlarda sormadı suan benım sacımda bı farklılk göremiyorum ben açıkcası sade son gun ekimi başka hoca gerçekleştirdi 550 greft ekti diğer hoca

Kac tane ekip var hlc de ? Butun ekipler ayniysa neden daha once bir ekip 1.5 euro diger ekip 2.5 euroydu ozaman ? Ozaman herkes pahali olan ekipte ektirmek ister suanda fiyatlar sonucta ayniysa ?

Facebook Twitter Instagram