Gönderen Konu: Operasyon sonrası ağrılar ne zaman geçer?  (Okunma sayısı 2979 defa)

Bakteri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Operasyon sonrası ağrılar ne zaman geçer?
« : 12 Şubat 2018, 23:07:17 »
6. Günümü doldurmama rağmen özellikle donör bölgesinde insanı uyutmayacak kadar ağrılarım var. Sanki hâla anestezi iğnesi yapıyorlarmış gibi çılgınca ağrılar yaşıyorum.
Neredeyse ektirdiğime pişman olacak duruma geldim. Kişiye göre ağrılar farklılık gösterebilirmiş. En kötü durumda olan benim herhalde onlarca ağrı kesiciyle duruyorum. Konu hakkımda tecrübeli arkadaşlar varsa bu durum kaç gün daha devam edecek?????

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Operasyon sonrası ağrılar ne zaman geçer?
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2018, 15:31:05 »
Apranax fort agrı  kesıcı alabılırsin agrılarını keser donör alımdandan sonra çok rahatsız edici şekilde sızlar çaresi güçlü bir agrı kesici bi kaç güne geçmiş olur
Global Moderator

Bakteri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2018, 15:42:06 »
Arveles yazmışlardı bir kutu bitirdim. Bir kaç gün daha devam edecek diyorsanız apranax da alayım bari. Tşk

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2018, 16:49:21 »
Arveles yazmışlardı bir kutu bitirdim. Bir kaç gün daha devam edecek diyorsanız apranax da alayım bari. Tşk

Devam edermi bilemem agrı varsa genelde aksamları agrıyor ona göre al arveles kesmez .bosuna cekmıssın bu agrıları fort alsaydın rahat ederdin.
Global Moderator

Bakteri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2018, 13:32:31 »

Devam edermi bilemem agrı varsa genelde aksamları agrıyor ona göre al arveles kesmez .bosuna cekmıssın bu agrıları fort alsaydın rahat ederdin.
Apranax aldım o bile dindirmeye tam olarak yetmiyordu. Resmen uyku haram olmuştu. Bugün 10. Günüm ve çok şükür şiddetli ağrılar yerini ara sıra iğne batmaları gibi sızılara bıraktı. Kişiden kişiye değişirmi bilemem ama açtığım başlığın cevabını kendim vermiş oldum. Yani o müthiş ağrılar tam 10 gün sürüyor.

Uğur ERDURAN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2018, 04:44:44 »
Beyler Selamün aleykum gece 04: 30 ben uykudan agriyla uyaniyorum. Ne menem bir seydir bu agri yanma batma hissi. 9. Gün oldu ekim yapilali ve 4. Gun basladi. Günde 4 tane agri kesici arveles ve parol  6 saat arayla iciyorum anca kesiyor. Bakteri kardes senin durum ne oldu en son gectimi agrilrin.

siyah34

• 3900 greft (hıberbarık tedavili) yas37
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2018, 03:10:13 »
Arkadaşlar merhaba aynı durum bende de var 4.gun itibari ile başladı ağrılar. 7 gundeyim hala devam ediyor. Operasyondan pişman edecek duruma geldi bu ağrı lar. Ağrı kesicilerle  ayaktayim. İnsAllah geçecek.
siyah34

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2018, 03:58:43 »
Geçer biraz daha sabret. Bazı kişiler de bu evre daha rahat geçerken, bazılarında daha ağrılı. Birkaç güne ağrı sızı iyice azalır.
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram