Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 17
Öncelıkle mınoksili yavas yavas azaltarak kesiniz saçlarınız çok incelmis dinasterid kullanıp var olan saçlarınızı toparlayabılırsınız 6/7 ay sonrada güzel bir ekimle bu sorundan kurtulunur forumu iyi araştırın yukarıda saydığınız merkezlerin ekimleri süreçleri mevcut iletişime geçip bilgi alınız.. ön cizgi düzenlemesi orta bölge ve tepe bölgesi sıklaştırma ortalama 110cm2 bir alan mevcut 5000 bin greft gerekli bence.
saç ilaçlarının hepsi bir omurluktur kendi saçın haric dnoru guclendirceksen ekimden 6 ay onc finasterid kullanabilirsin donoru kalınlaştırır saç ordan kalın alınır ilacı bıraksanda onde kalın yasamaya devam eder ama kendi dhtde etkilenen saçların gene dokulur ilacı bırakınca o kafa bende olsa finasteride baslar geri kalanını aralara ii girmeyi bilen yerde ektirirdim tabi yan etkileri goze alıyorsan
Reis donör güzel bana kalırsa fotoları inceledim dikkatimi çeken ne olduda bu hale geldi bu saçlar bnmde yaş 23bende döktüm haliyle 3 sene içerisinde snn o önceki fotono baktm tuhaf oldum
Yaşın genç ama saçların Norwood 5'e gitmeyi garantilemiş. Sıkı ön çizgiyi aklından çıkar, greftlerini ziyan etme. Gittiği yere kadar finasteride ile idare et. Sonrasında Norwood 3 seviyesinin önüne ekim yaptırma.