Gönderen Konu: Saçlarım ekime uygun mu?  (Okunma sayısı 301 defa)

whasilli

• Yeni üye
  • *
Saçlarım ekime uygun mu?
« : 06 Şubat 2025, 14:59:51 »
Merhaba arkadaşlar,
  32 yaşındayım 20lerin başlarında bir anda saçlarımın eksilmeye başladığını fark ettim ama o kadar umursamadım. Şimdiye kadar saçlarım için bitkisel ya da kimyasal herhangi bir uygulama denemedim. Sanırım yavaştan orta yaş sendromuna girdiğim için biraz kendime yatırım yapma yaşlanmanın etkilerini yavaşlatma isteği uyandı içinde :D
  Aklıma takılan en büyük sorun sonrasında kullanılan ilaçların yan etkileri. Testesteron baskılayıcı vs. yan etkisi olan şeyler kullanmak istemiyorum. Dış görünüşümden daha fazla değer verdiğim işlevler var :D Bütçe olarak problemim yok diyebilirim. Fotoğraflara bakıp saçlarım ekime uygun mudur, ilaç meselesi olmadan olur mu ve önerdiğiniz ekim merkezi var mı yorumlarsanız çok sevinirim.

ANKARALI0671

• Full Member
Ynt: Saçlarım ekime uygun mu?
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2025, 16:37:45 »
EVET MEVCUT DURUMUNUZ EKİM OLUR ÖN SAÇ ÇİZGİNİZİN BOZULMAMASI DA SİZİN İÇİN AVANTAJ
  • Ekim Tarihi: 28.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi LİFE HAİR ŞAHİN ÇELİK
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

whasilli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2025, 23:34:04 »
EVET MEVCUT DURUMUNUZ EKİM OLUR ÖN SAÇ ÇİZGİNİZİN BOZULMAMASI DA SİZİN İÇİN AVANTAJ

Şahin beyin hizmetinden memnun kaldiniz mı?

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2025, 00:04:59 »
Dökülme durumunuz çok agresif değil bencede dht baskılayıcı herhangi bir antiandrojen kullanmanız bulunduğunuz yaş itibarı ile çok mantıklı değil aslında basit tedaviler ile saçlarınızı koruyabilirdiniz ama biraz ihmal etmişsiniz anlaşılan şimdiden sonra xpecia kullanın en azından ve saç masajı şiddetle öneririm .
Şu durumda saç ekiminden başkada bir çareniz yok malesef yalnız saçlarınız ince telli benim size tavsiyem sadece ön tarafa yoğunlaşarak yapılacak bir ekimi benimseyin verteksi şimdiden önemsemeyin .Çok kolay bir ekim değil çoğu  ekim merkezi sizde başarılı olamaz bence.

ANKARALI0671

• Full Member
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2025, 12:24:34 »
Şahin beyin hizmetinden memnun kaldiniz mı?
HENÜZ 70. GÜNDEYİM BENDE MEMNUN OLUP OLMADIĞIMI 6.AYDAN SONRA SÖYLEYEBİLİRİM SONUCA GÖRE FAKAT GİDİŞAT İYİ GİBİ
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

whasilli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2025, 12:44:04 »
HENÜZ 70. GÜNDEYİM BENDE MEMNUN OLUP OLMADIĞIMI 6.AYDAN SONRA SÖYLEYEBİLİRİM SONUCA GÖRE FAKAT GİDİŞAT İYİ GİBİ

Anladım teşekkürler cevap için

ANKARALI0671

• Full Member
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2025, 12:54:23 »
SAÇ AÇIKLIĞINIZ ÇOK FAZLA YOK MADDİ DURUMUNUZU BİLEMİYORUM AMA ASMED ÖNERİRDİM BU KÜÇÜK AÇIKLIK İÇİN
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

whasilli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2025, 13:04:38 »
Dökülme durumunuz çok agresif değil bencede dht baskılayıcı herhangi bir antiandrojen kullanmanız bulunduğunuz yaş itibarı ile çok mantıklı değil aslında basit tedaviler ile saçlarınızı koruyabilirdiniz ama biraz ihmal etmişsiniz anlaşılan şimdiden sonra xpecia kullanın en azından ve saç masajı şiddetle öneririm .
Şu durumda saç ekiminden başkada bir çareniz yok malesef yalnız saçlarınız ince telli benim size tavsiyem sadece ön tarafa yoğunlaşarak yapılacak bir ekimi benimseyin verteksi şimdiden önemsemeyin .Çok kolay bir ekim değil çoğu  ekim merkezi sizde başarılı olamaz bence.
Vortexten pek beklentim yok. Karşıdan bakınca kel görünmemek yeterli. Saç masajını araştıracağım teşekkürler

whasilli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2025, 15:59:20 »
SAÇ AÇIKLIĞINIZ ÇOK FAZLA YOK MADDİ DURUMUNUZU BİLEMİYORUM AMA ASMED ÖNERİRDİM BU KÜÇÜK AÇIKLIK İÇİN
Asmed ile iletişime geçtim ama fiyat hakkaten uçuk geldi. Bütçe ayırsam bile bu paraya değer mi bilemedim.

Fiyatlarımız vakanızın durumuna ve seçeceğiniz opsiyona göre aşağıdaki gibidir.
- C opsiyon (Dilek Çakır) graft başı 1,5 euro
- B opsiyon (Dr.Koray Erdoğan) graft başı 2 euro
- ⁠A opsiyon (Dr. Koray Erdoğan) graft başı 3 euro

ANKARALI0671

• Full Member
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2025, 16:04:48 »
Asmed ile iletişime geçtim ama fiyat hakkaten uçuk geldi. Bütçe ayırsam bile bu paraya değer mi bilemedim.

Fiyatlarımız vakanızın durumuna ve seçeceğiniz opsiyona göre aşağıdaki gibidir.
- C opsiyon (Dilek Çakır) graft başı 1,5 euro
- B opsiyon (Dr.Koray Erdoğan) graft başı 2 euro
- ⁠A opsiyon (Dr. Koray Erdoğan) graft başı 3 euro
BEKİR BEK DE ÇOK GÜZEL EKİM YAPIYOR ONUN FİYATLARI NEDİR BİLEMİYORUM AÇIKLIK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN KALİTELİ BİR YER DÜŞÜNMÜŞTÜM
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

whasilli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2025, 18:20:26 »
BEKİR BEK DE ÇOK GÜZEL EKİM YAPIYOR ONUN FİYATLARI NEDİR BİLEMİYORUM AÇIKLIK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN KALİTELİ BİR YER DÜŞÜNMÜŞTÜM

Bekir bek ve asuman haire de soruyorum bakalım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2025, 19:17:09 »
asuman daha başarılı
saçların saç ekimine uygun dostum

hakan klinik de bakabilirsin onlarda gayet başarılı
Global Moderator

CanPolat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2025, 19:54:26 »
Dilek Çakır ve Koray Erdoğana sakın bulaşma kardeşim. Adamlardaki havaya bak greft başı euro çalışıyorlar. Bu resmen şımarıklıktır. Parayı önplana alan merkezlere sakın bulaşma. Uygun fiyata iyi iş çıkaran bir sürü ekim merkezi var.

Örneğin büşra can ekim merkezini araştır. İşcilikleri ilgi alakaları mükemmell.

whasilli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2025, 15:34:05 »
Dilek Çakır ve Koray Erdoğana sakın bulaşma kardeşim. Adamlardaki havaya bak greft başı euro çalışıyorlar. Bu resmen şımarıklıktır. Parayı önplana alan merkezlere sakın bulaşma. Uygun fiyata iyi iş çıkaran bir sürü ekim merkezi var.

Örneğin büşra can ekim merkezini araştır. İşcilikleri ilgi alakaları mükemmell.
Evet örneğin 4000 greftlik bir ekim dusunuldugunde inanilmaz fiyatlar ortaya çıkıyor. Aradaki farkın kalite/hizmet farklı olarak döneceği  hiç gerçekçi gelmiyor.

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Şubat 2025, 02:29:32 »
Astronomik rakamlar bunlar Medeks I arastir  dostum  sabit fiyat çalışıyorlar

Facebook Twitter Instagram