Merhabalar uzunca bir süre düşündükten sonra iyi iş çıkardıklarını düşündüğüm Şahin Çelik Life Hair de karar kıldım.
29.01.2025 Çarşamba sabah 08.30 gibi başlayan işlem 16.30 gibi sona erdi. Ön çizgiyi Şahin Bey kendisi planladı. Böyle olsa daha iyi olmaz mı desem de doğal halimin bu şekilde olduğunu belirtti. Eski fotoğraflarımı göstermemiştim ona rağmen aynı çizgiyi çizdi.
Lokal anesteziyi Şahin Bey kendisi yapıyor. Nerdeyse hiç acı hissetmedim ama acı eşiğim yüksektir.
Alımı Ayyüce hanım yaptı. Tecrübeli olduğu belliydi. Daha önce de İstanbul da çalışmış. Burda paylaşılan fotoğraflarda da donör alanları gayet güzeldi. Öğleye kadar sürdü nerdeyse.
Kanal alımını Şahin Bey kendisi yaptı. Sanırım bu işlem de 1.5 - 2 saat falan sürdü. Konuşmanın da yasak olduğu bu bölüm sanırım en sıkıcı andı

Ekim işleminde 3 kişi vardı. Buket, Zeynep ve Elif hanım. Gayet samimi ve ilgililerdi. Muhabbetleri ile süreci bitirdik. Bu bölümde de sona doğru biraz zorlandım. Hep aynı pozisyon yordu bel ve boyun ağrısı yaptı.
Sadece 15 dakika falan yemek molası verdik. Bir kez de lavabo için durduk. Başımda beklemeleri bile ne kadar ilgili olduklarını gösterdiler.
Ekim süresince Ergin Bey de sürekli kontrole geldi. İşlem bittikten sonra da Ergin Bey tek tek anlattı yapılacakları. 2 gün sonrası ilk yıkamaya çağırdılar.
Umarım ekim başarılı geçer, benim gibi kararsız arkadaşlara yardımcı olmak için süreci paylaşacağım.
Tüm ekibe teşekkür ederim.