Gönderen Konu: 5000 GREFT ARENAMED  (Okunma sayısı 56157 defa)

Serdar38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5000 GREFT ARENAMED
« Yanıtla #30 : 10 Mart 2018, 17:04:34 »
Hocam kendi varolan saclarinizin durumu nedir cikti mi? Ekim yaparken zarar mi verildi bende 18 ocakta ekim yaptirfim daha fazla sacli alana eski saclarimin neredryse cogu cikti

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 10 Mart 2018, 17:37:09 »
Ekim yapılırken zarar verildiğine pek inanmıyorum
Ama şok dökülmeyle beraber ekilen bölgedeki kan akışının zayıflamasından dolayı kendi saçlarımının da bir kısmının döküldüğünü düşünüyorum.

Var olan saçlara zarar verilmesi için özel çaba sarfetmeleri gerekli. Saç ekiminden dolayı "ekim bölgesinde" olan saçım da gitti deneyimi pek duymadım.

Senin ekimin güzel duruyor inşaallah en iyi sonucu alırsın

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 10 Mart 2018, 17:45:56 »
Ekim yapılırken zarar verildiğine pek inanmıyorum
Ama şok dökülmeyle beraber ekilen bölgedeki kan akışının zayıflamasından dolayı kendi saçlarımının da bir kısmının döküldüğünü düşünüyorum.

Var olan saçlara zarar verilmesi için özel çaba sarfetmeleri gerekli. Saç ekiminden dolayı "ekim bölgesinde" olan saçım da gitti deneyimi pek duymadım.

Senin ekimin güzel duruyor inşaallah en iyi sonucu alırsın

Olay zaten şok dökülmeden ibaret. Ekim bölgesi ve çevresinde minyatür saçlar varsa ve şok dökülme yaşanırsa bu güçsüz saçlar dökülüp bir daha çıkamayabiliyor. Kısacası o saçların daha 2 yıllık ömürleri daha varsa bile yaşanan travma nedeniyle milatlarını erken tamamlamış oluyorlar. Konu bu.

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 12 Mart 2018, 21:16:29 »
Bugün saçımı ilk kez kestirdim 52 gün sonunda papaz modundan kurtuldum
Bir çekincem de donör konusunda saçı kısaltınca sorun olup olmayacağıydı. O konu da beklediğimden iyi çıktı. Minoxil ve saç bakımında kullandığım yağlar etkisini göstermiş gibi geldi.

Artık donör korkusunu aştım ve Üst bölgeye odaklandım. Sonuç ne olacak göreceğiz.
Sorum ise şu seneye vertexe  ve sonuca göre tepeye sıklaştırma yapmak istiyorum. Kesinlikle bu işlemi de Koray hocaya yaptırmak istiyorum. Acaba hoca bu işe girer mi?  Hintell senin ekimde ikinciydi acaba benim donör bu iş için yeterli olur mu?
« Son Düzenleme: 13 Mart 2018, 02:26:24 Gönderen: Talion »

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 20 Mart 2018, 13:58:43 »
Bu gün 60. gün

Donör konusunda korkum iyica azaldı. Şu anda kabul edilebilir durumda.

Ancak ekilen yerler konusunda herhangi bir kıpırdanma yok zaten beklemiyorum da umudum 90.gün çıkışlar başlar da emekler boşa gitmez.

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 26 Mart 2018, 23:18:00 »
66. Gün

Donör ve ekilen yerler.
Çıkışlar başlamadı ama dipten sabit siyah noktalar var.

Donör sıkıntısından kurtuldum ama bu bekleme işi gerçekten sabrı zorluyor...
« Son Düzenleme: 27 Mart 2018, 00:17:59 Gönderen: Talion »

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 08 Nisan 2018, 02:16:32 »
78.Gün
Yavaş yavaş çıkışları fark ediyorum. Nedense sitedeki foto paylaşımlarının çoğunun ters ışıkta ve kendini tatmin etmeye yönelik olduğunu görüyorum.
Halbuki flashlı ya da gün ışığında ters ışığa denk gelmeden yapılan paylaşımlar ancak faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Donör kısmını özellikle paylaştım. Ekim yaptırdığım yer donör konusunda bu sitede pek iyi bir sicile sahip değil. Ama ben de manuel alımlar gibi olmasa da micromotorla alan diğer ekim merkezlerinden daha da kötü değil.

Hatta ilk paylaşımlarımda "donöre tecavüz" gibi haddi ve maksatını aşan yorumlar yapanlar da olmuştu.
Arkadaşlara tavsiyem kimseye bu tarz yorumlarda bulunulmaması. Zor bir süreç olduğu ve insanların piskolojisini de düşünerek yorum yapılmalı.

Bundan sonra 90. ardından 120. gün ve 150. gün şeklinde aylık fotolar paylaşmayı düşünüyorum.
Paylaşımlarımdaki amacım sadece başka insanların faydalanması.
Benim için de güzel bir anı defteri oldu burası  :)

bigboss_3x

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 09 Nisan 2018, 04:56:23 »
Donor için endiselenme benimkisi 120-150 arası kendine geldi. Bu herifler ağır katil Allah korumuş

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 09 Nisan 2018, 13:08:36 »
Şu an için endişem artık donör değil daha çok ekilenlerin çıkması. Donör konusunda benim hiç saç kıran durumum olmadı. Ama sitede ne donörler gördük.

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 16 Nisan 2018, 00:04:05 »
85. Gün

Genelde 90.günden sonra çıkışlar başlar yorumu oluyor. Şu anda çıkışlar var ama tabi sayı olarak çok az.

Acaba çıkmaz mı sorusu da herkes gibi benim de aklımda

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 25 Nisan 2018, 14:45:54 »
95. gün

Saç çıkışları tek tek sayılabilecek seviyede
Şokla giden kendi saçlarım bile yeni yeni geliyor.

Ekim Öncesi Solda 95.gün sağda. Donörün en sıkıntılı kısmı da full gün ışığı altında paylaşmak istedim.
Çıkışlar için erken mi daha iyi bir görüntü olması gerekiyrdu. Tecrübeli arkadaşlar fikir verirse sevinirim

ozi3838

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 25 Nisan 2018, 18:10:18 »
Geçmiş olsun öncelikle 100 den sonra haftadan haftaya değişikliği görmeye başlarsınız hocam bende aynı merkezde ektirdim genelde zaten ektikleri çıkıyor donör sorunu yaşanıyor ki baya baya hemde ama onuda yavaş yavaş aşıyolar sanırım şuan gidişat gayet normal

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 25 Nisan 2018, 18:24:29 »
hayırlı olsun ekiminiz arenamed genelde herkese aynı ön çizgiyi yapıyor sizinki farklı olmuş. Donör konusunda size katılmıyorum hala kötü durumda . Çıkışlar 2 ay içinde hızlanacaktır sonucu takipteyiz. Birde toplanan greftler genelde sıralı dizildiğinden sayması kolaydır siz saydınız mı 5000 greft var mıydı ? arenamed firmasında ekim nasıl oluyor Serkan bey katılıyor mu ? Doktor olan biri ekime giriyor mu aktif olarak çalışıyor mu bilgi verir misiniz , ekimden sonra ilgileniliyor mu
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 25 Nisan 2018, 23:03:34 »
Geçmiş olsun öncelikle 100 den sonra haftadan haftaya değişikliği görmeye başlarsınız hocam bende aynı merkezde ektirdim genelde zaten ektikleri çıkıyor donör sorunu yaşanıyor ki baya baya hemde ama onuda yavaş yavaş aşıyolar sanırım şuan gidişat gayet normal

İnşallah 100’den sonra hızlanır ozi. Bu kadar emeğe değer.

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 25 Nisan 2018, 23:13:01 »
hayırlı olsun ekiminiz arenamed genelde herkese aynı ön çizgiyi yapıyor sizinki farklı olmuş. Donör konusunda size katılmıyorum hala kötü durumda . Çıkışlar 2 ay içinde hızlanacaktır sonucu takipteyiz. Birde toplanan greftler genelde sıralı dizildiğinden sayması kolaydır siz saydınız mı 5000 greft var mıydı ? arenamed firmasında ekim nasıl oluyor Serkan bey katılıyor mu ? Doktor olan biri ekime giriyor mu aktif olarak çalışıyor mu bilgi verir misiniz , ekimden sonra ilgileniliyor mu

Nofear ön çizgiyi beğenmişsindir diye umuyorum:). Hemen önce paylaştığım foto ekim öncesi ve 95. Gün. Benim saç dökülmem nadir görülür tarzdaydı. Ön çizgideki saçlarım dökülmedi. Yani arenamed bana önçizgi çizmedi. Çizginin gerisine sıklaştırma yaptı.
Donör bana göre  arenamede göre iyi durumda micromotora göre normal manıel alıma göre ise kötü durumda. Arenamedde ilgi alaka İyi hatta çok iyii. Ortam bence  kötü. Serkan aydını hiç görmedim. 2. Prp’yi ücretsiz yaptılar o zaman da görmedim. Forumu önce tanısaydım gider miydim- hayır. Kime giderdim. Kesinlikle keser hocaya giderdim.

Facebook Twitter Instagram