Gönderen Konu: 5000 GREFT ARENAMED  (Okunma sayısı 56920 defa)

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5000 GREFT ARENAMED
« Yanıtla #136 : 20 Ağustos 2018, 19:37:46 »
TAILON SUAN ARENAMEDE EKIM YAPTIRDIGIN ICIN MEMNUNMUSUN DESELER NE DERSIN

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 20 Ağustos 2018, 19:40:26 »
TAILON SUAN ARENAMEDE EKIM YAPTIRDIGIN ICIN MEMNUNMUSUN DESELER NE DERSIN

Şeffaf ve Net paylaşımlar yapmaya çalışıyorum. Sonuç 210 gün için ortada. Ancak tüm süreç için fikrimi 300. güne kadar paylaşmayacağım. O gün gelince fikir beyan edeceğim.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #138 : 20 Ağustos 2018, 22:16:32 »
Saç ekiminizden ziyade saç kesiminizi çok başarılı buldum. Sonucunuz şuan için 5000 graft ekime göre muhteşem değil ama siz bu haliyle bile ekimi memnun olacak düzeye getirmişsiniz. Ayrıca dediğiniz gibi çok net fotoğraflar paylaşmışsınız kendi adıma teşekkür ederim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #139 : 20 Ağustos 2018, 22:20:10 »
Bence çok iyi durumdasın ,öncesi sonrası fotoğraflar çok net o yüzden sonucun çok başarılı olduğunu düşünüyorum .isteyseydin çok kolaylıkla muhteşem bir sonuç olmuş tarzı yorumları alabilirdin ama sen şeffaf olmayı tercih etmişsin bunun için teşekkürler.

plasebo77

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 20 Ağustos 2018, 22:26:20 »
Hocam ekim kötü değil ancak büyük bir hata farkettim. Resmen verteks den alım yapılmış, bildiğim kadarıyla verteksi işaretleyip o bölgeden kesinlikle saç alınmaması lazım. Verteksten alınan saçlar dökülür.

emircimbom

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 21 Ağustos 2018, 00:41:20 »
Çok net paylaşımlar yapmışsın teşekkürler donörün yeni fotoğrafı var mı

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 21 Ağustos 2018, 12:01:02 »
Çok net paylaşımlar yapmışsın teşekkürler donörün yeni fotoğrafı var mı

Teşekkürler arkadaşlar. Sitede genelde koyulan fotoğrafkardan ekledim. Bu koyduğum fotoyu koysam methiyeler düzülürdü. Direk gün ışığı fotoğrafları inceleme açısından iyi ancak olduğundan seyrek gösterdiği de bir gerçek. Normalde tabiki saçım çok daha iyi duruyor.
Donör sorunum yok arkadaşlar son kez donör fotosu koyuyorum. Donöre 5 ay minoxill uyguladım. Faydası muhakkak olmuştur.

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 21 Ağustos 2018, 12:17:32 »
Methiyeler düzülür kardeşim gayet normal çünkü zaten günün önemli bir bölümünde böyle gözüküyordur,her zaman spot ışık yada güneş ışığı altında gezmiyoruz sonuçta gayet güzel olmuş güle güle tara.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 21 Ağustos 2018, 13:50:39 »
Tailon bu forumda ülke ahvali, toplum yansıması gibi olduğundan haklisin son fotoyu atsan baya baya övülürdün. Yine de realist yaklaşımın için çok teşekkür ederim. Forumdan böyle ters ışık fotografları görenler ekim yaptırınca haliyle hicbir şekilde memnun olamıyor. Senin gibi süreci objektif paylaşanlar olmasa kimse ekim sonuclarini doğru degerlendiremeyecek.

gokhanxxx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 21 Ağustos 2018, 14:01:29 »
Hocam bu saç ufak bi toppik uygulamasıyla burak özçivit gibi olur 😂

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 21 Ağustos 2018, 21:04:02 »
Aynı fikirdeyim. Elbetteki çok iyi sonuçlar var. Onlarda bile direk güneş altı fotolarını koyunca bu muymuş diyebiliyoruz.
Bu platform facebook değil. Nihayetinde bilgilendirme platformu. Ve önemli olan objektif paylaşım. Ben şu anki halimden memnunum. Ön çizginin arkasında Az daha gelişme olursa tatmin edici olacak. O bölgede çok fazla tüy var sabırla bekliyorum saç formunu almasını.
Toppik olayına gelince bayram münasebetiyle kullandım. Burak Özçivit yanımda NW7 kalır. 😜

gokhanxxx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 22 Ağustos 2018, 00:26:47 »
Aynı fikirdeyim. Elbetteki çok iyi sonuçlar var. Onlarda bile direk güneş altı fotolarını koyunca bu muymuş diyebiliyoruz.
Bu platform facebook değil. Nihayetinde bilgilendirme platformu. Ve önemli olan objektif paylaşım. Ben şu anki halimden memnunum. Ön çizginin arkasında Az daha gelişme olursa tatmin edici olacak. O bölgede çok fazla tüy var sabırla bekliyorum saç formunu almasını.
Toppik olayına gelince bayram münasebetiyle kullandım. Burak Özçivit yanımda NW7 kalır. 😜

At bi toppikli foto elalem saç görsün 😂

html

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 23 Ağustos 2018, 20:36:09 »
saçlarını bu uzunlukta kullanınca hiç donör sıkıntın yok. hayırlısı olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 24 Ağustos 2018, 13:33:03 »
Sonuç gayet doğal ve güzel bence saçlar dahada kalınlaşacak yogunluk artacaktır
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram