Saç Ekimi Sonuçları
140-150. günlerde hiç çıkmayan yerlerden 180. gün civarı çıkışlar başladı mı sende hocam? Kendi konumun içinde de az evvel sordum bu soruyu? Bende de hiç çıkış olmayan alanlar var, merak ediyorum akıbetini açıkçası.
Ters ışıkta son noktayı yakalamışsın aşırı piskoloji bu )
Ekim çok sık ve doğal görünüyor siz bi de normal Işık’ta fotoğraf atar mısınız ? Ekstra tavsiyeye edeceğiniz bir ürün var mı Harika görünüyor çünkü
Baga_tarkan diye bir arkadaş vardı. Sloocer niye ters ışıkta çekiyorsunuz diye çıkışınca kafasında 2. bir telefonun flaşını yakıp bi foto atmıştı. Benzeteyim dedim
Aynı performansı senden de bekliyorum talion:)
hocam finasterid kullanmayi deneseniz sonucu hizlandiracaktir sac yapiniz ince oldugundan bi sure finasterid isi cozecektir yoksa genel gidisat super donorde toparlamis sukur bu kuruma girenlerin donoru hassarli oluyor sizde duzgun sorun yok
Hocam aslında baya saç çıkmış ama senin saç yapın çok ince malesef bu kapatıcılığı çok etkiliyor.
Siz nerde ektirmiştiniz?
Evet kesinlikle oluyor saçdaş. Bir bölge de serçe parmağı tırnağı kadar boşluk vardı. Son 1 ayda orada da teller çıkmaya başladı
Finası ekim merkezimi önerdi yoksa sen mi karar verdin hocam.bende kullanmayi düsünuyorum