Gönderen Konu: 5000 GREFT ARENAMED  (Okunma sayısı 56146 defa)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5000 GREFT ARENAMED
« Yanıtla #75 : 12 Haziran 2018, 01:41:31 »
3 ay sonra "Yaşar Usta" modunda karşına dikileceğim :D
Yaşar ustanın şapkası var

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 12 Haziran 2018, 01:43:10 »
Ekim tutmazsa Bende de Toppic olur :D

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 12 Haziran 2018, 01:44:10 »
Ekim tutmazsa Bende de Toppic olur :D
Tatlıcı yasar ustayı topiccimi yapıcan baklavalara tozu girer topigin çözerlerse kimse senden baklava almak istemez dürümcü yasara gidelim dürüm yiyelim derler 😄
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 12 Haziran 2018, 01:45:43 »
İnan gönlüm bu dertten muzdarip herkesin peruk tadında saçı olsun dan yana.. ama bence ön orta kısımda yüzeysel bşr nekroz yaşamışsın sen. Kabuklanma pek olmadıgı için farketmemiş olabilirsin ama doku çökmesi var gibi sanki. 10-15. Gümlerde o bolgede elini bastırdığında bir sızı, zonklama varmı idi?

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 12 Haziran 2018, 01:51:13 »
Sloocer'ın boşu yok şu forumda. Yaşadığım şoku atlatamadım o yüzden yaşar usta moduna girdim.

Valla Sloocer hiç farketmedim. Hatta gene şimdi gittim baktım ama gene farketmedim. Şöyle saç kökü olmayan bölgesel bir boşluğum yok. Ama nispeten benim ekim iyi sonuçlanması gerekliydi diye düşünüyorum. Ön çizgim vardı tamamen açılmış saçsız bölgem yoktu. Yaşım 35. İyi ellerde 5000 graft'la çok iyi şeyler olabilirdi. Benim sonucum ne olursa olsun her zaman da "daha iyi olabilirdi"diyeceğim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 12 Haziran 2018, 01:56:02 »
Sloocer'ın boşu yok şu forumda. Yaşadığım şoku atlatamadım o yüzden yaşar usta moduna girdim.

Valla Sloocer hiç farketmedim. Hatta gene şimdi gittim baktım ama gene farketmedim. Şöyle saç kökü olmayan bölgesel bir boşluğum yok. Ama nispeten benim ekim iyi sonuçlanması gerekliydi diye düşünüyorum. Ön çizgim vardı tamamen açılmış saçsız bölgem yoktu. Yaşım 35. İyi ellerde 5000 graft'la çok iyi şeyler olabilirdi. Benim sonucum ne olursa olsun her zaman da "daha iyi olabilirdi"diyeceğim.

Dostum fotolar yanıltıcı, bu durum moralini bozmasın, yasın olsun, açıklığın olsun çok avantajlı ,5000 greft ise hatrı sayılır bir sayı. Sürecin geriden geliyır olmasıda muhtemel. +minox kullanıyor olman vs. Suanki durumundan daha iyi olmamı gerektirirdi. Ama benimki tahmin, 5. Aydasın henüz Zaten süreç 95-120 arası başlıyor. Sırma saçlı olman da ihtimaller arasında, benim tedirginliğim o bolgedekii kabuklanma tipi sadece .

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 12 Haziran 2018, 02:01:28 »
Valla "Saçsızkel" bu ekim olacak dedi. Sen olmayabilir hazır ol dedin  Sloocer.
Süreç bakalım ne gösterecek. Teşekkürler yorumların için.
Şunu da belirteyim "adamın moralini bozduk" diye düşünme fikrini ben istedim. Ve gerçekten moralim bozulmadı. İnşaallah ömründeki son yanıldığın konu bu olur :D:D:D

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 12 Haziran 2018, 02:09:00 »
Valla "Saçsızkel" bu ekim olacak dedi. Sen olmayabilir hazır ol dedin  Sloocer.
Süreç bakalım ne gösterecek. Teşekkürler yorumların için.
Şunu da belirteyim "adamın moralini bozduk" diye düşünme fikrini ben istedim. Ve gerçekten moralim bozulmadı. İnşaallah ömründeki son yanıldığın konu bu olur :D:D:D

İnan paylaşımlarındaki samimiyeti gördüğüm İçin , iyi-kötü her türlü yorumu kaldırabilecek olgunlukta olduğunu farkettiğim için yazdım. Normalde sürekli ters-ışık paylaşım yapan, kendilerini kandırmaya çalışan arkadaşların konularına asla olumsuz yorum yapmıyorum Ki, sende bunu farketmişsin.Tek umud vadeden konu , şuanki durumun ekşm öncesi durumuna yakın(mevcut iyileşmelerin minox kaynaklı olduğunu düşünür isek), henüz çıkışların başlamamış. Buda sürecin geriden geldiği anlamı taşıyor Ki, bence bu iyi bir durum.
Bahsettigim bölgede nekroz olmadı ise (bunu en iyi sen bilirsin) , yanılma ihtimalim çok.
Ama tahminlere pek takılma adı üstünde tahmin, sonucta bu işi yıllardır yapan ekimciler bile çoğu saman sonucu öngöremiyor.

İnşalla gönlünce olur sonucun. Bu iletten kurtulursun dostum

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 12 Haziran 2018, 02:09:10 »
Ben seni tatmin eden bi sonucu yakalıcagını düşünüyorum düşünmek istiyorum ama bende tam emin degilim eski yeni serkan aydın var çünkü, serkan aydına eskisi gibi bakan 150 den sonra çıkan saçı olmaz diyo bu merkezin.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 12 Haziran 2018, 02:24:45 »
"sacsizkel" ve "sloocer" yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim. İnşaallah herkes umduğu sonuca kavuşur. Kavuşmasa da en azından toppik kullanacak kadar saçı olur :D

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 28 Haziran 2018, 15:48:59 »
158. gün

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 28 Haziran 2018, 15:53:06 »
Tamemen Güneş ışığında pencere önünde çektim.
Çıkışlar devam ediyor. Genelede nokta şeklinde çoğu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 28 Haziran 2018, 16:43:39 »
Baya ilerlemiş son paylaşımlarına göre gelişme
Global Moderator

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 28 Haziran 2018, 19:24:47 »
Hintell çok seyrek hala.
Bakalım umutla bekliyorum.
Her hafta yeni çıkışlar görüyorum ama öyle atak değil.
Bir sonraki paylaşımı 180'de yapacağım inş. umduğum gibi bir sonuçla paylaşım yaparım.

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 29 Haziran 2018, 17:35:20 »
Öncekine göre fark var..Bu süreçte merkeze gittiniz mi veya foto yolladınız mı? Yorumları neler ?

Facebook Twitter Instagram