Gönderen Konu: 5000 GREFT ARENAMED  (Okunma sayısı 56131 defa)

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5000 GREFT ARENAMED
« Yanıtla #45 : 29 Nisan 2018, 12:36:31 »
100. Gün
Herkesin bahsettiği kararmaları ve atağı ilk kez son 5 günde hissettim
Donör hala çok iyi durumda değil
Vertex hiç koymamıştım. O bölgeye ekim de yapılmadı ama 35 yaşımdayım ilerde dökülür mü bilmiyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 29 Nisan 2018, 12:40:29 »
Güzel gidiyor ekimin bence ama saç yapın ince finasterd deneyebilirsin 1 sene kadar. Yazdığınız piskoloji konusunda da size katılıyorum aldığımız mesajlar da bu yönde yapılan keskin eleştiriler saç ekimi gibi zor bir süreçte insanların piskolojisini çok fazla bozuyor bir çok aranamed yads diğer merkezlere e saç ektiren arkadaşlar konu açıp ekımını paylaşmaya çekiniyor ön yargılardan dolayı  bu yüzden kendilerinin forumda konu açmasını istemimize ramen..

Bizim için önemli olan kişilerin ekimlerini saç ektirmeyi düşünen insanlar ile paylaşması olumlu veya olumsuz farketmez ama acımasız davranışlar hatta hakarete varan söylemler konu açan insanları zor durumda bırakmakta o yüzden bu durumun önüne geçmeye çalışıyoruz uzun zamandır.

Yorumların kişileri incitmeden piskolojilerini düşünerek yapılması gerek bu her ekim merkezi için geçerli onların sorunlarını paylaşmak yerıne onları yıpratıcı yorumlar yapılmamalı bu konuda daha dikkatli olmamız gerek.

Dikkatsiz ve bilinçsiz yapılan her yorum kime ektirirseniz ektirin insanı çok etkiler hepimiz saç ekimi yaptırmış bu evrelerden geçmiş insanlarız ve o piskoloji içinde burdaki sağlıklı yapılan bir yorumun insanı nasıl mutlu ettiğini her saç ektiren insan bilir çünkü saç kaybı bir erkek için olabılıcek en olumsuz durum bunları dikkate alarak kişileri yıpratmak yerıne destek olmalıyız..  hastalar bu olumsuz yorumları okuyunca ekımı güzel sonuçanıcak bile olsa 1 sene hayatı zından oluyor..

Bu bahsettim konu tek bir merkez üzerine degil genel bir davranış biçimi olmalı forumda konu burda geçtiği için yazayım dedim. Paylaşım yapıp insanları bilgilendirmek isteyen her üyemiz bizim için çok degerlidir.

Tekrar geçmiş olsun ekiminiz olumlu yönde ilerliyor umarım sonuç sizi mutlu edecek şekilde tamamlanacaktır

« Son Düzenleme: 29 Nisan 2018, 13:12:50 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 29 Nisan 2018, 13:53:04 »
Güzel gidiyor ekimin bence ama saç yapın ince finasterd deneyebilirsin 1 sene kadar. Yazdığınız piskoloji konusunda da size katılıyorum aldığımız mesajlar da bu yönde yapılan keskin eleştiriler saç ekimi gibi zor bir süreçte insanların piskolojisini çok fazla bozuyor bir çok aranamed yads diğer merkezlere e saç ektiren arkadaşlar konu açıp ekımını paylaşmaya çekiniyor ön yargılardan dolayı  bu yüzden kendilerinin forumda konu açmasını istemimize ramen..

Bizim için önemli olan kişilerin ekimlerini saç ektirmeyi düşünen insanlar ile paylaşması olumlu veya olumsuz farketmez ama acımasız davranışlar hatta hakarete varan söylemler konu açan insanları zor durumda bırakmakta o yüzden bu durumun önüne geçmeye çalışıyoruz uzun zamandır.

Yorumların kişileri incitmeden piskolojilerini düşünerek yapılması gerek bu her ekim merkezi için geçerli onların sorunlarını paylaşmak yerıne onları yıpratıcı yorumlar yapılmamalı bu konuda daha dikkatli olmamız gerek.

Dikkatsiz ve bilinçsiz yapılan her yorum kime ektirirseniz ektirin insanı çok etkiler hepimiz saç ekimi yaptırmış bu evrelerden geçmiş insanlarız ve o piskoloji içinde burdaki sağlıklı yapılan bir yorumun insanı nasıl mutlu ettiğini her saç ektiren insan bilir çünkü saç kaybı bir erkek için olabılıcek en olumsuz durum bunları dikkate alarak kişileri yıpratmak yerıne destek olmalıyız..  hastalar bu olumsuz yorumları okuyunca ekımı güzel sonuçanıcak bile olsa 1 sene hayatı zından oluyor..

Bu bahsettim konu tek bir merkez üzerine degil genel bir davranış biçimi olmalı forumda konu burda geçtiği için yazayım dedim. Paylaşım yapıp insanları bilgilendirmek isteyen her üyemiz bizim için çok degerlidir.

Tekrar geçmiş olsun ekiminiz olumlu yönde ilerliyor umarım sonuç sizi mutlu edecek şekilde tamamlanacaktır

Teşekkürler Hintell
Yazdıkların sitenin genel prensibini de yansıttığı için çok önemliydi bence. Ekim yapan merkezden önce, "karşımızdaki kişinin piskolojisini de düşünerek" ve "önyargısız" olarak yapılan iş  ve çıkan sonuç üzerinde yorum yapılmalı.

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 29 Nisan 2018, 15:28:55 »
Evet insanların piskolojine malesef dikkat etmiyoruz yorum yaparken bazen haklısınız, çok hassas bir süreç ve bu durum insanları gaza getirip yanlış tepkilerde vermesine neden olabilir merkezlerine karşı saç ekimi 12/15 aylık bir süreç bu süreç sonuna kadar bence paylaşım yapan insanların değerleri bilinmeli ve çok anlayışlı davranılmalı.

Ekiminiz 100 gün için bence sorunsuz ilerliyor geçmiş olsun.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2018, 15:35:50 Gönderen: Drarda »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 29 Nisan 2018, 19:15:01 »
Ekim normal seyrinde ve oldukca cok tuylenmis alan var 2 aya bayagi bi oturur farki gorceksin diye dusunuyorum

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 29 Nisan 2018, 21:03:58 »
Evet insanların piskolojine malesef dikkat etmiyoruz yorum yaparken bazen haklısınız, çok hassas bir süreç ve bu durum insanları gaza getirip yanlış tepkilerde vermesine neden olabilir merkezlerine karşı saç ekimi 12/15 aylık bir süreç bu süreç sonuna kadar bence paylaşım yapan insanların değerleri bilinmeli ve çok anlayışlı davranılmalı.

Ekiminiz 100 gün için bence sorunsuz ilerliyor geçmiş olsun.

Ekim normal seyrinde ve oldukca cok tuylenmis alan var 2 aya bayagi bi oturur farki gorceksin diye dusunuyorum

Teşekkür ederim arkadaşlar, bundan sonraki süreç daha keyifli geçecek diye umuyorum ben de

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 03 Mayıs 2018, 15:00:49 »
Dökülme şeklimiz, ekim tarzımız gerçekten benzerlik taşıyor. Ben sizin biraz arkanızdan geliyorum..Umarım herkesin gönlünce olur.

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 03 Mayıs 2018, 17:22:07 »
Dökülme şeklimiz, ekim tarzımız gerçekten benzerlik taşıyor. Ben sizin biraz arkanızdan geliyorum..Umarım herkesin gönlünce olur.

:D
Arada 43 gün var ama senin saçının eski hali de benimkinden 1 tık iyiymiş. İnşallah ikimizin de sonucu çok iyi olur. Böylelikle bizim saç dökülme tipimizde saç ekiminin nasıl sonuç verdiği de görülmüş olur.

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 11 Mayıs 2018, 15:20:41 »
112. Gün

Çıkışlar devam ediyor ama atak şeklinde değil.

Baga_tarkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 11 Mayıs 2018, 23:15:44 »
4 Aydan sonrasında net fark görürsün haftadan haftaya ve saçlarını uzun tutmanı tavsiye ederim ben hep kısa tuttum farkı artık ışık altında hissetmek için uğraşıyorum arada düzelttirsin yanlar kısa üstler uzun şuan içinde güzel gidiyor inşaallah arzu ettiğin bir sonuç elde edersin

Arenamed den kaynaklı olumsuz yorumları da fazla dert etme lütfen bizler sonradan burayı keşfettik bazı arkadaşlar anlamıyor yapacak birşey yok olumsuz bir durum olup olmadığını daha net kendin anlayacaksın bazen çıkmayacak endişesine kapılırsın bu bende de oldu ve hala da oluyor vesvese de geç sabırlı ve zor bir süreç şimdi başlıyor arkana yaslan ve bekle

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 11 Mayıs 2018, 23:49:51 »
4 Aydan sonrasında net fark görürsün haftadan haftaya ve saçlarını uzun tutmanı tavsiye ederim ben hep kısa tuttum farkı artık ışık altında hissetmek için uğraşıyorum arada düzelttirsin yanlar kısa üstler uzun şuan içinde güzel gidiyor inşaallah arzu ettiğin bir sonuç elde edersin

Arenamed den kaynaklı olumsuz yorumları da fazla dert etme lütfen bizler sonradan burayı keşfettik bazı arkadaşlar anlamıyor yapacak birşey yok olumsuz bir durum olup olmadığını daha net kendin anlayacaksın bazen çıkmayacak endişesine kapılırsın bu bende de oldu ve hala da oluyor vesvese de geç sabırlı ve zor bir süreç şimdi başlıyor arkana yaslan ve bekle

Teşekkür ederim tavsiyelerin için kardeşim. Senin saçlar çıktı rahatsın tabi :) İnşaallah 120'den sonra ataklar başlar.

Baga_tarkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 12 Mayıs 2018, 00:19:25 »
İnşaallah her birimizin forumda bulunan arkadaşlarımız istedikleri hedef saçlara kavuşurlar bakalım sol sağ şakla farkı var şuan önlerinde sıklaşması da artarsa inşaallah daha iyi olur kısa tuttum o yüzden farkı çok net anlamıyor abi ya uzatmaya başladım artık nasıl sıkıldıysam sürekli fön çektirip toppikle kapatmaktan kısa saç sevdalısı oldum bu aşktan kurtulmam lazım 😂

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 20 Mayıs 2018, 14:22:17 »
120. Gün

Herhafta yeni çıkışlar gözlemliyorum
Ne atak denilecek kadar fazla
Ne de çıkmayacak mı korkusu salacak kadar az
Bundan sonra daha hızlı olur inş. Çıkışlar

Sacsizkel

• Hero Member