Gönderen Konu: 5000 GREFT ARENAMED  (Okunma sayısı 56085 defa)

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
5000 GREFT ARENAMED
« : 12 Şubat 2018, 02:53:15 »
Öncelikle Merhaba
20 Ocakta Ekim yaptırdım. Fotoğraflarını paylaşmak istedim
Saç çizgim vardı pek dokundurtmadım. Önerebileceğini bu süreçte ilaç vs. varsa tavsiyelerinizi beklerim..

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5000 GREFT ARENAMED
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2018, 02:54:44 »
3. ve 5. gün önceki 2.gündü

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2018, 02:59:41 »
8 17 ve 21. günler

Bende dökülme oldu ve şu anda eski saçlarım var yeni bir ekim farkedemiyorum.

Bakalım süreç ne gösterecek. Şimdiki aklım olsa muhtemelen Dr. Koray Erdoğan'ı tercih edebilirdim. Maddi gücüm de vardı ve en iyisi olsun isterdim.Mühendis nick'li meslektaşımı görünce hele... Ama forumdaki donör bölge sorunlarını pek yaşamadım. Yaşım 35 ve arka bölge sık dendi.  Neyse inşaallah sonuç iyi olur...
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2018, 03:17:06 Gönderen: Talion »

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2018, 03:15:55 »
Bu da son halim

canbaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2018, 10:12:03 »
Hayırlı olsun hocam yaş kaç?Şanslısınız gerçekten ekimden önceki halinizide paylaşırmısınız donörünüz kaliteli gibi çabuk toparlıyor.

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2018, 11:58:44 »
Yaş 35
Garip olan 23. gündeyim ve saçımda ekilen pek tel kalmadı
Donör bölge de malum. Bu kadar çabuk dökülmesi iyiye mi yoksa kötüye mi dalalet bilemedim.
16 yaşından beri saç bakımı yapıyorum. Elimdeki saçları tutmaya çalıştım ama gene de seyrek bir saçım vardı. Dediğim gibi saç çizgimin altına inmek istediler, kabul etmedim ve ekime saç çizgimin gerisinde başlattım. Bir nevi araları doldurttum. Saç rengim de çok koyu değil.
Ekim sırasındaki çalışanların muhabbetleri donör çok iyi, alımı yapan da çok iyi yapmış diye konuşuyorlardı. Ama tecrübeli arkadaşların fikirleri daha önemli tabi.

canbaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2018, 12:10:03 »
Geçen konuşmalara takılmayın banada her personel aynı şeyi söyledi bende inşallah göreceğiz dedim erken dökülme erken çıkışlar demek bende öyle oldu tabi dökülenler saç telimi yoksa köklerde varmıydı bunlar önemli ekiminiz hayırlı olsun güzel bir ekim gibi görünüyor dönör bölge 2-3 aya toparlar artık çok düşüncek birşey yok rahat olun ve zamana bırakın.

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Şubat 2018, 14:03:46 »
DONÖRE TECAVÜZ SÖZ KONUSU,HER ZAMANKİ ARENAMED KASAPLARININ İŞİ NEYSE HAYIRLISI,SENİN DONÖRDE BİR SÜRE KÖTÜ GÖZÜKECEK...

ozi3838

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 12 Şubat 2018, 15:03:04 »
DONÖRE TECAVÜZ SÖZ KONUSU,HER ZAMANKİ ARENAMED KASAPLARININ İŞİ NEYSE HAYIRLISI,SENİN DONÖRDE BİR SÜRE KÖTÜ GÖZÜKECEK...

Donörün neresi tecavüz kardeşim gayette düzgün görünüyor manuel alım dışında normal bi görüntü var arenamed i görünce hemen bi önyargı ile yaklaşmaktan vazgeçin ama 5 bin greft ekilmiş gibi görünmüyor.Geçmiş olsun kardeşim inşallah istediğn güzel saçlara kavuşursun.

dtdodi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Şubat 2018, 15:03:36 »
Arenamed e ekim yaptıran 4 ay ense kel gezmeyi göze alacak. 110. günden sonra düzeliyor benim ki düzelmedi bi tek 9. ay bitti .Bugün gören birisi ensenden saç çıkmamış dedi Allah belalarını versin Haram olsun aldıkları paralar inşallah

dtdodi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Şubat 2018, 15:05:37 »

Donörün neresi tecavüz kardeşim gayette düzgün görünüyor manuel alım dışında normal bi görüntü var arenamed i görünce hemen bi önyargı ile yaklaşmaktan vazgeçin ama 5 bin greft ekilmiş gibi görünmüyor.Geçmiş olsun kardeşim inşallah istediğn güzel saçlara kavuşursun.
Kardeş adam vertexten greft almış böyle alım yapan başka merkez var mı resmen tecavüz acımasızlık

ozi3838

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Şubat 2018, 15:15:01 »
Güvenli alanın dışına çıkılmış demekle kasap bunlar tecavüz etmişler donöre demek arasında büyük fark var merkezi savunmuyorum yanlış da anlama ama arkadaşın psikolojisinide düşünürek daha ılımlı yorumlar yapmak daha doğru

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Şubat 2018, 15:36:09 »
2a diye paylaştığım resim net, vertex'e çıkmadılar ki çıksalardı sıkıntı çıkarırdım.
Bir kaç arkadaşı getirdikleri hali görünce zaten anladım ekim sırasındaki tedirginliklerini. Dtdodi'nin resimlerini de gördüm. Tepkili olması çok normal. 
Saç köklerini alan bayan tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle alım yapan kişileri övecek değilim. Dediğim gibi maddi imkanım da vardı  40-50 bin verebilirdim. Ama olmuşa çare yok. Pek moralimi de bozmuyorum. Süreçten de umutluyum. Belki seyrek de olsa kendi saçımın olması avantaj olabilir.
Sadece tecrübeli arkadaşlara sorum şuydu 23. gün ekilen saçların dökülmesi avantaj mı dezavantaj mı? Saç ve tırnağı normalde hızlı uzayan biriyim.

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Şubat 2018, 03:29:56 »
25. Gün donör bölge.
Diğer arenamed ekimlerine göre iyi duruyor şu anda

Sacekimsorusu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Şubat 2018, 17:41:53 »