Rogaini damarları genisletio minoxla aynı sanırım ama finas toparlıcaktır Rogaini norveçlide oldugu gibi belirli bir süre sonra saçını döngüye sokarmı minox gibi araştır bır ıstersen
Rogain, rogaine foam, atak, kirkland, forte, Rogan ve spectral dnc bunların hepsi minoxidil etken maddeli ilaçlardır. Pfizer firmasının urunu rogain ilk minox etken maddeli sac urunu yapmıştır daha sonra ilacı satmıştır başka bir firmaya. Ben 1 sene kadar rogain foam kullandım kullanisli sacları matlastiriyor lakin pahalı ve çabuk bitiyor uzun saca hic olmaz daha sonra Rogan ve forte kullandım. Ben en cok Rogan dan memnun kalmıştım. Döngü isine gelince normalde 9. Ayda şiddetlenir bunuda krem ve düzensiz kullanımla minimize etmiştim. Bırakınca hepsi kazandırdığı sacları döker bu bütün sac çıkaran ilaçlar icin geçerli.
bu gibi ürünler icinde alkol barindirir) minoksil alkol içerir
2) alkol cildi kurutur
3) kuruyan cilt reaksiyon gösterecek elbet -> inflamatuar (iltihabi) yanıt başlatır. ayrıca kuruyan cilt yağlanır. (yağ = sebo -> sebor) minoksil alkol içerir uykundan uyandiricak kasintilarla baslar önce daha sonra kacinilmaz son
2) alkol cildi kurutur
3) kuruyan cilt reaksiyon gösterecek elbet -> inflamatuar (iltihabi) başlatır. ayrıca kuruyan cilt yağlanır. (yağ = sebo -> seboreik e sebep olur icinde alkol olan ürünleri devamli kullanamazsiniz özellikle kafa derisi gibi hassas bir bolgede