Gönderen Konu: 14 Ocak 2016 HLC 3500 greft  (Okunma sayısı 50906 defa)

empathy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 14 Ocak 2016 HLC 3500 greft
« Yanıtla #15 : 17 Ocak 2016, 14:34:08 »
sayın halacboy,

rogain foam'ın Amerikada çok ucuz olduğunu söylediler. Tanıdık birisine sipariş vermek gerekir. onun dışında sahteleri ile karşılaşmak olası. Elimde 3  kutu eczaneden aldığım mavi kutu içinde minoksil forte var. Sanırım işimi kısmen görür. Öncelikle elimdekileri bitirmeyi düşünüyorum.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 17 Ocak 2016, 15:35:28 »
Daha önce minoxidil etken maddeli ilaç kullanmadın sanırım. Rastgele minox değiştirmek sacları olumsuz etkiler en az 9 ay ayni ilacı kullanman gerek başka bir markaya geçersen ara vermek gerekir. Foam pahalı ABD de şuan ortalama 20 dolar civarındaydı kargo hariç hadi kargo dahil olsun yüklü alınca değişmez. 20 dolar şuan 60 TL eder oda 15 gün gideceği icin aylık 120 TL bence gerek yok. Ben foam, forte, Rogan vs kullandım en memnun olduğum açıkcası Rogan di ama onuda bulamadığım icin forteye geçtim. 3 ay sonra 6. Ayım olcak ekimde bende kullanmaya başlıcam Rogan bulabilirsem kesinlikle Rogana baslarım olmazda forte. Ve yanında dermoroller, tretin ve azelderm

beşiktaşk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 17 Ocak 2016, 16:49:14 »
Empathy hayırlı olsun bende Hlc de ekim yaptırdım Ama senin ve balerionun ekimleri sanki daha sık duruyor benim ekimime göre yada saç renginizden dolayısı öyle olabilir. Saç çizgini gayet güzel yapmışlar, bazen bende keşke 3000 küsür ekim yaptırsaydım diyorum ama bütçem yeterli değildi. Şakakları biraz daha aşşağı aldırabilirdim.. Neyse 100 güne yaklaştım artık çıksınlar diye bekliyorum

empathy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 17 Ocak 2016, 22:54:02 »
Hayırlı olsun Beşiktaşk.

Ekiminizi inceledim ön saç çizgilerimiz benzer. Gayet iyi olmuş. Saç çizgisini çok aşağı indirmek ilerleyen yaşlarda sıkıntı olabilir. Benim ekimi de Gökhan bey yaptı. Bence verteks ve tepe bölgesindeki saç yoğunluğunuz benim saçlardan daha iyi. Çünkü saçlarım koyu ve esmer tenli olduğum için yoğun gösteriyor. Bunu ekim sırasında doktor beyde söyledi.

Bir sorum olacaktı.

Bugün alın bölgesindeki ödemim gözlerime doğru inmeye başladı. Sadece ilaçlarımı düzenli kullanıyorum. Antibiyotik gibi. Bunun dışında doktor bey ödemi azaltmak için herhangi bir şey söylemedi. Bazı sitelerde buz tedavisinin azaltacağı yazıyor. Açıkçası cesaret edemedim.

Muhtemelen ekim sonrası normal bir süreç.

Ödemi azaltmak için uyguladığınız herhangi  yöntem varmı? Yarın HLC'yi arayıp doktor beye sormayı düşünüyorum.

Phoenix

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 17 Ocak 2016, 23:05:19 »
Empaty bende ödemin tamamen inmesi 1 ayı bulmuştu. Sakız tavsiye etti hemşire, bir de egzersiz iyi geliyor

empathy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 17 Ocak 2016, 23:10:19 »
Tesekkurler Phoenix,

Evet sakızı bana söylediler. Ancak egzersiz ile ilgili bilgi vermemişlerdi.

Nasıl bir egzersiz yapmak gerekiyor. Ödem olan bölgenin üzerine masaj yapmak gibi mi?

Phoenix

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 17 Ocak 2016, 23:44:12 »
Yok masaj yaptım ama o ödem konusunda pek işe yaramadı. Benim dediğim temel vücut egzersizleri esneme gibi dolaşımı hızlandıracak hareketler iyi gelmişti.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 18 Ocak 2016, 00:54:40 »
Dostum ekimim basarili ama ben genede sormak istiyorum operasyon suresimce icine sinmeyen yada seni emdişelendiren herhangi bir durumla karsilastinmi yada oyle bir hisse kapildinmi ?

empathy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 18 Ocak 2016, 02:45:48 »
Sayın Onurd,

Konuyu genel olarak değerlendirdiğimde,

Saç ekimi konusunda hala endişelerimin tabi ki vardır. Saçlar çıkıp gerçekten istediğim gibi taramaya başlayıncaya kadar devam edecektir.:) Saç ekim konusunu son 4 veya 5 yıldır forumlardan takip etmekteydim. Öncesi ve sonrası fotoğraflara bakarak güzel sonuçlara ilişkin hangi doktorun elinden çıktıysa o doktorun diğer ekimlerini araştirirdım. 2012 yılı sonuna kadar aklımda 3 farklı doktor vardı.

1- Muttalip Keser,

2- Koray Erdoğan

3-Zekariya Kul

Bu üç doktorun dar alanlara ekim yaptığı işlemin adının fue olduğunu biliyordum. Bunun dışında saçların nasıl alındığını ekilen kalemlerinin büyüklükleri konusunda çok fazla fikrim yoktu.

Bir arkadaşımın akrabasının Zekeriya Kulda ekim yaptırmış fotoğraflarını gördüm. Gerçekten çok güzel olmuştu. Fiyat konusunda Zekariya Kul saydığım diğer iki doktordan göre bütçeme daha uygun olduğu için bir arkadaşımla birlikte merkezine gittik. Arkadaşım hemen yaptırmak istedi ancak açıklık çok fazlaydı. 3.500 greft ekebileceği ve sonucunda yüz hattını değiştireceğini söyledi ve arkadaşım kabul etti ve ekimini bir hafta sonra gerçekleştirdi. Bu işlemden 1 ay sonra başka bir arkadaşım daha Zekariya hoca da saçını ektirdi. İşlerim dolayı Ben ekimi 2013 yılına sarkkıttım. Her ne kadar forumlarda güzel ekim sonuçları görsemde   malasef Bu iki arkadaşın ekim sonuçları benim hayal ettiğim gibi sonuçlanmadı. Yani tatmin edici değildi saçlar seyrek olmuştu. Arkadaşlarımda bugün bu durumu kabul ediyorlar. Şunu anladım geniş alanlara manuel fue yöntemi ile saç ektirmek her zaman efektif olmayabiliyor. Bir arkadaşımda Ankarada  saydığım üç doktora göre çok ucuz sayılabilecek bir merkezde bir günde 6000 greft ektirdi. dışarıdan bakıldığında saçları çok güzel bütün açıklık kapanmış ve saçlarına rahat jöle sürebiliyor. Ancak onunda saç diplerine baktığınızda ekim olduğu kısmen anlaşılıyor. Yani geniş alanda diğer ucuz sayılabilecek merkezler düşünülebilir.  Dar alanda ise ekonominiz yeterli ise HLC dahil manuel kim yapan merkezleri değerlendirmek bana doğru geliyor.

Netice itibariyle,

İşlerimden dolayı saçlarımı 2013 yılında ektiremedim.2 yıl çok yoğun bir iş tempom vardı. Bu nedenle bu güne kısmet oldu.

HLC'ye gelirsek ilk sayfada belirtmiştim. Hüseyin Arkadadaş ile tanışma fırsatım oldu. Saçları canlı gördüm. Gerçekten ekim olduğu belli olmuyordu. Forumda HLC de ektirmiş diğer arkadaşların ekimlerinin sonuçları da iyi gelince kafamda netleşmeye başladı. Forumda sadece tek bir olumsuz sonuç vardı. Saç ekimi konusunda gerçekten yazılarını okuduğum bilgili bir arkadaşımızdı. Kendisi de konuyla ilgili klinik ile görüştükten sonra detaylı şekilde forumda belitti. Sanırım para iadesi de yapıldı.

Ayrıca kliniğin Ankara olması benim için avantajdı. Manuel alım ve ekim işlemine de önem veriyordum. Çünkü micromotorların donör alana zarar verebileceğini düşünüyorum.

Son olarak şunu söyleyebilirim .Saç ekim işlemi kolay bir işlem değil. Benim üç gün sürdü ve 100 lerce iğne yedim. Şu anda yüzüm göz şiş şekilde yazıyorum:) Bu nedenle mevcut saçları korumanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Proscar kullanmayı bu nedenle kabul ettim. Hala saçlarım çıkana kadar tedirgin olacam gibi duruyor.

Umarım hepimiz diğer arkadaşlar gibi güzel sonuçlar alırız.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 18 Ocak 2016, 11:05:51 »
Dostum üsenmeyip detayli bir sekilde  verdigin cevap icin cok tesekurederim  Benimde Aklimda  ,koray ve hlc var ama  Hlc nin bu ani fiyat artişi beni ist de oldugum icin koray hocayi tercih ettirmek durumunda birakiyor  ve 5 ayim var ektirmek icin bu surecde senin paylasimlarin araliksiz devam eder umarim  gecmis olsun acil sifalar

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 18 Ocak 2016, 11:45:19 »
KArdeş saçların dalgalı zaten bu senin için avantaj çünkü daha yoğun gösterecek.  Lakin mevcut saçları korumak gerçekten belli bir noktadan sonra çok yorucu olabiliyor insan sıkılıyor. Artık yeter diyorsun. Bence ekim 2-3 gün sıkıntı çekiyorsun sonra daha rahat nispeten ama ondada baya bir eziyet. Benim ekim 11 saat sürdü artık yeter bitsin dedim.

beşiktaşk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 18 Ocak 2016, 18:00:27 »
Empathy hocam teşekkürler. Koray Erdoğan'ıngünde 2000- 2500 greft ekim yaptığı adamlar var ben kendi fikrimce ne kadar uzun sürerse o kadar iyi olur diye düşünüyordum sonuçta ekim gerçekten çok ince bir işçilik. Böyle düşünmemin sebebide keserin o rakamları 3-4 günde ekmesi ama gerçekten dr. Keser mükemmel ekim yapıyor.. Acaba Koray hocanın ilerleyen dönemlerde o parayı haketmeyen ekimleri olacak mı acaba.. Sizce Koray Erdoğan'la Hlc arasında cm2 karede sıklık olarak fark var mı? Bu sitede Hasan'ı görünce daha iyisi olamaz diyorum ama onunda saçı çok kaliteli onu saymıyorum😊

empathy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 18 Ocak 2016, 20:44:25 »
HLC de  daha önce 55-60 arasında greft ektikleri olmuş. Ancak greftlerin tutması için şaçın etrafının damarlanması ve kan dolaşımına ihtiyaç var.  Bazı köklerin tutmama ihtimali var. Bu nedenle köklerin tamamının tutması içi cm2 ye 50 greft ektiklerini belirttiler. Hasan arkadaşın saçlarını tek başına değerlendirmek sağlıklı olmayabilir. Ön taraflarda açıklık var tepe bölgesine gayet iyi. Ekilen greft sayısı da düşünüldüğünde saçların bu şekilde olması sürpriz değildi. Ancak saçların doğal çıkması ekimin kalitesini gösteriyor.

empathy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 18 Ocak 2016, 20:48:32 »
 HLC ve Koray Erdoğan daha dar alanlara ekiyor. Bence iki merkezinde ekimi iyi hangisi daha iyi dersen bunun değerlendirmesini yapmak gerçekten zor.  Koray Erdoğan saçları kendimi ekiyor yoksa hemşiresi mi ekiyor bilmiyorum. Çünkü HLC de doktor hem alımı hem de ekimi gerçekleştiriyor.

beşiktaşk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 18 Ocak 2016, 23:57:11 »
Evet dediğin gibi empathy hocam çok haklısın Yüksek greft beklentisi aslında birazda kişisel bir durum belki onlarında kararını doktorlar veriyor sonuçta ekim yapılmayan alandaki sıklıkta önemli. koray hocadan başka doktor yok herhalde asmedde demekki hemşirelerde ekim yapıyor ama bunlar bizim bildiğimiz hemşireler gibi değil galiba😊😊 bu arada artık bir Muttalip keser ekimi de gelsin bu siteye yeter artık😊Admine sesleniyorum burdan😊 Türk olupta o para zor ama şaka bir yana

Facebook Twitter Instagram