Gönderen Konu: Asmed,Asuman hair,Serkan aygın,Hakan clinic  (Okunma sayısı 1329 defa)

cengover21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed,Asuman hair,Serkan aygın,Hakan clinic
« Yanıtla #15 : 01 Şubat 2025, 23:41:30 »
donör alanına nasıl yetersi dediler anlamadım.iyi bir alımla çok rahat 3-4 bin gerft alım yapılabilir.ancak ekim yapılmasını istediğin alanın fotoğrafları net değil nereye ekilebilir onuda anlamadım.beklentini daha iyi anlatman lazım.

Arkadaşımızın sorduğu klinikler etik çalışan ve işlerinde idealist olan yerler olunca malesef gerçeği söylüyorlar hocam dandik yere sorsaydı on bin çıkar derlerdi eminim .bu donörden sağlıklı bir şekilde ancak 3000 greft çıkar hadi çok zorlasan max 4000 çıkar bunun üstü sayı çıkmasını istersen vertekse yakın üst bölümden alım yapman gerekirki ondada ileriki zamanlarda ekilenlerin dökülmesi kaçınılmaz olur çünkü o bölgeler güvenli alım yapılacak yerler değil .
dikkatli bak resimlere hocam güvenli alandaki saçlar çok zayıf ve seyrek malesef.

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 01 Şubat 2025, 23:50:50 »
Arkadaşımızın sorduğu klinikler etik çalışan ve işlerinde idealist olan yerler olunca malesef gerçeği söylüyorlar hocam dandik yere sorsaydı on bin çıkar derlerdi eminim .bu donörden sağlıklı bir şekilde ancak 3000 greft çıkar hadi çok zorlasan max 4000 çıkar bunun üstü sayı çıkmasını istersen vertekse yakın üst bölümden alım yapman gerekirki ondada ileriki zamanlarda ekilenlerin dökülmesi kaçınılmaz olur çünkü o bölgeler güvenli alım yapılacak yerler değil .
dikkatli bak resimlere hocam güvenli alandaki saçlar çok zayıf ve seyrek malesef.

Serkan aygın ve hakan clinic 2500 graftın alınabileceğini ve donörün sağlıklı olduğunu söyledi

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2025, 14:16:36 »
Çizilen alana kadarsa çok rahat ekim yapılabilir.ön hat içinse Dr Hakan klinikten şaşma derim bende doğal görünüm için bende orada ektirdim.

Altay35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Şubat 2025, 19:09:59 »
Asmedin cevabı

Dr. Koray ERDOĞAN, fotoğraflarınızı inceledi, ancak donör kapasitenizin saç ekimi için yeterli olmadığını, operasyon için yeterli sağlıklı saçınız bulunmadığını ve dökülme alanınızın çok geniş olduğunu düşünüyor ve bu sebeplerden ötürü saç ekimi için uygun bir aday olmadığınızı belirtmemi istedi.

Asuman hairin cevabı

Saçınızın yanları zayıflamış görünüyor saç kesiminden kaynaklı o şekilde gözükebilir. 2 ay takviye kullanmanız gerekir operasyon öncesi.Saçlarınızı güçlendirdikten sonra operasyon olmanız daha iyi bir sonuç almanız için önemli.Dediğim gibi Asuman hanım da 2 ay vitamin takviyesi kullanmanız öneriyor.Şuan operasyon için uygun değil
Asmed'e şaşırdım, alan geniş değil ki sadece yanlar gitmiş :)
turuncu
asuman hair - 13.06.2024 loading...🙏

Hakan Yılmaz

• Full Member
« Yanıtla #19 : 02 Şubat 2025, 19:15:36 »
Asmed banada yetersiz diyip kabul etmedi ama asuman hanımda 15 gün önce ekim yaptırdım 3850 saç 450 sakaldan greft çıktı asmed neye göre yetersiz diyor anlamadım

Tek Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 02 Şubat 2025, 22:19:38 »
Bu kadar az bir saç açıklığını kapatamayan klinik saç ekim işi yapmasın.

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Şubat 2025, 23:21:49 »
Bu kadar az bir saç açıklığını kapatamayan klinik saç ekim işi yapmasın.

Asmed paraya doymuş sanırım

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 03 Şubat 2025, 00:47:42 »
Çizilen alana kadarsa çok rahat ekim yapılabilir.ön hat içinse Dr Hakan klinikten şaşma derim bende doğal görünüm için bende orada ektirdim.

Hakan klinik düşünüyorum bende 100 bin fiyat istediler.Forumda gezinirken medeksi buldum orayla da görüştük normal fiyatları 55 bin miş fakat benim işlem kolay olacağı için 40 bin yeterli dediler arada yarı yarıyadan fazla fark var değer mi acaba bu farkı vermeye

sinan oviskii

• Full Member
« Yanıtla #23 : 03 Şubat 2025, 15:33:45 »
Dostum, tr numarası ile mi yazdın? Yabancı numaradan denersen kabul edebilirler :D

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 03 Şubat 2025, 16:40:13 »
medeks de iyi bir klinik geniş alanlarda kısıtlı donör ile çok başarılı işler çıkarıyorlar.mesela ahmet tosun şahin çelikte fiyat performans klikler başarılı ekim yapıyorlar.dr hakan klinikte çok başarılı ekimler yapıyorlar ama ön çizgide doğallık söz konusuysa dr hakan klinik bu kliniklerden çok önde.tercih sana kalmış.

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 03 Şubat 2025, 17:13:27 »
medeks de iyi bir klinik geniş alanlarda kısıtlı donör ile çok başarılı işler çıkarıyorlar.mesela ahmet tosun şahin çelikte fiyat performans klikler başarılı ekim yapıyorlar.dr hakan klinikte çok başarılı ekimler yapıyorlar ama ön çizgide doğallık söz konusuysa dr hakan klinik bu kliniklerden çok önde.tercih sana kalmış.

Tercihim hakan hoca olacak büyük ihtimalle.siz herhangi birşey kullandınız mı ekim öncesi ve kök hücreli mi yaptırdınız

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 06 Şubat 2025, 23:51:29 »
Ben ekim öncesi birşey kullanmadım.sonrasında klinik proscar verdi ama onu başlayıp hemen bıraktım.saça en çok etki eden ilaçlar finasterid içerikli olanlar ancak proscarda fin içerikli prostat kanseri ilacı kesinlikle tavsiye etmem saç için değmez.kan tahlili yaptır eksik varsa gider onun haricinde magnezyum çinko içerikli takviyeler omega takviye vücuda iyi geldiği için saça da iyi geliyor kafein içerikli şampuan iyi geliyor

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 07 Şubat 2025, 00:03:43 »
Asmedin cevabı

Dr. Koray ERDOĞAN, fotoğraflarınızı inceledi, ancak donör kapasitenizin saç ekimi için yeterli olmadığını, operasyon için yeterli sağlıklı saçınız bulunmadığını ve dökülme alanınızın çok geniş olduğunu düşünüyor ve bu sebeplerden ötürü saç ekimi için uygun bir aday olmadığınızı belirtmemi istedi.

Asuman hairin cevabı

Saçınızın yanları zayıflamış görünüyor saç kesiminden kaynaklı o şekilde gözükebilir. 2 ay takviye kullanmanız gerekir operasyon öncesi.Saçlarınızı güçlendirdikten sonra operasyon olmanız daha iyi bir sonuç almanız için önemli.Dediğim gibi Asuman hanım da 2 ay vitamin takviyesi kullanmanız öneriyor.Şuan operasyon için uygun değil
klasik Asuman hanım cevabı  2 aylık ilaç kullanımı olayı var ve bunu güçlü donörü olan senin gibi kişilerde gerek varmı diye düşündüm açıkçası Asuman hanım neden 2 ay güçlendirme öneriyor anlamadım bana da dediler ama haklılar saçlarım zayıf ama size gerek var mı bilemedim tabikide faydalı olur zararı olmaz
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 16 Şubat 2025, 11:18:53 »
Sendeki donör nasıl yetersiz dediler gerçekten hayret ettim . Dr hakan clinick'e git ektir . Kafan rahat eder .

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 16 Şubat 2025, 14:22:12 »
Fotoğraflar yanıltıcı olabilir . Saç analiz cihazı ile muayene eden bir yerde saç sıklığını ve saç kalitesine baktır .  Yaşın çok önemli . 25 -28 yaşında isen git ektir . 20 Li yaşlarda isen acele etme .  Öncelikle vitaminlerine baktır derim . Saçların inceliği vitamin eksikliği olabilir .  Donör bölgen fotorgafa göre iyi görünüyor .

Facebook Twitter Instagram