Gönderen Konu: Finasteride'den Dutasteride'e geçenler bakabilir mi?  (Okunma sayısı 667 defa)

Kurtarma ekibi

• Jr. Member
  • **
Ynt: Finasteride'den Dutasteride'e geçenler bakabilir mi?
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2025, 15:37:54 »
Merhabalar arkadaşlar,
Finasteride kullanırken bırakıp dutasteride'e geçen arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Dökülmeler ne durumda yağlanma vs.
Finasteride 10.aydayım yağlanma ve dökülme halen devam ediyor. Dut başlasam mı diye düşünüyorum..
teşekürler şimdiden...
Fin yağlanmamı azaltıyor bende kullanıyorum da yağlanmada herhangi bir azalma olmadı genetik veya seborik gibi rahatsızlıklardan kaynaklı olabilir.

fenerr1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2025, 15:41:30 »
Merhabalar arkadaşlar,
Finasteride kullanırken bırakıp dutasteride'e geçen arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Dökülmeler ne durumda yağlanma vs.
Finasteride 10.aydayım yağlanma ve dökülme halen devam ediyor. Dut başlasam mı diye düşünüyorum..
teşekürler şimdiden...
finle bir kazanım saglayamadiysan geçebilirsin senin için daha olumlu sonuçları olabilir ama eğer kazanım sagladiysan geçmek iyi bir fikir olmayabilir finle kazanım sağlayıp duta geçince saçlarının fine başlamadan önceki halinden bile daha kötüye döndüğünü söyleyen bir sürü kullanici görmüştüm

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2025, 17:35:08 »
Ben 6 aydan sonra geçtim 4-5 . aylarda dökülme yaşadım şiddetli değildi 6 ay oldu son 20 gündür dökülme azaldı gözle görülür şekilde . Yağlanma azaltıyor kesinlikle bende 2-3 gün yıkamasam sıkıntı olmuyor

Facebook Twitter Instagram