Bu tür forumları 8-9 yıldır takip ediyordum. Alın çızgimi ben belirledim. Hatta ekim yerlerine ne kadar greft ekilmesini de. Donör bölgemin çok gūçlü olduğunu düşünmüyorum, 6000-7000 kök çıkar dediler ama ben ilerde daha dökülme ihtimalinide gözeterek 3000-4000 kökü kenarda bırakmayı tercih ettim. Yaşım 42 bu arada. Geçen yıl agresif bir dökūlme yaşadım önden. Sizin dediğiniz gibi ön bölgeyi öne alsaydım, ilerde oluşacak bir olumsuzlukta saçımı düzeltme şansım olmayacaktı. Ek olarak vücudumda saç kılı yok denecek kadar az. Arka tarafta da boş alan var. Saçlıda olsa cansız saçlar. Orası içinde 2500-3000 kök gerekli dediler, cm2 başına 35 olsun dediğim için. Bu ekilenlere ve duruma göre hareket edeceğim. Ekimin ekiliş biçimini beğendim, tanımadığım bir doktor karşıma çıkmasına rağmen. Sabah 1.gün 1000 kök alındı ve yemek arası verildi, sonrasında o kökler ekildi. Sonra 10 dk ara verildi ve 500 kök daha alındı donörden ve 10 dk aradan sonra onlarda ekildi. Günde ilkin 900 alınıp, sonra ekilip 600 kök alındı ve ekildi. Dışarıda kõkler bekletilmedi. Solusyon içinde bekletilsede benim mantığımda greftler alındıktan sonra hemen ekilmesi başarı oranını artırır diye düşūnüyorum. Her ay buraya fotoğraf yollayacağım. Başari veya başarısızlığı hep birlikte göreceğiz.