Gönderen Konu: Özgür Koldaş saç ekimi operasyonum 5500 greft  (Okunma sayısı 2454 defa)

kelinski

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Özgür Koldaş saç ekimi operasyonum 5500 greft
« Yanıtla #31 : 13 Şubat 2025, 20:15:24 »
çok bastırıyor musun? ben parmak uçlarını kullanıyordum yavaş yavaş avuç içimi kullanmaya başladım.

Klinik şok dökülmenin başlaması için biraz masaj yapın dedi ben çok nazik yıkıyordum böyle avuç içiyle hafifçe ileri-ileri iterek arındırıyordum. Bugün ve dün hem iler hem geri biraz bastırdım yani. Zaten hemen kızardı tepe öyle yapınca.

Pisagorr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 13 Şubat 2025, 20:17:03 »
20 günün ardından şok dökülme kendini hissettirdi, bakalım sonuçlar iyi olsun diyelim dostum takipteyim

stockton

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 15 Şubat 2025, 21:15:38 »
Hayırlı olsun hocam ekiminiz, gayet iyi gözüküyor.

Bu vesileyle ben de sizin konunuz üzerinden bir soru sormak istiyorum. Sizin ekim öncesi, ekim sırası ve sonrası fotoğraflara baktığımda, sanki önde bulunan saçınızın üzerine de ekim yapılmış gibi görünüyor ama sonraki fotoğraflara baktığımızda ön kısımdaki kendi saçınız bariz diğerlerinden farklı bir şekilde uzamış görünüyor.

Ben bu konuyu kafamda bir türlü oturtamadım, halihazırda saç olan yere de ekim yapılıyor mu? Yapılıyorsa bunun faydası nedir? Tecrübeli arkadaşlar bu konuda beni aydınlatabilirse çok sevinirim.
Ekim Tarihi: 14.02.2025
Ekim Merkezi: Life Hair - Şahin Çelik
Greft Miktarı: 4350

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37878.0

Pisagorr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 15 Şubat 2025, 21:32:34 »
Merhabalar ön kısımdaki saçların üzerine ekstra saç ekilmesinin sebebi ilerleyen zamanlarda eğer ki bir dökülme olursa ikinci bir ekime ihtiyaç duymayayım diye bu durum özellikle bana izah edildi aksi halde oraya saç ekilmezse dökülme sonrası oluşabilecek görüntü hoş olmaz

Pisagorr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 15 Şubat 2025, 21:33:41 »
Yorumunuz için teşekkürler şok dökülme aşaması devam ediyor artık işin sabır kısmındayım

stockton

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 15 Şubat 2025, 21:46:17 »
Merhabalar ön kısımdaki saçların üzerine ekstra saç ekilmesinin sebebi ilerleyen zamanlarda eğer ki bir dökülme olursa ikinci bir ekime ihtiyaç duymayayım diye bu durum özellikle bana izah edildi aksi halde oraya saç ekilmezse dökülme sonrası oluşabilecek görüntü hoş olmaz

Teşekkürler hocam cevabınız için, bu kısmı anladım fakat oraya da ekim yapılmasına rağmen oradaki saçınızın eskisi gibi, yani boş alana yapılan ekimlerden farklı olarak çıkmasını anlayamadım.

Pisagorr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 15 Şubat 2025, 21:49:15 »
 ekilen saçların uzama hızı ile diğer saçın uzama hızı aynı değil birde o alanda çok fazla saç olduğu için diğer alana göre yoğun görünüyor. Takipte kal dostum buradan paylaşacağım süreci birlikte yorumlarız :)

stockton

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 15 Şubat 2025, 21:57:07 »
Sağ olun hocam, takipteyim, maşallah gördüğüm en estetik gözüken ekimlerden birisi sizinkisi, kabuk dökümü sonrası görüntü muazzam. Öyle ki şok dökülme başladıktan sonra bile gayet iyi. Maşallah diyeyim tekrardan.

Pisagorr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 15 Şubat 2025, 21:58:27 »
çok teşekkür ederim şok dökülme %80 bitti bugün 26.gün, 30.gün fotoğraf ekleyeceğim

kelinski

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 16 Şubat 2025, 01:56:37 »
Teşekkürler hocam cevabınız için, bu kısmı anladım fakat oraya da ekim yapılmasına rağmen oradaki saçınızın eskisi gibi, yani boş alana yapılan ekimlerden farklı olarak çıkmasını anlayamadım.

Dostum saçların 6 aylık bir döngüsü var. Her saç teli ayrı ayrı bu döngüye giriyor. Belirli aylarda kış uykusuna yatıyor diyebiliriz. Sonra ölüp düşüyor ve oradaki doku yeni bir saç teli üretiyor. Hatta diş gibi, diğeri düşmeden öteki altta doğmuş oluyor ve tepedeki saçı iterek deriden çıkıyor. Zannımca saç ekilince bu döngüyü kırmış oluyoruz. Şok dökülme de bundan dolayı oluyor zaten o döngüye tekrar oturup yeni taze saçı sıfırdan çıkarmak için.

stockton

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 17 Şubat 2025, 08:55:24 »
Dostum saçların 6 aylık bir döngüsü var. Her saç teli ayrı ayrı bu döngüye giriyor. Belirli aylarda kış uykusuna yatıyor diyebiliriz. Sonra ölüp düşüyor ve oradaki doku yeni bir saç teli üretiyor. Hatta diş gibi, diğeri düşmeden öteki altta doğmuş oluyor ve tepedeki saçı iterek deriden çıkıyor. Zannımca saç ekilince bu döngüyü kırmış oluyoruz. Şok dökülme de bundan dolayı oluyor zaten o döngüye tekrar oturup yeni taze saçı sıfırdan çıkarmak için.

Detaylı açıklama için teşekkürler dostum, şimdi anladım olayı :)

Pisagorr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 19 Şubat 2025, 10:35:23 »
30.gün görselleri, 28.gün yanlardan ve enseden hafif toplattım, donör bölgeyi de ekliyorum

Kadrolukel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 20 Şubat 2025, 10:36:35 »
30.gün görselleri, 28.gün yanlardan ve enseden hafif toplattım, donör bölgeyi de ekliyorum
Donör bölge güzel toparlamis
  • Ekim Merkezi ismi Şahin çelik sac ekim merkezi
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 31

molinua

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 20 Şubat 2025, 10:44:21 »
olur bu ekim.

Facebook Twitter Instagram